2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar dr dan geliyorum ama malesef yok göstermedi sıpa cinsiyetini bacaklarını açmadı gene 10 gün sonra 3lü test sonucu çıkıcak onla bidaha bakıcaz kalp atışını dinledik çok güzeldiiiii

Oh beee rahatladim bacim yani sende de var diye sevinmedim de tek degilim diye azicik rahatladim.
Bende fondoten pudra kullanmazdim gerek kalmazdi artik suratima "maske" yapmadan gidemiyom biryere.
Birde simdiye kadar hic olmadi ya nasil felaket gorunuyor gozume anlatamam.

Peki birsey kullaniyor musun ya? Tonik peeling creme vs?

sizi gözetlıyorum bısıler örmeye calısıyorumm nbr kıs ösgeee

tüh nursena yine elin boş döndün demek
amaan boşver cinsiyeti neyse ne.. sağlıklı olsun da

kızlar ben cıkıyorum sizi kocaman öptüüm hepinize güzel haftasonları ... ben 3 gün yokum mucu mucu

slm kızlar dr dan geliyorum ama malesef yok göstermedi sıpa cinsiyetini bacaklarını açmadı gene 10 gün sonra 3lü test sonucu çıkıcak onla bidaha bakıcaz kalp atışını dinledik çok güzeldiiiii

Anacim ben surda 19 haftalik olmusum bende hala bilmiyorum tosbamin ne oldugunu,
birdaha ki gitmemize ogreniriz insAllah. :Saruboceq:

Kızlar ya işyerinde yasakladılar kkyı.giremiyorum artık sinir oldum.çok katılmasam da bütün gün takip ederdim sizi.şimdi sudan çıkmış balığa döndüm mafoldumben

biri bana süslü bi ticker mı yapcaktıCADIARZU

Kiz cosmooo senin tickerle bi ayak uyduramadik hea,
bi bir gun geride gidiyor bi bir gun ileride. kaydirigubbakcemile3

Anacim ben surda 19 haftalik olmusum bende hala bilmiyorum tosbamin ne oldugunu,
birdaha ki gitmemize ogreniriz insAllah. :Saruboceq:

bizimkiler namuslu anam heryerlerini gizliyolar sankim devlet ssırrı kız seninkiyle benim tosba ergennekoncu falan olmasın gizemliler:)))):dance::dance:

Maşallah ne edepli bir nesil geliyor sayemizde :) Umarım 10 gün sonra gösterir cnm. Çikolata vs. yemişmiydin gitmeden?

biri bana süslü bi ticker mı yapcaktıCADIARZU
bennn
yapiim dur
ama bişi dicem lilypie de öle altına yazı yazabileceğin ticker yappabilirim birtek
ama lilypie de sürekli geri kalıyor uğraşamazsın onlaaa..

bu bizimkilerden yapabilirim, bizimkiler geri kalmıyo ama yazı yazamıyon..

seç hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…