2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
size birşey soracağım bugün idrarımı yaptığımda kasıklarıma ağrı giriyor.
nasıl anlatsam resmen kukum ağrıyor 2 büklüm oluyorum oturunca geçiyor.
sizde de böyle sorun var mı:uhm:

canım seninki idrar yollarında iltihaplanma gibigözüküyor...bende senin gibiolmuştum kızımda iltihaplanmademişti dr..

ozge sen fitili yaptınmı..banada fitil verdi doktor akıntı için.tek fitil ama korkuorum ya bebeğe zarar vermezmi

ozge sen fitili yaptınmı..banada fitil verdi doktor akıntı için.tek fitil ama korkuorum ya bebeğe zarar vermezmi
yok canım vermiyormuş. yaptım ben gayet iyi geldi bana valla akıntım çok azaldı..

Canım tesadüfen gördüm yazdığını.. Ben de Mart annesi olcam inşallah..
Enfeksiyon falan olabilir.. Dikkat et kendine...

ayy ne güzel mart annesi hoşgeldinn bizde o günler itez vakitte görelim ne güzel geriye sayım başladıııı

ayy demeyinnnn. akannehir idrarımı da tutmadım gidiyorum 2 damla birşey geliyor.
off nerden geldi başıma. neyse allahtan yarın doktora gideceğim ona sorayım eyvahedigeldismile

evet ben de işte sabahları kalktıgımda cok tutmuş oluyorum, öyle büyük bir yükün içimden boşalmasıyla kaydirigubbakcemile3 kalıyorum iki büklüm. kasıklarım ağrıyo.
sonra gidiyom yatıyom kıvrılıyom geçiyo..
kız archimim sen de çok tutuyon üseniyon gitmiyon dimi wc ye

archimsıcak su torbası koy bacak arana birde bol su içderim ben

yok canım vermiyormuş. yaptım ben gayet iyi geldi bana valla akıntım çok azaldı..

bana doktor günlük ped kullanmayı yasakladı çok zararlıymış..fitilide korktum,bide 3 gün ilişki yok dedi fitili yaptıktan sonra..bende yapim o zaman

kızlar bugun komagene çiğköfte gunu. 1 porsiyon yerıne 1,5 porsiyon verıyorlar her ayın 15. de. çıkışte hemen alıcam. etsiz cevizli harıka yapıyorlar. tavsıye ederım

ayy demeyinnnn. akannehir idrarımı da tutmadım gidiyorum 2 damla birşey geliyor.
off nerden geldi başıma. neyse allahtan yarın doktora gideceğim ona sorayım eyvahedigeldismile
mesajımı unutma..
evet sor bkalım belki idrar tahlili fln ister..

evet çok tutarım sonra wc ye giderim ki wc dolu. delikafadulden
altıma yapacağım birgün ama ne zaman. bu gün tutmadım ama ağrıdan geberiyorum.

archimsıcak su torbası koy bacak arana birde bol su içderim ben

eve gidince yapayım dediklerini . ıyyy gene mi bol su içeceğim yaaalsanaalsanasmile

kızlarrrr ben geldimmm size iki güzel haber vermeye geldimmmm
1)amniyosentez sonucumuz dün çıktı ve sonuç olumluuuuuuuuuuuuuuuu
ALLAHIMA şükür kabus dolu günlere sonnnnnnnnnnnnn
veeeeeeeee
2)bugün öğrendim kiiiiiiiiiiiiii cinsiyet tahminleri alayımmm hadi kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…