2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banada doktor %95 kız dedi ama bişi alma dedi,bende korkudan hala kız eşyası alamıorum :)

ben aldım valla dayanamadım ayyy benin kız uyandı temeklemeye başlıyor açıktı tabikerata yemek yememmi bekliyor açlığa dayanamıyor hiç zilli kaydirigubbakcemile3

hazzel cim hoşgeldin canım kız bak aklıma ne geldi bir gün senle ya 212 de yada depositide buluşak

olur walla depositede bücürük var yarı fiyatına herşey..ben geçen gittim aldım bişiler çok uygundu..212 desen zaten benim dibimde kolaylıkla gelirim :)

slm canım nerelerdesin baydır yoktun galiba:uhm:
evet yaa ben vardım ama net yoktu şükür kavuşturanahihoyyyt
bebiş geldi hoşgeldi

bebişcim buarada sanada söyleyim eski topiğimiz yeniden geri toplanmaya başladı vildan beryal herkes geri döndü arada sende gel

hım teşekkürler beryal msj atmış toplanıyoruz diye mercanaysedeyiz hala değilmiCADIARZU

ben aldım valla dayanamadım ayyy benin kız uyandı temeklemeye başlıyor açıktı tabikerata yemek yememmi bekliyor açlığa dayanamıyor hiç zilli kaydirigubbakcemile3

kız ben şüphedeyim..bide erkek dese hepsi boşa gitcek,yine beyaz sarı devam ediorum ben :):) kalk bişiler ye aç bırakma bebişi

opuyorumnanaktan
yuppeeeeeyyy topikteyimmmmmmmmmm slm kızlarrrr:lepi:

olley beeeeeeeee bağlandı interneti bebişin

Bebeğinizi sallayarak uyutmayın - [ www.anneyiz.biz ]
buarada ben buyuk konuşmadım
ha olaki huysuz olursada dilek teyzesi alır bi sallanan beşik olur biter

:1hug: bebişiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
seni çok merak ettikkk

valla bana ikiside uyar ikisininde servisi var haftaya hafa güzel bir gün konuşuruz yine

ya tabikide salaammak ennnn iyisiii bende onun taraftarıyım ama eylül bazı çocuklar gerçekten uyumuyorrr yaaa bak mesela bende sallanmadan büyüyen bi bebekmişim çoook sakinmişim hatta bazen annem gelir bakarmış nefes alıyormuyum diye onlarla beraber yatar onlarla beraber kalkarmışım önemli olan kucağa alaıştırmamak kucağa alışıncada durmuyor çocuk annem beni alıştrmmamış abimde çok çekmiş tabi deneyim kazanmış ama bizde deneyim kazanana kadar yaşıcaz diye düşünüyorum

hoşgeldin kayıp bebiş

hoşgeldin gözlermiz yollarda kaldıı nerdesinn

:1hug: bebişiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
seni çok merak ettikkk

ya işte baktı kocişim kafayı yiyorum neti bağladı valla eşim ilk defa benden bu kadar tırstı alsanaalsanasmileahada net için 3 günde beni sattın diyo :dance:valla girdimya şu topiğe kan değerleri normale döndüüüüguclubacismile

alışkanlık yapıyorr bende iş güç yapamıyorummm bağlandım kaldımmm ..

ay canım walla haklısın..bağımlılık yapıyo burası,şifa gibi geliyo kaydirigubbakcemile3

ohhhh beeee.. bidaa gitmee gebertiriz klava:

kızlar hepinize ve dünya tatlısı bebişlerinize iyi akşamlar biz çıkıyoruz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…