2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
efet en mantıklısı hiç gorşmemek eşinde anlayış gosterıyorsa ne guzel

VALLA BİLMİYORUM KONU HAKKINDA NE DÜŞÜNCEK ÇÜNKÜ HENÜZ HİÇBİRŞEY ANLATMADIM ONA HAFTA SONU KONUŞULANLARI VE ÜZERİMDE YARATTIĞI ETKİYİ HENÜZ BİLMİYOR.MORALİMİN BOZUK OLDUĞUNU ANLADI DÜN AKŞAM NEYİN VAR SENİN NE YAPTIYSAM YÜZÜNÜ GÜLDÜREMEDİM DİYE SORDU AMA KONUŞMAK İÇİN BİRAZ SAHA BEKLEMEK İSTİYORUM BELKİ GEBELİK NEDENİYLE ABARTMIŞIMDIR BİŞEYLERİ KENDİ İÇİMDE HALLEDEMEZSEM ELBETTE KONUŞURUM SENİNLEDE DEDİM DÜN AKŞAM.BUGÜN AKŞAM KONUŞUCAM ENİNE BOYUNA NE DÜŞÜNÜR BİLMİYORUM ZATEN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ÖĞRENMEK İÇİN DEYİL VARDIĞIM SONUCU BİLDİRMEK İÇİN KONUŞUCAM klava:

ay o taraftan kimseyle samimi olmıcaksın.ben bunu çok güzel anladım,ağzımın payınıda aldım.dost görünüyolar,arkadan kuyunu kazıyolar,salak gibi herşeyimi anlatıodum,bi baktım sülale biliyo 1 sene sonra ortaya çıktı..uzak dursanda meydan onlara kalıyo,arayı bulmak lazım

yok ben zaten bılıyordm bastan böle olacagı esım benı uyardı sadece duymalarını istedgım seylerı soluyordum ona gitsn yetştrsn dıyeee ama uzeırne ekledıklerı vrsa bılememehehehe oda onun sorunulmaz:

ay oda çözüm deyilki ben hiç biriyle samimi deyilim o kadarki kimsenin ismini bile bilmem doğru dürüst kimseyle hiçbişi konuşup ettiğim yok benim arkamdan laf etseler bana getirecek kimsede yok ama ayda yılda bir biraraya gelmemiz yetiyo patavatsızlarmıııı özelliklemi yapıyolar bilmiyorum

kızlar yemeğe gidip geliyorum öğleden sonrada anlatır dururum artık size zaten bi siz anlıyosunuz beni annemlede tartıştım dün onları haklı buluyo çıldırdım valla

bende yemeğe kaçar kızlar acıktım karnımdan sesler gelıyor ..... karşı masadaki bile duyuyor rezillik yafffss neden böle oldukiii

x

x

archimim bak ekledim 2 tane resim bunları da görüyon mu :roflol:

ay yok bizimkilerde huy var hemen arayıp sölüyolar,bide yeminler aman söyleme kimseye ama böyle böyle sölüyo..amaçları beni delirtmek...allahtan benim eşimde biliyo ne olduklarınıda o yüzden biraz rahatım ama yinede yıpranıyo insan

x

x

x

x

görün bunları bakın ne güsel reismler :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…