yok melmea resimler açılmıyor
efet en mantıklısı hiç gorşmemek eşinde anlayış gosterıyorsa ne guzel
yok yok bu dert herkestede var ben de suan yasıyrm gecn kaynbabam bırsurua ryp hakaret ettı anlttm burdayaaa
görşmedm budefada bizle gorşmk ıstemyr dıye arkmdn ne dedıkodulr donmş nelr nelrD : ama artık tınlamamaya karar verdım inşşşşş:umursamaz:,
kaynanam eltısının gelınıyle cok samımı onla arkamdn neler donduruyorlr bıde o gelınde cok samımıydım artık dıılım:) guya benı kıskandırcklar bende gelıne dedımkı ıyı olyr gorstugunuz oyalıyorsn onu benım ona ayıracak vaktım yok cunku eheheheheh:lepi:
ben görüyorum resimleri çatlayın delikafadulden
ay o taraftan kimseyle samimi olmıcaksın.ben bunu çok güzel anladım,ağzımın payınıda aldım.dost görünüyolar,arkadan kuyunu kazıyolar,salak gibi herşeyimi anlatıodum,bi baktım sülale biliyo 1 sene sonra ortaya çıktı..uzak dursanda meydan onlara kalıyo,arayı bulmak lazım
ay o taraftan kimseyle samimi olmıcaksın.ben bunu çok güzel anladım,ağzımın payınıda aldım.dost görünüyolar,arkadan kuyunu kazıyolar,salak gibi herşeyimi anlatıodum,bi baktım sülale biliyo 1 sene sonra ortaya çıktı..uzak dursanda meydan onlara kalıyo,arayı bulmak lazım
alsanaalsanasmileben görüyorum resimleri çatlayın delikafadulden
ben görüyorum resimleri çatlayın delikafadulden
ay oda çözüm deyilki ben hiç biriyle samimi deyilim o kadarki kimsenin ismini bile bilmem doğru dürüst kimseyle hiçbişi konuşup ettiğim yok benim arkamdan laf etseler bana getirecek kimsede yok ama ayda yılda bir biraraya gelmemiz yetiyo patavatsızlarmıııı özelliklemi yapıyolar bilmiyorum
sen nasıl görüyosun kız...boş çarpı çıkıyo
x
x
archimim bak ekledim 2 tane resim bunları da görüyon mu :roflol:
kesın goruyodurx
x
bilmiyorum ki şak diye açılıyor. mozilla kullanıyorum belki ondandır.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alemsin walla
kesın goruyodur
x
x
x
x
x
x
görün bunları bakın ne güsel reismler :jeyyar:
heee evet ben ve şekşi pozlarım aklinialirimsmileözge niye yatak odanın resimlerini koyuyosun..o yataktakide sensin heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?