Sensiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden
Aynıyız anacım ben de sivilce nedir bilmedim bu yaşıma kadar
Ama şimdi nefret ediyom kendmden, inan kimseyle görüşmek bile istemiyom :gitme:
Cildiyeye gttm bu yüzden, verdğm muayene parasıyla kaldım, Dr hiçbişey kullanamazsın dedi alsanaalsanasmile
elhamranın da kutusunda çıban cıkmış vah vah
Hay cok yasa emi, bizi gulduruyon ya Allah ta seni guldursun. kaydirigubbakcemile3Şeniz
Elhamraaa bi tane daha var ya la Eki Görüntüle 33815
slm kızlar dr dan geliyorum ama malesef yok göstermedi sıpa cinsiyetini bacaklarını açmadı gene 10 gün sonra 3lü test sonucu çıkıcak onla bidaha bakıcaz kalp atışını dinledik çok güzeldiiiii
tüh nursena yine elin boş döndün demek
amaan boşver cinsiyeti neyse ne.. sağlıklı olsun da
iyiyim kuzum işte napalım geldiksizi gözetlıyorum bısıler örmeye calısıyorumm nbr kıs ösgeee
Anacim ben surda 19 haftalik olmusum bende hala bilmiyorum tosbamin ne oldugunu,
birdaha ki gitmemize ogreniriz insAllah. :Saruboceq:
slm kızlar dr dan geliyorum ama malesef yok göstermedi sıpa cinsiyetini bacaklarını açmadı gene 10 gün sonra 3lü test sonucu çıkıcak onla bidaha bakıcaz kalp atışını dinledik çok güzeldiiiii
resmen felaketKızlar ya işyerinde yasakladılar kkyı.giremiyorum artık sinir oldum.çok katılmasam da bütün gün takip ederdim sizi.şimdi sudan çıkmış balığa döndüm mafoldumben
kızlar ben cıkıyorum sizi kocaman öptüüm hepinize güzel haftasonları ... ben 3 gün yokum mucu mucu
kırmızı eldiven kırmızı patik :kedi:e özgeye gösterme diyom zorla yani ben napiM:kedi:
wuuu bu da güzel ama zor gibi
Maşallah ne edepli bir nesil geliyor sayemizde :) Umarım 10 gün sonra gösterir cnm. Çikolata vs. yemişmiydin gitmeden?
bizimkiler namuslu anam heryerlerini gizliyolar sankim devlet ssırrı kız seninkiyle benim tosba ergennekoncu falan olmasın gizemliler:)))):dance::dance:
bennnbiri bana süslü bi ticker mı yapcaktıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?