karnıbaharı dün yedim amab
kayınvaldem karnıbahar yapıyor..
Oglen koca bir tas kisir yaptim yedim butun gun,
simdi de yerimden kalkamaz hale geldim.
Kalkabilirsem biber dolmasi yapacagim canim. zemuszemus
size birşey soracağım bugün idrarımı yaptığımda kasıklarıma ağrı giriyor.
nasıl anlatsam resmen kukum ağrıyor 2 büklüm oluyorum oturunca geçiyor.
sizde de böyle sorun var mı:uhm:
yok canım vermiyormuş. yaptım ben gayet iyi geldi bana valla akıntım çok azaldı..ozge sen fitili yaptınmı..banada fitil verdi doktor akıntı için.tek fitil ama korkuorum ya bebeğe zarar vermezmi
idrarını tuttunmu ben tutunca böyle oluyorrrr
Canım tesadüfen gördüm yazdığını.. Ben de Mart annesi olcam inşallah..
Enfeksiyon falan olabilir.. Dikkat et kendine...
benim dolmam var yanına ne yapsam
yok canım vermiyormuş. yaptım ben gayet iyi geldi bana valla akıntım çok azaldı..
yok canım vermiyormuş. yaptım ben gayet iyi geldi bana valla akıntım çok azaldı..
ayy ne güzel mart annesi hoşgeldinn bizde o günler itez vakitte görelim ne güzel geriye sayım başladıııı
mesajımı unutma..ayy demeyinnnn. akannehir idrarımı da tutmadım gidiyorum 2 damla birşey geliyor.
off nerden geldi başıma. neyse allahtan yarın doktora gideceğim ona sorayım eyvahedigeldismile
evet ben de işte sabahları kalktıgımda cok tutmuş oluyorum, öyle büyük bir yükün içimden boşalmasıyla kaydirigubbakcemile3 kalıyorum iki büklüm. kasıklarım ağrıyo.
sonra gidiyom yatıyom kıvrılıyom geçiyo..
kız archimim sen de çok tutuyon üseniyon gitmiyon dimi wc ye
archimsıcak su torbası koy bacak arana birde bol su içderim ben
bana doktor günlük ped kullanmayı yasakladı çok zararlıymış..fitilide korktum,bide 3 gün ilişki yok dedi fitili yaptıktan sonra..bende yapim o zaman
Hemde oyle guzel bir anne adayi ki, cok kibar sadece karni var masAllah. opuyorumnanaktan
ayy ben kullanıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?