- Konu Sahibi daemon
-
- #33.621
banada doktor %95 kız dedi ama bişi alma dedi,bende korkudan hala kız eşyası alamıorum :)
hazzel cim hoşgeldin canım kız bak aklıma ne geldi bir gün senle ya 212 de yada depositide buluşak
evet yaa ben vardım ama net yoktu şükür kavuşturanahihoyyytslm canım nerelerdesin baydır yoktun galiba:uhm:
bebiş geldi hoşgeldi
bebişcim buarada sanada söyleyim eski topiğimiz yeniden geri toplanmaya başladı vildan beryal herkes geri döndü arada sende gel
ben aldım valla dayanamadım ayyy benin kız uyandı temeklemeye başlıyor açıktı tabikerata yemek yememmi bekliyor açlığa dayanamıyor hiç zilli kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktankızlar size tavsiyem bence pek sallamaya alıştırmayım ben de sana katılıyorum canım. benim yiğeniği ablam bebekliğinden beri hiç sallamadı tabi hasta olduğnda falan çok nadir hariç. o da öyle alıştı kendi kendine gidip yatıyodu daha konuşamıyodu bile anlam onu yatağa koyunca uyuyodu bi de kendi popoyu kaldırıp sallıyodu ay çok tatlı oluyolar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yuppeeeeeyyy topikteyimmmmmmmmmm slm kızlarrrr:lepi:
ne lakası var o senin karnındadaa o şekilde uyuyor elhamra ahh ahhh bende çevremde çoook duydum öle sallamam falan diye eltimde çok büyük konuşuyordu çocuk bi yaşına geldi hala elde sallııyorlar bende gülüyorum sen sen ol büyük konuşma çocuk huysuz olursa ökle bi sallarsınki
kızlar size tavsiyem bence pek sallamaya alıştırmayım ben de sana katılıyorum canım. benim yiğeniği ablam bebekliğinden beri hiç sallamadı tabi hasta olduğnda falan çok nadir hariç. o da öyle alıştı kendi kendine gidip yatıyodu daha konuşamıyodu bile anlam onu yatağa koyunca uyuyodu bi de kendi popoyu kaldırıp sallıyodu ay çok tatlı oluyolar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
olley beeeeeeeee bağlandı interneti bebişin
Bebeğinizi sallayarak uyutmayın - [ www.anneyiz.biz ]
buarada ben buyuk konuşmadım
ha olaki huysuz olursada dilek teyzesi alır bi sallanan beşik olur biter
hoşgeldin kayıp bebiş
hoşgeldin gözlermiz yollarda kaldıı nerdesinn
:1hug: bebişiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
seni çok merak ettikkk
opuyorumnanaktan
olley beeeeeeeee bağlandı interneti bebişin
Bebeğinizi sallayarak uyutmayın - [ www.anneyiz.biz ]
buarada ben buyuk konuşmadım
ha olaki huysuz olursada dilek teyzesi alır bi sallanan beşik olur biter
ya işte baktı kocişim kafayı yiyorum neti bağladı valla eşim ilk defa benden bu kadar tırstı alsanaalsanasmileahada net için 3 günde beni sattın diyo :dance:valla girdimya şu topiğe kan değerleri normale döndüüüüguclubacismile
yuppeeeeeyyy topikteyimmmmmmmmmm slm kızlarrrr:lepi:
ya işte baktı kocişim kafayı yiyorum neti bağladı valla eşim ilk defa benden bu kadar tırstı alsanaalsanasmileahada net için 3 günde beni sattın diyo :dance:valla girdimya şu topiğe kan değerleri normale döndüüüüguclubacismile
ohhhh beeee.. bidaa gitmee gebertirizya işte baktı kocişim kafayı yiyorum neti bağladı valla eşim ilk defa benden bu kadar tırstı alsanaalsanasmileahada net için 3 günde beni sattın diyo :dance:valla girdimya şu topiğe kan değerleri normale döndüüüüguclubacismile
h.blduk canımturkbayragihoşğeldinn bebişşşşşşş a.s.
ohhhh beeee.. bidaa gitmee gebertirizklava:
telefonla bile taciz ettik kız seni :jeyyar:h.blduk canımturkbayragi
anacım artık kovsanızda gitmem ne zormuş ya ayrılık :1huglumunekankayizsmile
kızlar hepinize ve dünya tatlısı bebişlerinize iyi akşamlar biz çıkıyoruz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?