merhaba arkadaşlar ya bişi soracağım ben öğlenleri ne yersem gaz oluyor dikkatde ediyorum kuru baklagillerden yememeğe çalışıyorum öğlen ıspanak yedm gaz yaptı kıvranıyorum mide bulantısıda oluyor benim gibi olan varmı gaz şikayeti olan
chinesefortunecalendar. com / predictsex .Htm (linki yazabilmek için boşluklu yazdım-copy paste yapıp düzeltin bi de başa w w w))
çin takvimini denediniz mi. piyasadakiler hatalı bu annenin de yaşını çin takvimine göre hesap ettiği için doğru çıkıyor. yani ben ofiste en az 6 kişiye yaptım tuttu valla. benim oğlumu da tutturdu.
Woman's Birth Year -doğum yılınızı yazın
Month -doğduğunuz ay
Day - doğduğunuz tarih
time zone - türkiye için+2, almanya için +1
Conception Year - hamile kaldığınız yıl yani 2009
Month - hamile kaldığınız ay sattan sonraki 7-10 gün sonrası alınabilir ben öyle yaptım
Day - tahmini tari
Time Zone - türkiye için+2, almanya için +1
hadi kolay gelsin
nazar değdirdim galiba.
herkes gitmek için benim gelmemi mi bekliyodu yaaa :sinifsinif:
nasilsin ayseycim?
11 haftayi doldurmussunuz,12, haftaya girdiniz tebrikler canim.
ya kızlar neye baksam kız diyo takvimler bile kız diyo ama benim ve eşimin içinden erkek olacak diye geçiyor erkek olması gerek ilk torun vericaz kayınpederime zaten istenmeyen gelinim kız da olursa beni çöpe atarlar valla herşeyih başı sağlık sağlıklı olsun kız erkek farketmez benim için ama vallahi kafama kafama vuracaklar zaten geçte oldu hamiş kalmam mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?