2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ne güsel yaa işyerinde kısır hamur fln...
off yine canım istedi yaaaa

valla hamilelerden korkuluurrrr...

süpersin özlemım ya ama bı haber verseydın bızde kurabıyelerı alır gelırdık kısır partısıne:d

kaydirigubbakcemile3 canım buyur gel bekleriz. kısırımız da var. hamurumuz da. evet aslında güzel olurdu yanınada kurabiye ve kek . ya gerçekten çılgınlık yaptık. ama olsun değdi. hihoyyyt

allah iyiliğini vermesin işyerinde nasl becerdiniz o kdar şeyi
valla insan çağırırdı bizde istanbuldayız atlar gelirdik

kızlar gelin ben sizin için bulguru ıslatayım bu gidişle bir yeriniz şişek kızlarkaydirigubbakcemile3

canim ,cok cok gecmis olsun.Rabbim sana büyük sabir versin.inan söylenecek söz yok yani.nasil bir aci oldugunu cok iyi bilirim,ama mutlaka Rabbimin bildigi birsey vardir.tez günde tekrar güzel haberlerini aliriz insaallah.

evet hamileleliğin güzel yanları.. kimse kolay kolay kırmıyor. her dediğini uyguluyorlar. ya ne yapalım çalışan hamiş olunca kırk yılda bir işyeri kurallarını çiğniyorsun :lepi:

ya kızlar ıstanbuldakı koca göb üşler olarak bı bulusma duzenleyelım mı

allah iyiliğini vermesin işyerinde nasl becerdiniz o kdar şeyi
valla insan çağırırdı bizde istanbuldayız atlar gelirdik

canım buyrun gelin. beklerim. ben yeniden yaparım sizin için.
kızları kışkırttım. 6 kişi birden işe koyulduk. çabucak oldu. o arada yemek arasındaydık. koridorda bekleyen yoktu. yaptık. yedik. içtik. her zaman beklerim. siz gelin daha neler yaparız size zemuszemus

ya kızlar ıstanbuldakı koca göb üşler olarak bı bulusma duzenleyelım mı

çok güzel olur. ama yaklaşık bir ay sonra yapalım. herkes ilk üç ay sendromlarını atlatsın. göbüşlerimiz çıksın. uzaktan tanıyalım birbirimizi. tamam ben gelirim bir aksilik olmazsa. tabi haftasonu. kaydirigubbakcemile5

çok sağol canım kimbilir belki geliriz a.s.

evet evet bulantılar geçsin ondan sonra mazallah sonra herkesin elinde bir poşet

tamamdır kızlar o zamn yaklasık 1 ay sonra bır bulusma duzenlıyoruz.. bunun ııcnde bı forum acalım tarıh yer belırlemesı ıcın fıkırlerı sımdıden allaım nedersınız?

yaaa yemekten bahsetmişsinizde ben kendime gelemedim daha...
yemrk yedim 10 dk zor tuıttum ne yapcam böleeeeeeeee

bayram sonrası bı pla n yapıp uygun bı yerde bulusuyoruz oyleyse..

heralde gun pazar olur calısan anne adayalrı ıcın.. uygun orta bı yerde ayarlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…