2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahahahahah :roflol:

valla ben de öle bi dar gibi bi acıyo gibi böle anlamsız.. son anda ay olmasaydı keşke diyorum :roflol:
ay en kotusude basladıktan sonra keske baslamasaydım demek oluyo her zamn soleyemıyorum adamada tamma yeter dıye. ama arada dayanamayııp dıyorum yoruldum dıyedelikafadulden
yok canımcım ben vazelini salladım zaten ohaoldumsmile

ayy alemsın kısss

Valla eğer öyleyse alim bari ne bu çileyi çekecem.Bu arada sen kullandın herhalde iyi biliyosun birde markasını versen nerden alırım bunu.Eczanede felan mı bulunur acep?

Ozel msj attim canim. yerimseniben

Nise kizlar bende sizin tam tersi oldugum icin ben sustum artik. :kedi:aklinialirimsmile

Anacim hepsi de sonucta ayni onun icin uretilmis jel, hepsi de aqua jel diye geciyor.
Ben bizim kullandigimiz jel'in aciklamasina baktim sadece yoksa markasi fark etmez,
ise yariyor mu sen ona bak. aklinialirimsmileyerimseniben

reklama girer diye söölemiyon galiba.
özel bir şirkette çalışıyom gibi oldu valla. :roflol:

ahahahaa benim hiç bir fikrim yok bu konuda.
en son ekim ayıydı biz o işi yaptığımızda :kedi:

ayyy yarama bastın, bizde bizde:kedi: mafoldumben

ahahahaa benim hiç bir fikrim yok bu konuda.
en son ekim ayıydı biz o işi yaptığımızda :kedi:

bende bitek biz böyleyiz sanıyodum neyseki yanlız değilmişiz :) Bu gidişle ağustosa kadarda yapmayız kocamla dalga geçiyordum geçen gün yüz görümlüğü isticem bidahakine diye. Resmen ilk gece gibi olucak herhalde :)

ay en kotusude basladıktan sonra keske baslamasaydım demek oluyo her zamn soleyemıyorum adamada tamma yeter dıye. ama arada dayanamayııp dıyorum yoruldum dıyedelikafadulden

ayy alemsın kısss
:roflol:

bizdede tık yok..ilk zaman düşük tehlikesinden,şimdide psikolojik olarak bişi yapamıoruz :) unuttum o işi

reklama girer diye söölemiyon galiba.
özel bir şirkette çalışıyom gibi oldu valla. :roflol:

ayyy yarama bastın, bizde bizde:kedi: mafoldumben

aha hamileler itirafa başladı kaydirigubbakcemile3
aynen bizde ağustosa kadar bu korkuyla birşey yapamayız.
en iyisi gelinlik diktirip nikah tazelemek, 1 sene beklemekten sıfır km olacağız delikafadulden

hahahahahah valla bence de öle olur kaydirigubbakcemile3

siz niden yapmıyonuz yiiivrum

erkekler 40 çıktıktan sonrada ay canın acırmı diye bişi yapamıolarmış genelde laelaelaelaelae

aha hamileler itirafa başladı kaydirigubbakcemile3
aynen bizde ağustosa kadar bu korkuyla birşey yapamayız.
en iyisi gelinlik diktirip nikah tazelemek, 1 sene beklemekten sıfır km olacağız delikafadulden
valla normal doğum yaparsak bırak sıfır km.yi, gayet 2. el gibi olmayalım da..
hatta 3. el gibi :roflol:

bizde yasak falan yok benim kocam koydu yasağı ödü kopuyor bebişe bişey olurmuş ölürmüymüşüz biraz ara versek. Önemli olan kendi kızıymış. O doğduktan ve ben iyileştikten sonra nasılsa yaparmışız önümüzde koca bir hayat varmış o dünkü çocuk değilmiş gibi birtakım takıntıları var benim kocanın. Esasında çokta haksız sayılmaz bende üstelemiyorum artık

tatlı cadı olsaydı o sıze tüyolar verırıdı bu gece hepınız aaska gelırdınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…