HIHIHI BENDE DEDİM NE OLDU HAZİRAN ANNELERİNİN TOPİĞİ ÇOK HIZLI İLERLİYOR CNM ONDAN SANIRIM KAÇIRILABİLİYORRRRRRRRRRR
BEN DİYİM HOŞGELDİN MERHABA HOŞÇAKALLLLLopuyorumnanaktan
OYY KIYAMAMMMM SANAA SLM MERHABA GÖRÜŞÜRÜZ BEN TOPLU DEDİM BAK AFFETTİNMİmafoldumben
kızlar bende yarın gitcem tahminleri şimdiden alalım bakalım
DUYDUM AMA BEN ERKEĞE GİTMEM UTANIRIMMohaoldumsmile:kedi:
kızlar bende yarın gitcem tahminleri şimdiden alalım bakalım
kadınlar kaprisli oluyo canım yaa...birde ben doğudaydım ya erkek kadın ayırrt edecek durumda değildim alıştım..ooo kaç dr gördü sorma...ee bu 4. hamilelik olunca..
bu arada kızlar yalnız değilsin benim ki vajinal ultrasonda bile göstermedi şeyini, bende bilmiyorum. şimdılık kız dıye duşunuyorum ama ınancımı yıtırdım dogumda gözumle görucem ne oldugunu sanırım. Heçç umudum yok
şeyy kem kümm ben 4 yıllık evliyim kocamdan bile hala daha utanıyorummm:kedi::kedi:
vajınal ultrasnmu ana kacncı ayındsn bakıyrlrmı öleılk 3 ay bakabılyrlr dıye bılyrdm ben
bu arada kızlar yalnız değilsin benim ki vajinal ultrasonda bile göstermedi şeyini, bende bilmiyorum. şimdılık kız dıye duşunuyorum ama ınancımı yıtırdım dogumda gözumle görucem ne oldugunu sanırım. heçç umudum yok
DUYFER BUARADA SENNDE TARIHLERIMIZ AYNI HANGI HASTANEDE DOGUM YAPMAYI PLANLIYORSN BELKI AYNI YERE DENK GELIRIZ EHUEHEHEH:d[/QUOT
emekli sandığı ile anlaşmalı özel hastaneler hangileri kızlar ya..umur beye gidince özel hastane bulmam gerekiyor...
anacım kocamla yaramazlık yaparken bende utanıyom sorma
DUYFER BUARADA SENNDE TARIHLERIMIZ AYNI HANGI HASTANEDE DOGUM YAPMAYI PLANLIYORSN BELKI AYNI YERE DENK GELIRIZ EHUEHEHEH:d[/QUOT
emekli sandığı ile anlaşmalı özel hastaneler hangileri kızlar ya..umur beye gidince özel hastane bulmam gerekiyor...
TAM OLARAK İNAN BENDE BİLMİYORM AMA ÇINARLI YI COK BEGENIYOR EHRKES BENDE ORAYI ARASTIRCAM BAKALIM BANA UYARSA ORDA İSTİCEM DOGUMUDAA
COK TEMİZ BİR HASTANE DIYORLAR
gel buraya hem hemşerim hemde utangaç kardeşimm sarılarak ağlıyalım durumumzaamafoldumbenmafoldumben
DUYFER BUARADA SENNDE TARIHLERIMIZ AYNI HANGI HASTANEDE DOGUM YAPMAYI PLANLIYORSN BELKI AYNI YERE DENK GELIRIZ EHUEHEHEH:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?