2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla bende de daha aş maş erme filan yok
gerçi ben oğlumda da pek yaşamadım aş ermeyi filan

hoşgeldin canım
cinsiyet için erken sanırım sen 8+6 olman lazım cinsiyet 4.aydan sonra
16 haftalıkken filan hepimiz dört gözle bekliyoruz

hoşbulduk canım saol,9+3 hafralığım yani 10. haftadayım bu arada ikili tarama yaptırdınızmı 11-14 hafta araında olanlar, yada yakında yaptıracak olan varmı aranızda?
ben 2 hafta sonra yaptıracağım çok heyecanlıyımm

sagol bebiş anne cok şükür biz iyiyiz siz nasılsınız

tşkrler canım zeytinimle10+0 ız bugün mutluyuz umutluyuz huzurluyuz arada bir benim kerata ayklarını mı uzatıyor anlamıyorum kasık ağrılarım oluyor akannehir ama yinede şükür sadece bir sorunum var kociş iyice oğlana sardı gece bulantım olunca direk oğlum sakin anneyi üzme diyo umarım eşimin isteği gibi olur herşey ama hayırlısı sağlıklı olsunda isim bile buldu benimkilerini kenara attı muhammed esad olacakmış bende kız olursa zeytin kurcam naniknanik

mrb kızlar benimde 2 gündür sabah bulantılarım başladı süt içiyorum hemen cıkarıyorum bugün 8+3üz ama içim hiç rahat değil ya haftaya doktora gidicez ama nasıl sabredicem haftaya kadar bilmem. hep aklıma kötü şeyler geliyo yaşıyomu gelişiyomu cok fazla evham yapıyorum galiba Allahım bebeklerimizi bize bağışla yarabbim

amin amin inşallah ya benanlamadım ben 10. haftadayım ama ultrason bir hafta geri söylüyor siz 1 hafta ileri olayı çakmadım valla açıklarsanız sevinirim

yanıo soyle canım sen suan 10. haftandasın yanı 9+1 ve 9+6. gunler arası 10 haftadır 10+1 oldugunda 11 haftanın ılk gundesın demek oluyor..

canım benim çok üzüldüm
allah bundan sonraki bebeklerine ömür versin inşallah
biz ne desek boş
allah sana sabır versin mafoldumben

bende 25 kasımda gideceğim ikili tarama için, benimde 2-3 gün ileri çıkıyor ultrasona göre, bunun gelişimi ile ilgili olduğunu söyledi doktor.ıleri olması bebeğin daha iri ve gelişmiş olduğunu gösteriyormuş.

kızlar ya bır ay sonra cınsıyetlerı ogrenıcezz.. cok heyecanlıyımm..

merhaba kader arkadaşlarım bebişlerinizin boyları kac şimdı ben dun doktordan geldım 30.3mm miş.

slm kızlar yaa şu ticker neden olmuyo anlamadım.formata uymuyo diyim duruyo.siz nasıl yaptınız.çıkan adresi kopyalayıp yapıştırarak yaptınız demi?

yanıo soyle canım sen suan 10. haftandasın yanı 9+1 ve 9+6. gunler arası 10 haftadır 10+1 oldugunda 11 haftanın ılk gundesın demek oluyor..

opppsssss olayı çaktım ee 1 hafta kalmış bulantıların bitmesine yuppeeeeeeeyyyyyyydelikafadulden kısır yiyebilcam tm perşembe dktra da gideyim ikili test için ay çok mutluyum arkadaşlar bulantılarım bitiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…