2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım iyiyim çok şükür.evet canım 11 haftayı bitirdik allahın izniyle.darısı herkeslerin başına.sen nasılsın,ne var ne yok?
valla ne olsun iyi gibiyiz biz de.haftalarin gecmesini sabirsizlikla bekliyoruz.gunleri sayiyorum :))
leyla bendede kız çıktı ama bende sanki erkek hissediorum..aman sağlıklı olsunda farketmez..bakalım test doğrumu çıkıcak :)
evet ya,yaptigim herkesde kiz cikti.cumartesi dr.a gidicem ama malesef gorunmez o kadar erken.11 haftaligiz.sonraki ay bi daha cagiricak kontrole o zaman 100% gozukur.
bu salak bulantılar ne zaman gidicek bı kase çorbayı zorla içtim
lavabonun yolunu gözlüyom offf ya offfff

bana bulanti demeeeeeeeeeee cosmom yaaa.ben sabahlari feci bi bulantiyla uyaniyorum.ve cikariyorum mutlaka.sonra midem sakinlesiyor.ac acina artik ogurtuden biktim.sari sivi geliyor midemden.tadi da cok aci...insallah cabuk gecer bulantilarimiz...

Selam kızlar içinizde en az bulantı yaşayanlardan biriyim heralde 11.haftanın içindeyiz daha hiç çıkarmadım.Sadece akşamları midemde çok yanma oluyor hiçbirşeyin tadını alamıyorum onun dışında bir şikayetim yok çok şükür.Siz de tez zamanda kurtulursunuz bulantılardan inşallah

keşke bendede sadece yanma olsa..hamileliğin ilk zamanlarında sadece yanma oluodu..ama şimdi sürekli lavabodayım,midemin yeri değişmiş sanki yukarı doğru çıkmış gibi...

masallah de canim.yanma hepimizde var.insallah tez bir zamanda biz de kurtuluruz dedigin gibi...
keşke bendede sadece yanma olsa..hamileliğin ilk zamanlarında sadece yanma oluodu..ama şimdi sürekli lavabodayım,midemin yeri değişmiş sanki yukarı doğru çıkmış gibi...

evet bende de ayni hiss var.midem yukardaymis gibikaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar herkese....

ben de yaptım cinsiyet tahminlerini, ikisi de erkek çıktı bakalım ne olacak, hayırlısı.

bu arada ben de kitapyurdundan "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabını sipariş vermiştim. gelmiş bugün, inceledim, oldukça hoşuma gitti.

günaydıııııııınnnnnnnnnn sevgulü arkadaşlarıımmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Benim cinsiyet takvimlerime göre hep kız çıkıyo, çevremdekiler erkek hissediyomuş bende erkek hissediyom
Dün gece rüyamda mavi gözlü tombişmi tombiş bi erkek bebek gördüm 2 tanecik dişi çıkmıştı
Belkide dün hala oldum ya bebeği merak ettim yeğenimi ondan da olabilir

Günaydın kızlar hihoyyyt

bende o kitabı aldım arkadaşım tavsiye etmişti
biraz teknolojik açıdan geri kalmış bi zamandan yazılma ama bilgiler çok iyi

kızlar bişey sorcam benim dünde 8+6 ydı
bugün 9+0 olması gerekiyor niye değişmemiş akannehir

günaydın kıslarrrrrr off önümüzdeki 4 gün boyuncaa tek basıma kaldımm canım sıkılıyo ya kahvaltı bile yapmak istemiyom..
sizlerde kayifler nasıl

kızlar bişey sorcam benim dünde 8+6 ydı
bugün 9+0 olması gerekiyor niye değişmemiş akannehir

ticertinde bir sorun olabilir bu arada ikimizinde dogum zamanıı aynııııŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…