2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni gelin oğluşun pipisini yeterince göremiyomu bu dr...

balkon kapısı canım...(((((

Bence sen şimdi bişi deme onlara annemin hep dediği bi laf vardır "iki canlısın kimseyi üzme kırma ah alma" der. Ama bir dahaki sefere öyle damdan düşer gibi girdikleri zaman evine kusura bakmayın şimdi müsait değilim de yolla bir iki böyle yaparsan gelmezler herhalde

balkon kapısı canım...(((((

anladığım kadarıyla biraz yüzün yumusak senin madem cadılık yapamıyorsun kibarca söyle o zaman esinin bu durumdan rahatsızlık duyduğunu senin de zor durumda kaldığını söyle bundan sonra pat diye evime dalmayın ve kapımın önüne doluşmayın de..eğer bu da işe yaramazsa sen de cadılaş biraz yaff

kızlar ya şaka maka günler geçiyo bense hala karar veremedim oda işine. aslında oda yapmak istiyorum bu oturduğum ev kiralık odada çok müsait ama yarın bir gün bir ev alsam yada kiraya başka eve gitsem oda nasıl olacak sığarmı sığmazmı. yarın birgün başka çocuğumda belki olmayacak bu bile zor oldu içimde kalmasın istiyorum. yatak odasına bir beşik alıp odayı sonradan mı yapsam kararsızlık çok kötü yaffffffffffffffffffffffffffffff

yeni gelin oğluşun pipisini yeterince göremiyomu bu dr...

Kendi kadın doğum dr.tam görememişti ama erkek gibi geldi bana demişti. Dün ise burada başka bir hastanede ultrason uzmanı var onun için çok iyi diyolardı bebeğin kemik yapısına iç organlarına her şeyine bakıyomuş ona gittik. 45dk sürdü muayenesi ve çok küçük bi pipi gördük :))) ama bebişim çok ters duruyor göstermemek için elinden geleni yapıyo sanki :)) ama iki hafta sonra kesin netleşir dedi. Pipisi biraz daha büyüyünce herhalde :))):ecrin_bebek:

anacım şurda yüz yüze bakıyoruz diye denmiyor herşey ama bneimde canıma tak dedi valla...hamileyim diye cadılaşamıyom...ayağa fırladım iki laf sölücem gitsinler alışmasınlar dedim..kaynanam önüme geçti yapma ben sonra onları güzel bir dille uyarıcam seslenme diye oturttu...off ya mahallenin salağı benim valla......

ne kdr sakin ve mantıklısın yaaaa maşallh ne güsel aslnda biz hepmz kafa göz girdik az önce komşuyaaa

Evet canim o yuzden sordum, maaliyeti fazla olucaksa
en iyisi birtane ornek bulup burda yaptirmak.

kuşum yatak ve cibinliği(30 tl) bu...
ama dolabı bi bulamadım nette

ne kdr sakin ve mantıklısın yaaaa maşallh ne güsel aslnda biz hepmz kafa göz girdik az önce komşuyaaa

Walla normalde bende böyle değilim bi anda yoluveririm kimden geldiğini anlayamazlar Akrep burcuyum bi de ordan geliyo galiba bu fenalıklarım ama annem beni bildiği için bana hep bunu söyler "aman kızım iki canlısın bak" e bende kendimi tutuyorum bebişimi kucağıma bi alayım sürpriz yapacağım kişiler doluuuu kötükedihüso

hoşgeldin burçdaşım :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…