- Konu Sahibi daemon
-
- #3.641
valla ne olsun iyi gibiyiz biz de.haftalarin gecmesini sabirsizlikla bekliyoruz.gunleri sayiyorum :))canım iyiyim çok şükür.evet canım 11 haftayı bitirdik allahın izniyle.darısı herkeslerin başına.sen nasılsın,ne var ne yok?
evet ya,yaptigim herkesde kiz cikti.cumartesi dr.a gidicem ama malesef gorunmez o kadar erken.11 haftaligiz.sonraki ay bi daha cagiricak kontrole o zaman 100% gozukur.leyla bendede kız çıktı ama bende sanki erkek hissediorum..aman sağlıklı olsunda farketmez..bakalım test doğrumu çıkıcak :)
bu salak bulantılar ne zaman gidicek bı kase çorbayı zorla içtim
lavabonun yolunu gözlüyom offf ya offfff
Selam kızlar içinizde en az bulantı yaşayanlardan biriyim heralde 11.haftanın içindeyiz daha hiç çıkarmadım.Sadece akşamları midemde çok yanma oluyor hiçbirşeyin tadını alamıyorum onun dışında bir şikayetim yok çok şükür.Siz de tez zamanda kurtulursunuz bulantılardan inşallah
keşke bendede sadece yanma olsa..hamileliğin ilk zamanlarında sadece yanma oluodu..ama şimdi sürekli lavabodayım,midemin yeri değişmiş sanki yukarı doğru çıkmış gibi...
iyi akşamlar herkese....
ben de yaptım cinsiyet tahminlerini, ikisi de erkek çıktı bakalım ne olacak, hayırlısı.
bu arada ben de kitapyurdundan "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabını sipariş vermiştim. gelmiş bugün, inceledim, oldukça hoşuma gitti.
kızlar bişey sorcam benim dünde 8+6 ydı
bugün 9+0 olması gerekiyor niye değişmemiş akannehir
kızlar bişey sorcam benim dünde 8+6 ydı
bugün 9+0 olması gerekiyor niye değişmemiş akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?