balkon kapısı canım...(((((
arkadaşlar bebişim % 80 Erkek miş gamyoncuiremsu
Kayseri canim
balkon kapısı canım...(((((
hmmm,nakliye olayını bi araştırmak lazım
ucuz derken
kaş yaparken göz çıkarmayalım
Hoşgeldin SAT'daşım, hayırlı olsun oğlun, sağlıkla büyüsün.Herkese selammmm kızlar :teytey:
Kayseri canim
yeni gelin oğluşun pipisini yeterince göremiyomu bu dr...
anladığım kadarıyla biraz yüzün yumusak senin madem cadılık yapamıyorsun kibarca söyle o zaman esinin bu durumdan rahatsızlık duyduğunu senin de zor durumda kaldığını söyle bundan sonra pat diye evime dalmayın ve kapımın önüne doluşmayın de..eğer bu da işe yaramazsa sen de cadılaş biraz yaff
Bence sen şimdi bişi deme onlara annemin hep dediği bi laf vardır "iki canlısın kimseyi üzme kırma ah alma" der. Ama bir dahaki sefere öyle damdan düşer gibi girdikleri zaman evine kusura bakmayın şimdi müsait değilim de yolla bir iki böyle yaparsan gelmezler herhalde
Evet canim o yuzden sordum, maaliyeti fazla olucaksa
en iyisi birtane ornek bulup burda yaptirmak.
arkadaşlar bebişim % 80 Erkek miş gamyoncuiremsu
Hoşgeldin SAT'daşım, hayırlı olsun oğlun, sağlıkla büyüsün.
ne kdr sakin ve mantıklısın yaaaa maşallh ne güsel aslnda biz hepmz kafa göz girdik az önce komşuyaaa
heeee benm memleket normaldır sıcak insanlar puhahahahaha:)
hoşgeldin burçdaşım :jeyyar:Walla normalde bende böyle değilim bi anda yoluveririm kimden geldiğini anlayamazlar Akrep burcuyum bi de ordan geliyo galiba bu fenalıklarım ama annem beni bildiği için bana hep bunu söyler "aman kızım iki canlısın bak" e bende kendimi tutuyorum bebişimi kucağıma bi alayım sürpriz yapacağım kişiler doluuuu kötükedihüso
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuşum yatak ve cibinliği(30 tl) bu...
ama dolabı bi bulamadım nette
hoşgeldin burçdaşım :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?