2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dr 12 haziran diyo doğuma bunlar 11
dr şuan 20+5 diyo bu 19+0
varya kafa allak bullak benim
boşver sana sata göre yaptım ben
benim de 14 eylül sat 21 haziran doğum..
seninde 4 rylül sat, 11 haziran doğumdur
erken gelirse kendi bilir delikafadulden

daemoşumda aynı tickerı yapsın
3 salakşörler olalımhihoyyyt

dün akşam yengemle abim yeğenlerimi bize bıraktı malum ikiside küçük
geldiklerinde uyuyolardı ayy tam yatırdık ikiside aynı anda uyandı kız olan 2,5 yaşında o eşimle oyun felan oynadı ama oğlanı zapt edemedim yaww nasıl ağladı deli oldum kucak istiyooo
aldım kucamaa yemek yedirmeye çalışıyom tükürüyo bi taraftan kız gelmiş hadi hala oynayalım diyo bi taraftan oğlanı susturmaya çalışıyom neyse zorla oğluşa azcık bişeyler yedirdim uyuttum kıza yemek yedirdim felan sonra oğluş uyandı zırlıyo gene Allahım eşimde diyoki aşkım hemen ara vermeden ikinciyi yaparız git be dedim delirdinmi kafayı yiyodum kaydirigubbakcemile3
oğluşu susturdum azcık çorba içirdim peşinden süt ısıttım neyse sakinleşti
sonra ayaklandı dolanıyo felan süt verdim içtimmm ayyyy sonra geldi bizimkiler tabi benim tipim kaymış abimde iyi arada bırakalım sana böle ikisini dedi
tabi bu arada oğluşu kucağıma almaktan kızım ezildi depikledi durdu kaydirigubbakcemile3

ay ben hala ağır kaldırmaya korkuyom yaa, gerçi geçti o dönemlerimiz ama kaldı bende öle kaldıramıyorum

ay kızlar bana böle bi ağırlık çöktü yaa
böle uyuyasım geldi gözlerim kapanıyo
ben biraz uzanayım olar mı
öpüyom sizi

ay ben hala ağır kaldırmaya korkuyom yaa, gerçi geçti o dönemlerimiz ama kaldı bende öle kaldıramıyorum
korktum kaldırıken maşallah birde ağır zaten ama mecbur kaldım çünkü susmadı kafamçokkarıştı

hadi yewrular bende kaçtım öptüm sizi ve minişleri

Sensi yok be
Eltimde kız doğurdu ama maşallah teninde bi benek yokdu hamileliği boyunca bayanssulusmile

Sensi yok be
Eltimde kız doğurdu ama maşallah teninde bi benek yokdu hamileliği boyunca bayanssulusmile

ciddi bende çok çirkinleştim
sivilceler desen o biçim
doğumdan sonra düzeliriz inşallah

bende çirkinleştimmmmmmmmm...sivilceleri biri sönüyo biri pörtlüyo,burnumda büyüdü sankim..yakında yüzümde şişmeye başlar kafamçokkarıştı

oof ruhum sıkılıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…