ya bakma bizde 3 haftada 1 fln
ahahahaa benim hiç bir fikrim yok bu konuda.
en son ekim ayıydı biz o işi yaptığımızda :kedi:
ay en kotusude basladıktan sonra keske baslamasaydım demek oluyo her zamn soleyemıyorum adamada tamma yeter dıye. ama arada dayanamayııp dıyorum yoruldum dıyedelikafaduldenhahahahahahah :roflol:
valla ben de öle bi dar gibi bi acıyo gibi böle anlamsız.. son anda ay olmasaydı keşke diyorum :roflol:
yok canımcım ben vazelini salladım zaten ohaoldumsmile
Valla eğer öyleyse alim bari ne bu çileyi çekecem.Bu arada sen kullandın herhalde iyi biliyosun birde markasını versen nerden alırım bunu.Eczanede felan mı bulunur acep?
Hadi canım nasıl durduruyorsun peki eşini?Bizede söyle:umursamaz:
Anacim hepsi de sonucta ayni onun icin uretilmis jel, hepsi de aqua jel diye geciyor.
Ben bizim kullandigimiz jel'in aciklamasina baktim sadece yoksa markasi fark etmez,
ise yariyor mu sen ona bak. aklinialirimsmileyerimseniben
Hadi canım nasıl durduruyorsun peki eşini?Bizede söyle:umursamaz:
:roflol:ay en kotusude basladıktan sonra keske baslamasaydım demek oluyo her zamn soleyemıyorum adamada tamma yeter dıye. ama arada dayanamayııp dıyorum yoruldum dıyedelikafadulden
ayy alemsın kısss
reklama girer diye söölemiyon galiba.
özel bir şirkette çalışıyom gibi oldu valla. :roflol:
ayyy yarama bastın, bizde bizde:kedi: mafoldumben
bende bitek biz böyleyiz sanıyodum neyseki yanlız değilmişiz :) Bu gidişle ağustosa kadarda yapmayız kocamla dalga geçiyordum geçen gün yüz görümlüğü isticem bidahakine diye. Resmen ilk gece gibi olucak herhalde :)
hahahahahah valla bence de öle olur kaydirigubbakcemile3bende bitek biz böyleyiz sanıyodum neyseki yanlız değilmişiz :) Bu gidişle ağustosa kadarda yapmayız kocamla dalga geçiyordum geçen gün yüz görümlüğü isticem bidahakine diye. Resmen ilk gece gibi olucak herhalde :)
Ozel msj attim canim. yerimseniben
aha hamileler itirafa başladı kaydirigubbakcemile3
aynen bizde ağustosa kadar bu korkuyla birşey yapamayız.
en iyisi gelinlik diktirip nikah tazelemek, 1 sene beklemekten sıfır km olacağız delikafadulden
valla normal doğum yaparsak bırak sıfır km.yi, gayet 2. el gibi olmayalım da..
aha hamileler itirafa başladı kaydirigubbakcemile3
aynen bizde ağustosa kadar bu korkuyla birşey yapamayız.
en iyisi gelinlik diktirip nikah tazelemek, 1 sene beklemekten sıfır km olacağız delikafadulden
erkekler 40 çıktıktan sonrada ay canın acırmı diye bişi yapamıolarmış geneldelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?