amin amin inşallah ya benanlamadım ben 10. haftadayım ama ultrason bir hafta geri söylüyor siz 1 hafta ileri olayı çakmadım valla açıklarsanız sevinirim
kızlar benim bir arkadaşıma doktoru 12. haftada %90 oğlun olacak dedi..
sonra 16. hafta flndı sanırım kızı olacağı kesinleşti..
demekki neymiişş, 12. haftada doktor cinsiyetle ilgili yorum yaparsa çok inanmıciiizzzz :)))
kızlar ben kumralım eşim esmer annem sarışın yeşil gözlü babam rahmetli esmer kayınvalidem beyaz ve ela gözlü kayın pederim sarışın mavi gözlü acaba zeytinim kime benziycek çok merak ediyorum :sm_confused::dance:
ay okuyana kadar çatladım ne karşık renklerde bir ailesiniz siz..
esmerler ağır basıyor arkadaşlar..
ama tabii basmadığı zamanlarda oluyor..
benim kuzen esmer, karısı esmer, gözler koyu.. bir kızları oldu kumral mavi gözlü..
canım tickerfactory en yapılıyo.yapıyorum ama profile eklerken sorun çıkıyor.bande anlayamadım neyse
merhaba kader arkadaşlarım bebişlerinizin boyları kac şimdı ben dun doktordan geldım 30.3mm miş.
benim 2 aylık bir yiğenim var sudenaz canım benim çok tatlı
erkek kardeşim esmer hem de baya gözler siyah, gelin kumral kahverengi gözlü
sudiş bembeyaz masmavi gözleri var. rabbim ne de güzel yaratıyor onları
sağlıklı elleri ayakları düzgün doğsun gerisi boşşş
merhaba kader arkadaşlarım bebişlerinizin boyları kac şimdı ben dun doktordan geldım 30.3mm miş.
maşallah seninki epey büyümüş
ben dün gittim doktora boyu 12 mm
zaten anasına çektiyse yerden bitme birşey olur
bizde 7+4 olduk bgn.dün dr da 12 mm çıktı bebişim.seninkide normal archimim.boyum 170 babamızda 194.bizimki kısa bile o zaman :))) daha çok erken kızlar bunlar için .5-6 aylık iken ancak boy ve kilosu hakkında gerçeğe yakın bilgi alınıyo benim bildiğim
bizde 7+4 olduk bgn.dün dr da 12 mm çıktı bebişim.seninkide normal archimim.boyum 170 babamızda 194.bizimki kısa bile o zaman :))) daha çok erken kızlar bunlar için .5-6 aylık iken ancak boy ve kilosu hakkında gerçeğe yakın bilgi alınıyo benim bildiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?