- Konu Sahibi daemon
-
- #33.381
amanyaa evlendim butun salonu odatakımı yatak odası vs herseyı dogtastan aldm
herseyı ozurlu gıbı getrdıler ahsabı carpmslr tahtası deforme olmş sandalyeler geldı bacakları fare yems gazlı kalemle boyamslr 2 gunde patladı derisi zaten köşe koltuk aldık sngeri coktu 3 ay oturmada ustelık gosterncedegstrmk ıstemedıler tamr ettıler tekrar coktu suan daha 1.5 yıllk evlıym artık ugrsmk ıstemyrm sıfonyerımı 1 sene sonra getrdıler bazalrımın ahsapları yamuldu 2 ere degstı köşenın pufu kullnılmş gıbı geldı köşşelriyıprnmş degşmdıler
ustune ustluk servisi felaket daha nelr nelr bu yazdklrm bı kısmı masa vs mobılyaalrdakı el lekelerını falan saymıyrm yanııı-tatlicadiarzu-
sana da arı vızvız yeterkuzucukta ısterımmm bı dah aglarım bak
bana mı alırsın kuzucuk
kızlar size bir soru:
benim evim bahçeli biliyosnuzu.komşularım biraz lginç..sağolsunlar çok iyiler amagarip davranışları var..
mesela geçen gün (ben sık sık uzanıyorum diye alt katta yatak hazır hep) eşim de yanıma yattı sarmaş dolaş yatıyoruz..komşum kapıyı açıp daldı içeriye.apar topar kalktım oturdum..eşim uyuyor..komşum da oturdu..meyve falan yedi..ohhh
bu tür çok şey var..
şimdi de almışbi örtü serdi kapımın önüne geldi oturdu..soran eden yok...enik cücük çağırdı..kapımın önünde cümbür cemaat oturuyolar..siz olsanız ne yaparsınız şimdi?????delircem yaaaa
sana da arı vızvız yeter
kuzucugu da elhamra alacakmış
aaaa yeter artık diye kesin kovardım ben ne öle evin önünde rahatsız oluyorum de
gidin başka yerde oturun de kibarcaa
çiğli malkoçlar şekerüm
kızlar size bir soru:
benim evim bahçeli biliyosnuzu.komşularım biraz lginç..sağolsunlar çok iyiler amagarip davranışları var..
mesela geçen gün (ben sık sık uzanıyorum diye alt katta yatak hazır hep) eşim de yanıma yattı sarmaş dolaş yatıyoruz..komşum kapıyı açıp daldı içeriye.apar topar kalktım oturdum..eşim uyuyor..komşum da oturdu..meyve falan yedi..ohhh
bu tür çok şey var..
şimdi de almışbi örtü serdi kapımın önüne geldi oturdu..soran eden yok...enik cücük çağırdı..kapımın önünde cümbür cemaat oturuyolar..siz olsanız ne yaparsınız şimdi?????delircem yaaaa
ac kapıyı bi bak şöyle manalı manalıkızlar size bir soru:
bu tür çok şey var..
kızlar size bir soru:
Benim evim bahçeli biliyosnuzu.komşularım biraz lginç..sağolsunlar çok iyiler amagarip davranışları var..
Mesela geçen gün (ben sık sık uzanıyorum diye alt katta yatak hazır hep) eşim de yanıma yattı sarmaş dolaş yatıyoruz..komşum kapıyı açıp daldı içeriye.apar topar kalktım oturdum..eşim uyuyor..komşum da oturdu..meyve falan yedi..ohhh
bu tür çok şey var..
AAAA, sen apar topar kapı dışarı etmedin mi? Sizin ev sahipleriniz mi bunlar? Ki öyle de olsa nasıl evine dalar apar topar ya? Acaba samimiyetinize mi güvendi? Bence mutlaka haddini bildir.
Kizlar bu arada bende boyle sallanmayan dolapsiz cekmecesiz, basit bir besik istiyorum.
Ama gorduklerim hep kocaman kocaman dolapli sallanir vs.
kaynana ayıp olur ptursunlar cahiller işte diyo...yaaa yolcam ama...bir dayanırım iki dayanırım sölücem iki laf gitsinler dedim..kaynana bırakmıyor..
ac kapıyı bi bak şöyle manalı manalı
sonra sadece Allah kahretmesin gülücüğü at ve bişey demeden kapat kapını
sana da arı vızvız yeter
kuzucugu da elhamra alacakmış
Kizlar bu arada bende boyle sallanmayan dolapsiz cekmecesiz, basit bir besik istiyorum.
Ama gorduklerim hep kocaman kocaman dolapli sallanir vs.
mhtp onları bızım kapının onune yolla sen
yok ya ne ev sahibi..hem ev sahibi bile olsa ben oturuyorum..samimiyet falan yok ya..onlar kendilerine göre takılıyo..gelip gidiliyo ama samimiyet yok...gerçi kadın hep eve bakıyoduk şurda otursak diyoduk siz varsınız rahatça otururz diyolar...dingonun ahırı ya benim ev...sağlamım ya ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?