kızlar doktora bir de göbeğimdeki döküntüleri sordum bana excipial hydro diye bir solüsyon verdi.
2 gündür döküntü yok çok memnun kaldım.
netten araştırdığım kadarıyla da çok da iyi nemlendiriciymiş
haberiniz olsun zemuszemus
geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol sıvı almaya çalış.opuyorumnanaktan
Gecmis olsun canim.
Dun bende de oldu canim birden gozumun onu karardi, basim bi dondu dusecek gibi oldum
hemen oturdum esim de ne oldu yuzun bembeyaz olmus diyor.
Sonra siki bir kahvalti ettim de kendime geldim, sanirim biraz uzun ac durmusum.
Zaten benim tansiyonum da cok cikiyor doktora gittigimde,
oda hamur isini ve tuzluyu fazla yeme diyor.
MQ tuşuna tıklayarak(alıntı yapın yanında)
istediğin msjları işaretle
en son msjıda alıntı yap diyerek olayı tamamla şekerim
çok geçmiş olsun kuşum ya kıyamam
Hoşgeldin nc757010, nickindeki sayıların özel bir anlamı var mı?
özgeee tickerın hayırlı olsun yivrumm.. ben mozılla kullanıyorum ama cıkıyor ama mozıllanın eskı surumlerınde bazı sıtelerde bazı resımler acılmas belkı ondandır
Deamoncum, onu ben demiştim. Bende mozillada görünmedi, IE'de göründü. Şimdi ayarlarımı kontrol edeyim.
Geçmiş olsun Casper, bol sıvı almayı ihmal etme
çok geçmiş olsun cnm..dikkat et kendine
casper33 çok çok geçmiş olsn dikkat et cnm kendıne allahm seni ve bebegını korur inş.
canlarım çok sağolun. bol bol sıvı almam gerekiyo ama bende günde 3 bardak su ancak içiyorum ya neyse bebiş için zorlayacam kendimi artık.
allahım bizi ve bebişlerimizi korusun.kucağımıza aldığımız günleri göstersin hayırlısı ile
evet canım benımde uye oldugum sıteler var burda olsa mutlak abulursuk yakın zamnda ücretsız ama ızmıre gondermek ıstemez bı cogu. yınede forumlara bakarım ızmırdede cıkar belkı
timam şekerim uçtu valla sevinçten link vercekmişsin ama o da üye olmak istiyomuş
canım senin cinsiyet belli oldumu ??
oldu gibiaklinialirimsmile
doktor %70 kız dedi , 3 lü test için kan verdim. haftaya gel sonuçlarını gösterirken gene bakarız dedi.
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/330900-kizim-masalin-odasi.html
kızlar bayıldım masal bebeğin odasınaa şuu emzirmee sandalyesindeni stiyorumm bendeee
kızlar doktora bir de göbeğimdeki döküntüleri sordum bana excipial hydro diye bir solüsyon verdi.
2 gündür döküntü yok çok memnun kaldım.
netten araştırdığım kadarıyla da çok da iyi nemlendiriciymiş
haberiniz olsun zemuszemus
benim gibi yani banada kız dedi ama kesin değil dedi,bende verdim çarşamba alıcam sonuçları bakalım ne çıkıcak :)
ayyyyyyyyy çok şeker olmuş yaaaaaaaaaaaa
kızlar size bişey soracam ama utanıyorum:kedi: Eşimle birlikte olurken ıslanamıyorum bir türlü nedendir bilmiyorum halbuki bende istiyorum ama anlamadım nedenini.dr a sordum olur dedi krem felan kullan dedi ama aklıma yatmadı hayır hamile kalmadan böyle bir problemim yoktu.üstelik sonrada çok acıyor bepanten felan sürüyorum ağrısını alsın diye.
Işte merak ettiğim sizdede böyle bir sorun var mı?
benim de var o kremden. kaşıntılarım, kızarıklarım için verdi bana da.
güzel valla.:içelim:
Kızlar size bişey soracam ama utanıyorum:kedi: Eşimle birlikte olurken ıslanamıyorum bir türlü nedendir bilmiyorum halbuki bende istiyorum ama anlamadım nedenini.Dr a sordum olur dedi krem felan kullan dedi ama aklıma yatmadı hayır hamile kalmadan böyle bir problemim yoktu.Üstelik sonrada çok acıyor bepanten felan sürüyorum ağrısını alsın diye.
İşte merak ettiğim sizdede böyle bir sorun var mı?
ben evlenmeden oncede aynı prblemı yasıyordum aama simdi daha kötü durumdayımm
timam şekerim uçtu valla sevinçten link vercekmişsin ama o da üye olmak istiyomuş
ben de öyleyim.Ne yapacaz peki bu böyle gitmez adamdan kaçar oldum valla:a015:
seni seniiii :jeyyar:Canim esin kayganlastirici jel kullansin,
ozaman sen islanmasan bile hic zorluk cekmezsin. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?