2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HIHIHI BENDE DEDİM NE OLDU HAZİRAN ANNELERİNİN TOPİĞİ ÇOK HIZLI İLERLİYOR CNM ONDAN SANIRIM KAÇIRILABİLİYORRRRRRRRRRR
BEN DİYİM HOŞGELDİN MERHABA HOŞÇAKALLLLLopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

OYY KIYAMAMMMM SANAA SLM MERHABA GÖRÜŞÜRÜZ BEN TOPLU DEDİM BAK AFFETTİNMİmafoldumben

olumunekankayizsmile

vereliniortak hepınızı öpuyorum herkese iyi haftasonları arkadaşlar. şaka yapıyorum tabi. herkese sevgıler

DUYDUM AMA BEN ERKEĞE GİTMEM UTANIRIMMohaoldumsmile:kedi:

kadınlar kaprisli oluyo canım yaa...birde ben doğudaydım ya erkek kadın ayırrt edecek durumda değildim alıştım..ooo kaç dr gördü sorma...ee bu 4. hamilelik olunca..

bu arada kızlar yalnız değilsin benim ki vajinal ultrasonda bile göstermedi şeyini, bende bilmiyorum. şimdılık kız dıye duşunuyorum ama ınancımı yıtırdım dogumda gözumle görucem ne oldugunu sanırım. heçç umudum yok

kadınlar kaprisli oluyo canım yaa...birde ben doğudaydım ya erkek kadın ayırrt edecek durumda değildim alıştım..ooo kaç dr gördü sorma...ee bu 4. hamilelik olunca..

şeyy kem kümm ben 4 yıllık evliyim kocamdan bile hala daha utanıyorummm:kedi::kedi:

vajınal ultrasnmu ana kacncı ayındsn bakıyrlrmı öle ılk 3 ay bakabılyrlr dıye bılyrdm ben

Kızlar bend eyavas yavas toparlanayım yaaa yıne cıkar ayak kustum ofyaaaaaaaaaa cok yanıyor bogazm tahrıs olyr kusmaktann bırsurude kus uzumu yemstım ıgrenccc yaaa

Aynen canim benim de hic umudum yok bakalim 3 hafta sonra inadini kiracak mi.

DUYFER BUARADA SENNDE TARIHLERIMIZ AYNI HANGI HASTANEDE DOGUM YAPMAYI PLANLIYORSN BELKI AYNI YERE DENK GELIRIZ EHUEHEHEH:d

DUYFER BUARADA SENNDE TARIHLERIMIZ AYNI HANGI HASTANEDE DOGUM YAPMAYI PLANLIYORSN BELKI AYNI YERE DENK GELIRIZ EHUEHEHEH:d

canım benim ben aylin barborasa gidiyordumm bucatıp merkezi duymuşsundurr am 22 sinde yani haftaya cuma günü özel gazihastanesinde ayşen hanımdan randevu aldımm bide orayı denicemm aylin hanım çok iyi alanınmdaa 1100 normal 1300 sezeryan istiyor ama ben tam teşkkül hastane sitiyorum kuvez yeni doğan falan olsun istiyorum oyüzden ayşen hanımı çok met ettiler hatta oda yeni doğum yapmışş bi görcemm gazi hastanesni yaa izmirliler bizde kendi aramızda buluşma yapalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…