süpersin özlemım ya ama bı haber verseydın bızde kurabıyelerı alır gelırdık kısır partısıne:d
maviumutolsun canım çok üzüldüm. inanamadım. tekrar tekrar okudum. rabbim sabır versin. dikkat et kendine. iyice dinlen. bizide habersiz bırakma..
stella canım yaklaşık 1,5 aydır bende istanbulun her köşesinde kiraz aradım. ama bulamadım. dondurulmuş buldum. kışın ortasında gelirmiş.başka ülkelerden. kiraz dışında meyvelerin çoğu vardı. ama kiraz yok maaalesef. ben rüyalarımda bile kiraz görüyorum....
kızlar sabah dün akşam yazdıklarınızı okudum. kısır muhabbeti.. işyerindeyim ve canım acaip kısır istedi. arkadaşlara söyledim. küçücük mutfakta hemen yaptık. yanına da hamur kızarttık. öğle arasında yedik. kızlarıda kendime uydurdum. bir hamiş ortamı bozabilir kaydirigubbakcemile3...
canim ,cok cok gecmis olsun.Rabbim sana büyük sabir versin.inan söylenecek söz yok yani.nasil bir aci oldugunu cok iyi bilirim,ama mutlaka Rabbimin bildigi birsey vardir.tez günde tekrar güzel haberlerini aliriz insaallah.kızlaaar kimse halinden şikayet etmesin nolur
dün akşam benim belim ağrıdı çok şiddetli değildi uyudum sabaha karşı kahverengi lekelenmem oldu sabah soluğu doktorda aldık düşük tehlikesi bakalım bi bebeğe dedi baktı kalp atışı yok
ölmüş benim miniğim alttan da baktı yok
7 haftanın ortalarında falan heralde durmuş miniğimin kalbi
yarın alacaklar benden ve çöpe atacaklar çok zor çook
ağlayıp duruyoruz yazıym dedim ben haziran annesi olamıcam malesef
kendinize dikkat edin bebeklerinize iyi bakın lekelenmeniz falan olursa ihmal etmeyin lekelenmem yok şimdi herşey normal gibi ağrı sızı da yok
ama bebeğim de yok
bırakmış bizi
ölmüş
kendinize çok dikkat edin ama moralinizi de bozmayın herkeste olmaz korkmayın
öptüm hepinizi uğrar durumlarınızı öğrenirim
öpüyorum hepinizi
kolay hamilelik diliyorum herkese
ya kızlar ıstanbuldakı koca göb üşler olarak bı bulusma duzenleyelım mı
allah iyiliğini vermesin işyerinde nasl becerdiniz o kdar şeyi
valla insan çağırırdı bizde istanbuldayız atlar gelirdik
canım buyrun gelin. beklerim. ben yeniden yaparım sizin için.
kızları kışkırttım. 6 kişi birden işe koyulduk. çabucak oldu. o arada yemek arasındaydık. koridorda bekleyen yoktu. yaptık. yedik. içtik. her zaman beklerim. siz gelin daha neler yaparız size zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?