2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Açıklamalı iki renkli patik

25 ilmekle başlıyoruz 30 sıra haroşa ördükten sonra 10 ilmek kesiyoruz ve beyaz iple 4 sıra düz örüyoruz pembe ipe geçiyoruz ve 4 sıra ters örüyoruz ve böyle devam ediyoruz 9 sıra beyaz 8 sıra pembe olana kadar örüyoruz ve keserek bitiriyoruz.

görüldüğü gibi dikiyoruz.

görüldüğü gibi büzdürerek dikiyoruz.

Son hali:

yahu sorun bendemııı

resım yokkkı hıcc

efet bndede aynı durum var cnm sıkmamak lazım kendımizi ama bulaşıyorlar dimi
salla hepsını bebeğini dusunnnn

ya valla hiç sorma evet resmen bulaşıyorlar görüşmüyordum mümkün olduğu kadar hafta sonu bi görüştüm ağzımdan burnumdan geldi psikiyatr la görüştüm şimdi mümkün olduğu kadar biraraya gelme dedi gebelerde 5.aydan sonra depresyon sık görülürmüş ve sonrası daha kötü olur şimdiden önlemini almalısın dedi.olumsuz hiçbirşey düşünmemek lazımmış ve olumsuz düşünceye sevk edecek herşeyden uzak durmalıymışım gebelikte ilaç kullanımıda olmadığı için dahada dikkat etmek lazımmış gebelikte gevşeme haraketleri varmış bunun içinde psikoloğ önerdi öğleden sonra onunlada görüşcem ve özellikle şunu söyledi söylemek istediklerini içinde tutma kimin neyi hakettiğini düşünüyorsan söyle sonra küçük bir kartopu misali yuvarlandıkça çığ olur zaten görüşesim yokru bundan sonra hiiççççç görüşmem bende

süpersin a.s.

efet en mantıklısı hiç gorşmemek eşinde anlayış gosterıyorsa ne guzel

Yaa ne gÜzel patıkler bunlar ama ben daha ılmek atmayı bılmıyorum hele beyaz boncukluya bayıldım tam mevlÜt patıĞı olur bundan

bende alamıorummm senağlama hala kesinleşmedi ne cinsiyetmiş ya

ya bir kesinleşse zaten lamelerle dorelerle süslicem her bir yerini şıkırdak bişey olacak kızım kaydirigubbakcemile3 mini mini kot etekler alıcam kot giydiricem ay bayılıyorum 2-3 aylık bebeklere kot pantalon giydiriyorlar ya cok tatlı oluyor kot sert olur rahat edemez diye düşünürdüm ama cok yumusak onun cildine uygun yapılmıs arkadasım almıstı beli de öyle lastikli sıkmıyor.bayılıyorum çok tatlı oluyorlar o kotun içinde minicikkk ay bak gene coştum cumartesi gelsiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn

Kızlar artık resimlerin hepsini başka bir dosyaya yükleyip öyle paylaşırım, akşama.

efet en mantıklısı hiç gorşmemek eşinde anlayış gosterıyorsa ne guzel

görüşmesende arkadan dedikodu alıp gidio...ben boşta bırakamıorum benimkileri..hemen olur olmadık laflar çıkıyo,insanı cinnete sürüklüolar..zaten psikolojim bozuldu,toplu katliam yapıcam,yaramı deştiniz

aynen aynen bide tombul bacaklı olucak ısır o bacaklarını :):) bende bekliorum cnm randevum 10 şubatta bakalım beklioruz

yok yok bu dert herkestede var ben de suan yasıyrm gecn kaynbabam bırsurua ryp hakaret ettı anlttm burdayaaa
görşmedm budefada bizle gorşmk ıstemyr dıye arkmdn ne dedıkodulr donmş nelr nelr D: ama artık tınlamamaya karar verdım inşşşşş:umursamaz:,
kaynanam eltısının gelınıyle cok samımı onla arkamdn neler donduruyorlr bıde o gelınde cok samımıydım artık dıılım:) guya benı kıskandırcklar bende gelıne dedımkı ıyı olyr gorstugunuz oyalıyorsn onu benım ona ayıracak vaktım yok cunku eheheheheh:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…