ben de bunları begendim archimim seninkine benziyo.. bende bunlardan yapmaya çalışcam yapamazsam yaptırcam
para gelıcektır
hehe hehehh ehhekaydirigubbakcemile3
Açıklamalı iki renkli patik
25 ilmekle başlıyoruz 30 sıra haroşa ördükten sonra 10 ilmek kesiyoruz ve beyaz iple 4 sıra düz örüyoruz pembe ipe geçiyoruz ve 4 sıra ters örüyoruz ve böyle devam ediyoruz 9 sıra beyaz 8 sıra pembe olana kadar örüyoruz ve keserek bitiriyoruz.
görüldüğü gibi dikiyoruz.
görüldüğü gibi büzdürerek dikiyoruz.
Son hali:
aklinialirimsmileheee parada bizi arıyormuş :umursamaz:
aklinialirimsmilehihoyyyt hihoyyyt gelsin gelsin bu aralar çok lazım olucak
evet çok şirin bu patikler. bende bunlardan istiyorum
efet bndede aynı durum var cnm sıkmamak lazım kendımizi ama bulaşıyorlar dimi
salla hepsını bebeğini dusunnnn
Açıklamalı iki renkli patik
25 ilmekle başlıyoruz 30 sıra haroşa ördükten sonra 10 ilmek kesiyoruz ve beyaz iple 4 sıra düz örüyoruz pembe ipe geçiyoruz ve 4 sıra ters örüyoruz ve böyle devam ediyoruz 9 sıra beyaz 8 sıra pembe olana kadar örüyoruz ve keserek bitiriyoruz.
görüldüğü gibi dikiyoruz.
görüldüğü gibi büzdürerek dikiyoruz.
Son hali:
ya valla hiç sorma evet resmen bulaşıyorlar görüşmüyordum mümkün olduğu kadar hafta sonu bi görüştüm ağzımdan burnumdan geldi psikiyatr la görüştüm şimdi mümkün olduğu kadar biraraya gelme dedi gebelerde 5.aydan sonra depresyon sık görülürmüş ve sonrası daha kötü olur şimdiden önlemini almalısın dedi.olumsuz hiçbirşey düşünmemek lazımmış ve olumsuz düşünceye sevk edecek herşeyden uzak durmalıymışım gebelikte ilaç kullanımıda olmadığı için dahada dikkat etmek lazımmış gebelikte gevşeme haraketleri varmış bunun içinde psikoloğ önerdi öğleden sonra onunlada görüşcem ve özellikle şunu söyledi söylemek istediklerini içinde tutma kimin neyi hakettiğini düşünüyorsan söyle sonra küçük bir kartopu misali yuvarlandıkça çığ olur zaten görüşesim yokru bundan sonra hiiççççç görüşmem bende
bende alamıorummm senağlama hala kesinleşmedi ne cinsiyetmiş ya
para gelıcektır
hehe hehehh ehhekaydirigubbakcemile3
efet en mantıklısı hiç gorşmemek eşinde anlayış gosterıyorsa ne guzel
ayy cıldırcam buda bos
ya bir kesinleşse zaten lamelerle dorelerle süslicem her bir yerini şıkırdak bişey olacak kızım kaydirigubbakcemile3 mini mini kot etekler alıcam kot giydiricem ay bayılıyorum 2-3 aylık bebeklere kot pantalon giydiriyorlar ya cok tatlı oluyor kot sert olur rahat edemez diye düşünürdüm ama cok yumusak onun cildine uygun yapılmıs arkadasım almıstı beli de öyle lastikli sıkmıyor.bayılıyorum çok tatlı oluyorlar o kotun içinde minicikkk ay bak gene coştum cumartesi gelsiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
görüşmesende arkadan dedikodu alıp gidio...ben boşta bırakamıorum benimkileri..hemen olur olmadık laflar çıkıyo,insanı cinnete sürüklüolar..zaten psikolojim bozuldu,toplu katliam yapıcam,yaramı deştiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?