ya 50 haftalık hamıle cıkıyorum ılk tarıhe satı ıkıncıyede bugunun tarıhını yazıyorum
Kolayında olan varsa link atsanıza kızlar ticker linki :kedi:
ya 50 haftalık hamıle cıkıyorum ılk tarıhe satı ıkıncıyede bugunun tarıhını yazıyorum
nihayet oldu
güzel olmuşalkisalkisalkis
teşekkürler canım uğraştırdı beni baya
ya bişey sorucam bende acayip hazımsızlık var
soda bebeğe zararlı olmazsa içmek istiyorum bilgin varmı
kızlar bulantı için bi ilaç kullanıomusunuz..ay beni mahvetti bu bulantılar artık psikolojimi bozmaya başladı
kızlar bulantı için bi ilaç kullanıomusunuz..ay beni mahvetti bu bulantılar artık psikolojimi bozmaya başladı
GEBELİKTE SIVI ALIMI
Gebelik süresince bol miktarda su ve sıvı alımı sizin ve gebeliğiniz açısından son derecede yararlıdır.
Özellikle bol su tüketimi idrar yolu enfeksiyonu, oligohidramnios (bebeğin amnion sıvısının normalden az oluşu), erken doğum eylemi, solunum yolu enfeksiyonları, kabızlık, ishal gibi pek çok durumda koruyucu veya tedavi edici olabilir.
Gebelikte çay, kahve, kolalı içecekler ve kakao önerilmez. Çay içerdiği ‘tein’ maddesiyle demir eksikliğine yol açarken, diğer maddeler ‘kafein’ içerdiğinden ötürü bebek üzerine olumsuz etkide olabileceğinden dolayı önerilmemektedir. Maden suyu (soda) içilmesinin ise hiçbir olumsuz etkisi yoktur.
kaynak: eserdag.com (eserdag ankarada arkadaşımın doktoruydu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?