2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebişcim saol en sonunda kazene soledım o yaptı sagolsun

ben yemeğe iniyorum gelince görüşürüz..

merhaba herkese,

benim de gaz problemim oluyor sık sık. yediklerimizle alakalı biraz. ilk gebeliğimde öğlen kısır ve ayran içip akşamına da nohut yiyince doğum sancım tuttu sanıp sabahına acile gitmiştim. Sonra doktor yasakladı bulgur yememi. 1 yediklerinize sikkat edin 2 ayaklarınızı sıcak tutun

sıcak suyun içine 2 tane karanfil atın rahatlatıyor baya bi

10. haftaya girdim bugün benim de bulantım var. geçen hafta çok rahattım. bu haftaya böyle başladık hadi hayırlısı. Daha hiç çıkarmadım ama, böyle hafif bulantı da da insanı keyifsiz yapıyo. Öldürmüyo süründürüyo yani.

bu arada kilo durumlarınız nasıl? ben ilk gebeliğimde ilk 3 ayda 3 kilo almıştım. şimdikinde henüz kilo almadım. ilk 3 aya kilo almadan girebilirsem sonrasında daha rahat ederim diye düşünüyorum. Bende bel fıtığı da var ondan kilo almaktan biraz korkuyorum

teşekkürler canım uğraştırdı beni baya
ya bişey sorucam bende acayip hazımsızlık var
soda bebeğe zararlı olmazsa içmek istiyorum bilgin varmı

zaraeı ile ilgili bilgim yok. ben içiyorum ama. sonuçta magnezyum. faydası bile vardır bence çok fazla içmedikten sonra. dur ben bi araştırayım. kafama takıldı

kızlar bulantı için bi ilaç kullanıomusunuz..ay beni mahvetti bu bulantılar artık psikolojimi bozmaya başladı

ben soda içiorum günde bi çay bard.kadar içmekte zararı yokmuş,faydası bile varmış

GEBELıKTE SIVI ALIMI
Gebelik süresince bol miktarda su ve sıvı alımı sizin ve gebeliğiniz açısından son derecede yararlıdır.

Özellikle bol su tüketimi idrar yolu enfeksiyonu, oligohidramnios (bebeğin amnion sıvısının normalden az oluşu), erken doğum eylemi, solunum yolu enfeksiyonları, kabızlık, ishal gibi pek çok durumda koruyucu veya tedavi edici olabilir.

Gebelikte çay, kahve, kolalı içecekler ve kakao önerilmez. Çay içerdiği ‘tein’ maddesiyle demir eksikliğine yol açarken, diğer maddeler ‘kafein’ içerdiğinden ötürü bebek üzerine olumsuz etkide olabileceğinden dolayı önerilmemektedir. Maden suyu (soda) içilmesinin ise hiçbir olumsuz etkisi yoktur.

kaynak: eserdag.com (eserdag ankarada arkadaşımın doktoruydu)

kızlar bulantı için bi ilaç kullanıomusunuz..ay beni mahvetti bu bulantılar artık psikolojimi bozmaya başladı

doktoruna sor derim. gebeler için bulantı ilaçları var. ama (çok şükür) benim ilaçlık bir durumum olmadığından, bilmiyotum

yaa tickerımı yaptım sonunda

yemek yedim geldim ama 10 dk zor dayandım : midemde tutamadım yine su bile içemiyorum kızlar ne yapcam bilemiyorum valla

ben metpamid alıyorum canım dr um verdi ama pek faydası olmuyor midem yanmaya başladı bu seferde akannehir

çok teşekkürler canım
gönül rahatlığıyla içebilirim o zaman opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…