2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım senin cinsiyet belli oldumu ??

geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol sıvı almaya çalış.opuyorumnanaktan

MQ tuşuna tıklayarak(alıntı yapın yanında)
istediğin msjları işaretle
en son msjıda alıntı yap diyerek olayı tamamla şekerim

bak deniyom şimdi. bak bi kerede anladım galiba, zeki hatunum yahu buyrunnnnnnnnn

yok yok bişeycikler olmaz.

ay canım benim çok geçmiş olsun.[/QUOTE]

çok geçmiş olsun kuşum ya kıyamam

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar üst katta bir arkadaşım var hamile. gün sayıyodu artık. bugün sancıları başladı. akşama doğurur heralde hayırlısı ile

oldu gibiaklinialirimsmile
doktor %70 kız dedi , 3 lü test için kan verdim. haftaya gel sonuçlarını gösterirken gene bakarız dedi.

benim gibi yani banada kız dedi ama kesin değil dedi,bende verdim çarşamba alıcam sonuçları bakalım ne çıkıcak :)

benim de var o kremden. kaşıntılarım, kızarıklarım için verdi bana da.
güzel valla.:içelim:

benim gibi yani banada kız dedi ama kesin değil dedi,bende verdim çarşamba alıcam sonuçları bakalım ne çıkıcak :)

ayy inşallah iyi çıkar. bende cumartesi gideceğim. gene 1 hafta meraklar içerisinde yaşayacağım

Kızlar size bişey soracam ama utanıyorum:kedi: Eşimle birlikte olurken ıslanamıyorum bir türlü nedendir bilmiyorum halbuki bende istiyorum ama anlamadım nedenini.Dr a sordum olur dedi krem felan kullan dedi ama aklıma yatmadı hayır hamile kalmadan böyle bir problemim yoktu.Üstelik sonrada çok acıyor bepanten felan sürüyorum ağrısını alsın diye.
ışte merak ettiğim sizdede böyle bir sorun var mı?

ben evlenmeden oncede aynı prblemı yasıyordum aama simdi daha kötü durumdayımm

Canim esin kayganlastirici jel kullansin,
ozaman sen islanmasan bile hic zorluk cekmezsin. yerimseniben

timam şekerim uçtu valla sevinçten link vercekmişsin ama o da üye olmak istiyomuş

tmm canım.

petarkadas.com

davetiye numarası: fbb2f73a333643bda73760d66748d689

canım uye olurken davetıye kodu ıstıyor bu noyu kullanabılır. orda kopek sahıplendırenler bolumunden takıp edebbılır bende bakarım yıne

Kızlar yarına bitirmem gereken iki tane sunumum var. Daha dataları bile hazır değil. Bir yandan burayı takip edip bir yandanda sunum hazırlamak çok zormuş. Ama ne yapayım aklım sizde kalıyor

Casper canım sana nazarmı değdi çok geçmiş olsun bu arada komşunuda Allah bir avazda kurtarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…