2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah allah o kadar berbat diyosun ha. benim arkadaşımda herşeyini doğtaştan aldı 7 yıllıkda evli hala kullanıyolar şikayetleri yok seninkide tam şanssızlık olmuş canım yaaaa

Kizlar mobilyadan bahsetmisken benim gardirobumun arkasinda priz var
o yandi ufo'dan simdi onu degistiricez ama nasil degistircez bilemiyorum
10 adam gelse gene yerinden oynamaz gardirop.

aaaa yeter artık diye kesin kovardım ben ne öle evin önünde rahatsız oluyorum de
gidin başka yerde oturun de kibarcaa

alsanaalsanasmile yapmak istiyorum yaaaaa..offfff

aaaa yeter artık diye kesin kovardım ben ne öle evin önünde rahatsız oluyorum de
gidin başka yerde oturun de kibarcaa

kaynana ayıp olur ptursunlar cahiller işte diyo...yaaa yolcam ama...bir dayanırım iki dayanırım sölücem iki laf gitsinler dedim..kaynana bırakmıyor..

çiğli malkoçlar şekerüm

hım belkide magazayla alakalıdr cnm normalde bend edoğtaşa aşık olmştum urunleri alırken ama agzımz bır ker eyandı aıledn kımse dogtası gormek dahı ıstemyr artık:)

AAAA, sen apar topar kapı dışarı etmedin mi? Sizin ev sahipleriniz mi bunlar? Ki öyle de olsa nasıl evine dalar apar topar ya? Acaba samimiyetinize mi güvendi? Bence mutlaka haddini bildir.

Kizlar bu arada bende boyle sallanmayan dolapsiz cekmecesiz, basit bir besik istiyorum.
Ama gorduklerim hep kocaman kocaman dolapli sallanir vs.

ac kapıyı bi bak şöyle manalı manalı
sonra sadece Allah kahretmesin gülücüğü at ve bişey demeden kapat kapını

ben olsam uyarırdm ben sevmıyorum dıye yada kırmak ıstemıyorsan eşim kızyor rahatsız oluyor dıceksın baska cozumu yok sanrm

AAAA, sen apar topar kapı dışarı etmedin mi? Sizin ev sahipleriniz mi bunlar? Ki öyle de olsa nasıl evine dalar apar topar ya? Acaba samimiyetinize mi güvendi? Bence mutlaka haddini bildir.

yok ya ne ev sahibi..hem ev sahibi bile olsa ben oturuyorum..samimiyet falan yok ya..onlar kendilerine göre takılıyo..gelip gidiliyo ama samimiyet yok...gerçi kadın hep eve bakıyoduk şurda otursak diyoduk siz varsınız rahatça otururz diyolar...dingonun ahırı ya benim ev...sağlamım ya ben...

mhtp onları bızım kapının onune yolla sen

kaynana ayıp olur ptursunlar cahiller işte diyo...yaaa yolcam ama...bir dayanırım iki dayanırım sölücem iki laf gitsinler dedim..kaynana bırakmıyor..

Canim sen cok fazla yuz vermis olmayasin, cok yumusak yuzlu bulmuslar seni.
Nedemek pat diye iceri dalmak yaa.
Benim apartmandakiler pat diye gelmeyi birak zilimi bile calamazlar. kötükedihüso

Kiz sen en iyisi de ki; burayi dingonun ahiri mi sandiniz uleyn!
Bak birdaha oturuyorlar mi. :roflol::roflol::roflol:

ac kapıyı bi bak şöyle manalı manalı
sonra sadece Allah kahretmesin gülücüğü at ve bişey demeden kapat kapını

anlayacak birileri değil..pişkin pişkin güneşe oturduk gel sende derler...eminim...

sana da arı vızvız yeter
kuzucugu da elhamra alacakmış

yaaaa bana hediye gelmiyo hiç banane valla

Kizlar bu arada bende boyle sallanmayan dolapsiz cekmecesiz, basit bir besik istiyorum.
Ama gorduklerim hep kocaman kocaman dolapli sallanir vs.

valla bende aynen öyle alıcam ikeada var beyaz asasörlü sallanmıyo
birda yanına beyaz dolp beğendim takım gibi
250tl fln fiyatları ben çok beğendim
biraz daha zaman geçsin almaya gidicez

Aha bak bende tam aynisini yazmistim sana. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…