2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bulamadım nereden yapıldığını

hangi sayfadan giriliyor anlayamadım, bir arkadaş yazmış sağolsun ama bende çözemedim malesef

kızlar benim bir arkadaşıma doktoru 12. haftada %90 oğlun olacak dedi..

sonra 16. hafta flndı sanırım kızı olacağı kesinleşti..

demekki neymiişş, 12. haftada doktor cinsiyetle ilgili yorum yaparsa çok inanmıciiizzzz :)))

amin amin inşallah ya benanlamadım ben 10. haftadayım ama ultrason bir hafta geri söylüyor siz 1 hafta ileri olayı çakmadım valla açıklarsanız sevinirim

daemon açıklamış
ama sende geç döllenme olabilir
benim sat aslında 28 ağustos ama ultrasona göre 1 hafta geç döllenme
olduğu için 9+2 yim 10 haftanın içindeyim
sata göre 11 haftada olmam lazım 10+? filan

Son düzenleme:

kızlar ben kumralım eşim esmer annem sarışın yeşil gözlü babam rahmetli esmer kayınvalidem beyaz ve ela gözlü kayın pederim sarışın mavi gözlü acaba zeytinim kime benziycek çok merak ediyorum :sm_confused::dance:

ay okuyana kadar çatladım ne karşık renklerde bir ailesiniz siz..

esmerler ağır basıyor arkadaşlar..
ama tabii basmadığı zamanlarda oluyor..
benim kuzen esmer, karısı esmer, gözler koyu.. bir kızları oldu kumral mavi gözlü..

canım tickerfactory en yapılıyo.yapıyorum ama profile eklerken sorun çıkıyor.bande anlayamadım neyse

benim 2 aylık bir yiğenim var sudenaz canım benim çok tatlı
erkek kardeşim esmer hem de baya gözler siyah, gelin kumral kahverengi gözlü
sudiş bembeyaz masmavi gözleri var. rabbim ne de güzel yaratıyor onları
sağlıklı elleri ayakları düzgün doğsun gerisi boşşş

ayy evet evet sağlıklı olsunlar da gerisi hiiç önemli değill..

bizde 7+4 olduk bgn.dün dr da 12 mm çıktı bebişim.seninkide normal archimim.boyum 170 babamızda 194.bizimki kısa bile o zaman :))) daha çok erken kızlar bunlar için .5-6 aylık iken ancak boy ve kilosu hakkında gerçeğe yakın bilgi alınıyo benim bildiğim

benim oğlişim doğduğunda simsiyahtı
taki 4 aylık olana kadar çocuk sonra evrim geçirdi
saçlar ve yüz kumral gözleri ise aynı babası
ela güneşte yemyeşil oluyo yerim onu annesinin kuzusu
şimdi 8 yaşında tam bir delikanlı

benim geçen hafta 8+1 deyken 17.59 mm çıkmıştı

maşallah sizin boylar selviymiş
ben 162 babamız ise 180 boyunda

HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI OLSUNLARDA KISA UZUN OLMUŞLAR NE FARKEDER

maviumutolsun canım çok üzüldüm. inanamadım. tekrar tekrar okudum. rabbim sabır versin. dikkat et kendine. iyice dinlen. bizide habersiz bırakma..

stella canım yaklaşık 1,5 aydır bende istanbulun her köşesinde kiraz aradım. ama bulamadım. dondurulmuş buldum. kışın ortasında gelirmiş.başka ülkelerden. kiraz dışında meyvelerin çoğu vardı. ama kiraz yok maaalesef. ben rüyalarımda bile kiraz görüyorum....

kızlar sabah dün akşam yazdıklarınızı okudum. kısır muhabbeti.. işyerindeyim ve canım acaip kısır istedi. arkadaşlara söyledim. küçücük mutfakta hemen yaptık. yanına da hamur kızarttık. öğle arasında yedik. kızlarıda kendime uydurdum. bir hamiş ortamı bozabilir kaydirigubbakcemile3...

ben sat tarıhıne göre 9+1 ama ultrasonda 8+4 gözüküyor.. cuma gıttım doktora ve 16 mm lıktı ..muhtesem bır mucıze 16 mm sey koskocamn bır ınsan olcak .. ben beyaz tenlıyım kahve gözlüyüm. esım esmer sıyah gözlü. benım annem ela gözlü kumral , babam kahve gözlü kumral ablam sarısın ablamın bırı esmer erkek kardesım kumral...Ç:)) esımın tarafını saymadım cünkü onlara benzemeını ıstemıyorum ya.. zaten hep kendıme bakıom aynada dogurana kadarda kendıme bakcam...sositososito

süpersin özlemım ya ama bı haber verseydın bızde kurabıyelerı alır gelırdık kısır partısıne:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…