D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #35.501
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenÖzge bunlar sanki sabahkilerin yandan yemişi
kör gormez uydurur muu.. nekii bucnm battaniye deil bu:)kaydirigubbakcemile3
byee byee kolay gelsın komsucukummmkızlar bana mÜsade bİraz İŞ yapİm yİne gelİrİm Şİmdİlİk bayyyy
iyiyim canım :1hug:
saol..
sen nasılsın?
slm kızlaarrrr ben geldiimmm hala normale dönemedim valla demekki hakkaten çok sinirlendirdi kayınvalideler beni yada ben iyi diilim bilmiyorumki psikiyatra gidip sorcam birazdan normalmiyim diye herkesten nefret eder hale geldim yada herkes gebe kalmamı bekliyomuş gerçek yüzünü göstermek için
açılmadı yiwrum
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kör gormez uydurur muu.. nekii bu
byee byee kolay gelsın komsucukummm
acılmadıkıııı
cnm bakmadınmı
havlunun kenarına ucgen bişi ormuşler ayıcıklı cıkmadımıoda bornoz gıbı bişi olmş benm cok hoşuma gıttı ama sayılarını net okuyamadm okusam yaparım duz orgu cunku bu sanrm:) gerçi buda belki cok kullanşlı olmz ama bi ayar yapılabılır
acılmadıkıııı
bı dah alınk atsana yavrummm
açılmadı yiwrum
valla cnm aslnda iyi diil suprız olabılır benmkınde herkes kız olmasını ıstedgı ıcın kız bu emınz bız kız belli yuznden belli dotunden sınır oluyrdm ozellklede eşimin ailee aa bak ellerine ayakalrı kız bu dıyorlar ultrasona bı gırdm soledı erkek kapak oldu onlara neymiş kız cocugu özlemi varmıss iyide kesın kızz aaa ayagına ba aaelıne bak denrmı saflar yaaa ne guluyrm onlara allh bebegıme saglık versin amaaaaa
iyiyim canım soğuk bir ofiste çalışmaya çalışıyorum.
sabah kombi arızalanmış donduk . işlerimde yoğun çok fazla takılamıyorum bu aralar.
şu çiçekli patikten deneyeceğim akşama
bu hıc acılmadı
404 not found
heee havlunun kafaya gecen kısmı orgu ama buda kullanıslı degıll. hem ben hıc sevmem orgu seylerın ıslanması dıslerımı gıcırdatır...ıyykkk
kuzum havlunun altındada ayıcıklı battanıye var yaıstee
açılmadı yiwrum
bu hıc acılmadı
404 not found
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?