2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahaaaa benden bir tane daha. benim belirtilerde hep erkeği gösteriyor ama yarın büyük gün doktora gideceğim
bakalım benim sıpa hangi cins:dance:

ay işe yarıomu..tmmdır..elhamra gün ayarlıyalım aynı gün cesaret olur birbirimize...ay düşünemiorum onlarsız,sessiz,sakin ve mutlu bir hayat ah ahhhh

ben kaynanadan rüşvet aldım geçen gün ondan
bi süreliğine başka zamana bıraktım zehirleme olayını:kedi:

ahaaaa benden bir tane daha. benim belirtilerde hep erkeği gösteriyor ama yarın büyük gün doktora gideceğim

ay hadi öğren bakalım..benimkine kız dedi ama yinede kesin değil dedi,bari sen kesin öğren :)

CNM BENMM ÇOK ENTERESAN YA HEP ERKEK DEDİ HERKESSS GÖRÜNTÜ BELİRTİLER İTİBARİYLE BABASIDA BENDE AMA AKLIMIN BİR KÖŞESİ DE KIZDI DR.KIZ DİYİNCE İNANMADIK GÖRELİM DEDİKKKKK NE SAFIZ YAAA AMA NE YAPALIM İNANAMADIK DONDUK KALDIKKKK ZATEN GÖSTERMİYORSA
VE BİZİMKİ GÖSTERMEDİ SAKLADI 100/70 KIZ DİYORLARRR
SENİNDE HAYIRLISI OLSUN CNMMM
HERKESİİİİİN
:sm_cool:

bende yarın dr gidicem
izmirliler umur ersaya gideniniz var mı??
dr değiştiriyorum ona gidicem

kızlar kociş gelmiş ben kaçtım öpüyorum

kaç gundur giriyorum herkese merhaba dıyorum hoşçakalın dıyorum birşeyler yazıyorum cevap yok. bu nedenle küstüm işte :gitme: beni beğenmiyonuzz mu ohaoldumsmile

HIHIHI BENDE DEDİM NE OLDU HAZİRAN ANNELERİNİN TOPİĞİ ÇOK HIZLI İLERLİYOR CNM ONDAN SANIRIM KAÇIRILABİLİYORRRRRRRRRRR
BEN DİYİM HOŞGELDİN MERHABA HOŞÇAKALLLLLopuyorumnanaktan

Kıslar benımde azcık ıŞım var ara ara bakarım ok
tekrar teŞekkÜrler herkeseeeeeee

Gozun aydin ozasfa, sonuclarin iyi gelmesine cok sevindim.
Kizin icin de tebrikler. opuyorumnanaktan

Kizlar ben yemek yapmaya gidiyorum iyicene depresyona girecem ha,
ben anca 3 hafta sonra ogrenicem kiz mi erkek mi o da daha ozaman gosterirse bizim inatci. :gitme:

Umarım gösterir canım. Hala öğrenememiş olsam her iki günde bi giderdim heralde doktora :tomato:

sensi az daha bekle doğurunca görürsün cinsiyetini.
valla seninkide inat çıktı, korkuyorum yarın benimki de inat çıkacak diye

kaç gundur giriyorum herkese merhaba dıyorum hoşçakalın dıyorum birşeyler yazıyorum cevap yok. bu nedenle küstüm işte :gitme: beni beğenmiyonuzz mu ohaoldumsmile

OYY KIYAMAMMMM SANAA SLM MERHABA GÖRÜŞÜRÜZ BEN TOPLU DEDİM BAK AFFETTİNMİmafoldumben

bende kaçtım kızlar iyi bakın kendinize

bu arada üst dudağımda tamamen uçuk oldu. şahtım şahbaz oldum resmen.
bugün dökülmeden eve gidersem şükredeceğim

sensi az daha bekle doğurunca görürsün cinsiyetini.
valla seninkide inat çıktı, korkuyorum yarın benimki de inat çıkacak diye

Hakkatten hea bu gidisle dogumda ogrenicem ben tosbamin ne oldugunu. bilmiyorumkismile

senin %99 kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…