2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaaa ciddimisinn tam olarak nerde evinn bizde düşnüyoruz ama eşime diyorumki dur bii bebiş doğsun bu halimle ban iş çıkarma diyorumm ama güzelse evv neden olmasınn

Canim benim sen bana bakma inan ben sirf kendi acimdan konustun,
hakkatten biraz ruhsuzluk var bende, bunu kabul ediyorum. kaydirigubbakcemile3
Hamileligimden once de hic duygusallik, hassasiyet yoktu simdi de yok.

keşke senin gib olsamm bende memnun değilim ama oluyor işte bu çocuk hazırlıkları yani 1,5 yıl uğraşmam zorluk çekmemm sonraa allahın bana evladımı lütfetmesi beni çok hassaslaştırdıı ama emin ol seni gibi olmayı isterdimm hassas olmak i stemezdimm

bugün ben de daha net hissettim canım.ctsi görücem ben de kızımı yani umarım hala kız olduğunda kararlıdır doktor kaydirigubbakcemile3 kesin dememişti de en son.bakalım bu sefer kesinleşir insallah bilmiyorumkismile sağlıklı olsun da cok da mühim değil tabi ama insan merak ediyor kesin birşey öğrenmek istiyor

Canim benim sen bana bakma inan ben sirf kendi acimdan konustun,
hakkatten biraz ruhsuzluk var bende, bunu kabul ediyorum. kaydirigubbakcemile3
Hamileligimden once de hic duygusallik, hassasiyet yoktu simdi de yok.

estağfurullah sensi..ruhsuz olmak kötü bişey ne diyeyim..aşırı hassas olmak da öyle.en güzeli ortası insallah seninle ortada bir yerde buluşuruz bir gün kaydirigubbakcemile3

Ah kuzum bende aynı sakarlığı tüm evi temzledğmde yaptım şekerliği kırdım kaydirigubbakcemile3
EŞimde senin eşin gibi yapardım falan eğilme yorulma dedi ama benim yardımcım yine benm işte
Geçen hafta eşim elektrk süpürgesi yaptı güya yardım ediyo kaydirigubbakcemile3 O evden gidince tekrar süpürdüm kaydirigubbakcemile3
İhtiyacım olduğu zman hakkaten mecbur eşim yapıcak alternatifi yokyerimseniben

Canim tabiki onunla da alakali olan birseydir.
Benimki korunurken kaza ile oldu yani sanirim
bende senin gibi okadar uzun ugrasmis, beklemis olsaydim
bende daha cok hassas olurdum, daha cok herseye dikkat ederdim.

yaaa ciddimisinn tam olarak nerde evinn bizde düşnüyoruz ama eşime diyorumki dur bii bebiş doğsun bu halimle ban iş çıkarma diyorumm ama güzelse evv neden olmasınn

çğlideyim biliyosun
hamide üst katım 2 gün önceye kadar boştu
ev baya iyi valla
ciddi olduğunu bilseydim ayarlardım valla
ev sahibi bize bıraktı çünkü üst kattakileri siz seçin dediydi
oooh veletlerimiz beraber büyürdü ne güzelalsanaalsanasmile

tabi canım inş nazlı kızın tm gösterir kendinide sende söyle derin nefes al adnı nazmı koysan acaba:dance: sen kaçda gitcen doktora merak ederim bak online olursam görürüm ama olmazsam özelden yaz emii ne kadar olmuş kız mı herşey yolundamı emii

ayy okuması bile heyecanlı güzel olurduu çiğli güzel yaaa ulaşımda sıkk du bakalımm yaza kadarr evler dolar boşalırr kismette varsaa bana nasip olurr aslında satın almak istiyorumm bir ara konuşalım bunuu bıktım 4 yılda kiradann kredi çekp ev almak istiyoru şu arabanın borcu bitsin yaza inş

Yok sensim be ben 2,5 sene sonunda ne zor zahmetlerle, ne sıkıntılarla kavuştum meleğime
Ama aynıyım ne hAssasım ne bişey
Koştura koştura iniyom merdivenlerden falan
Belki yapısal bişidir
Canim tabiki onunla da alakali olan birseydir.
Benimki korunurken kaza ile oldu yani sanirim
bende senin gibi okadar uzun ugrasmis, beklemis olsaydim
bende daha cok hassas olurdum, daha cok herseye dikkat ederdim.

o konuda kesinlikle haklısın ben temizliğimi de yemeğimi de hep kendim yaptım kaç aydır.kanamam olduğunda bile kalktım yaptım yemeğimi.öyle yatıp kimseden beklemedim.esim her zaman destek oluyor zaten.eğer yorgunsam belim ağrıyorsa falan meyve soyma işini o yapıyor aksamları o kadar yani.su anda dediğin gibi muhtaç değilim ben de senin gibi kredileri tüketmeye lüzum yok simdiden kaydirigubbakcemile3

az çok bilirsin pek güzel evler var buralarda
eğer
iyi araştırısan
kirada ev almakta gayet kolaylaşıyo fiyat konusunda
kesinleştiğinde haber et bana göz gezdiriyim şekerim

dişiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

az çok bilirsin pek güzel evler var buralarda
eğer
iyi araştırısan
kirada ev almakta gayet kolaylaşıyo fiyat konusunda
kesinleştiğinde haber et bana göz gezdiriyim şekerim

oluyy çiğli havadar süper bir yerr denizde görüyordur şimdi senin evinn tepedeysenn

ay canım ya senin nasıl böyle hepsi birden üst üste geldi doktora gitmen sart ağrı kesici de kullanamıyorsundur dimi sen?minoset al ama hafif bir ağrı kesici.su sıralar müdahale edebiliyorlar doktorlar ilk aylar olmadığına şükret yine de.diş doktorları yani.
bu arada kendini bir okut sen nazar var sanki sende

bayanlar,
bişi sorucam size.

şimdi hastane valizi hazırlıycaz ya biz.
hah,
işte hastanede giymek için alınacak pijama-gecelik-sabahlık için hiç araştırdınız mı?
ay ne biliym böyle annemin geceliğini giymişim gibi demode bişey olmasın bari almışken, şöyle yaşıma uygun hoş bişey olsun istiyorum.

araştıran varsa fikirlerinize ihtiyacım var.

gerçi erken sayılır ama olsun,
32. haftadan itibaren valiz hazır bi şekilde kapının arkasında beklemeliymiş diyolar, doktorlar.

ahh be canım diş ağrı çok berbattırr eşimm bu yüden kaç kere sabahladıı bir diş bir kulakk gir doktora çekmeee şu acıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…