D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #36.901
sev benii:gitme::teselli:
Offf diş ağrısı kabir azabını yarısı derler.. kıyamam yaaaa eyvahedigeldismile
dişiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yaa çok güzel gecelikler varr hele pijama takımlarıı varr süper önden açılmalıı böyle hoşdesenlii dediğin doğru 30.haftada hazır olmalı bencee ne olur ne olmaz 2 ay önceden doğuranlar varrbayanlar,
bişi sorucam size.
şimdi hastane valizi hazırlıycaz ya biz.
hah,
işte hastanede giymek için alınacak pijama-gecelik-sabahlık için hiç araştırdınız mı?
ay ne biliym böyle annemin geceliğini giymişim gibi demode bişey olmasın bari almışken, şöyle yaşıma uygun hoş bişey olsun istiyorum.
araştıran varsa fikirlerinize ihtiyacım var.
gerçi erken sayılır ama olsun,
32. haftadan itibaren valiz hazır bi şekilde kapının arkasında beklemeliymiş diyolar, doktorlar.
sev benii:gitme:
çok acıyoo yaaaamafoldumben
kimin gözü varsa bı buliimm gözünü oycam onunalsanaalsanasmileay canım ya senin nasıl böyle hepsi birden üst üste geldi doktora gitmen sart ağrı kesici de kullanamıyorsundur dimi sen?minoset al ama hafif bir ağrı kesici.su sıralar müdahale edebiliyorlar doktorlar ilk aylar olmadığına şükret yine de.diş doktorları yani.
bu arada kendini bir okut sen nazar var sanki sende
sımdı yalnızım aksam kocıs geldıgınde acıl dıscı arıycaz ancakmafoldumbenahh be canım diş ağrı çok berbattırr eşimm bu yüden kaç kere sabahladıı bir diş bir kulakk gir doktora çekmeee şu acıyı
bılsem nolduunuuukötükedihüsosana da geçmiş olsun be anacım
noldun sen bööle ya.
anne olmak zormuş valla.
yaa çok güzel gecelikler varr hele pijama takımlarıı varr süper önden açılmalıı böyle hoşdesenlii dediğin doğru 30.haftada hazır olmalı bencee ne olur ne olmaz 2 ay önceden doğuranlar varr
Yok sensim be ben 2,5 sene sonunda ne zor zahmetlerle, ne sıkıntılarla kavuştum meleğime
Ama aynıyım ne hAssasım ne bişey
Koştura koştura iniyom merdivenlerden falan
Belki yapısal bişidir
yaa çok güzel gecelikler varr hele pijama takımlarıı varr süper önden açılmalıı böyle hoşdesenlii dediğin doğru 30.haftada hazır olmalı bencee ne olur ne olmaz 2 ay önceden doğuranlar varr
erdem iç çamaşırı gecelik ve pijama da yapmaya basladı belki biliyorsunuzdur son birkaç senedir.çok kaliteli ve şık oluyor benim bütün pijamaların erdem ve stefani marka.erdem'de görmüştüm ben de güzel gecelikler hamileler için.ordan alırım bir gecelik bir pijama diye düşünüyorum
o agrıda cok fenadır..Valla çok üzüldüm canım ya :teselli:
Bende dün sabahdan beri böbrek ağrısı çekiyom kum var böbreklerimde :çok üzgünüm:
Ölüm ölüm ölüyom sancıdan burda :çok üzgünüm:
NE izin alabiliyom nede başka bişi
onlara bakıcam sımdı bıde aksam aramayalım dıscı bakalım esımın bı doktoru var o musaıt olursa ona klınıgını actırcasbak aklında olsunn bazı diş hastaneleri geceleri nöbetçi oluyorr benim eşim için gece 2 gide acile gittik konak diş hastanesinee ve bu diş kabusu geceleri daha şiddetli oluyor sen kurtul bu eziyetten bu günn
sositososito
Ruhsuz dogmusuz ruhsuz olecez diyon yani. :roflol::roflol:
Ya birde su var ben hayatim boyunca boyle gordum.
Babam acisindan olse bile ben iyim cok sukur der.
Bir derdi olsun, sikintisi olsun hickimseye anlatmaz.
Derdi kocaman da olsa cok sukur ne derdim var ki der.
Yani biz de hep o sekil gorduk o sekil buyuduk, icimize islenmis artik.
yaaa izmirdede zuhal var ben tüm hamilelik kıyafetleri ordan aldım yan dükkanda bebek anne için iç giyim pijamada varr ayy yaz olcak yaa çok güzel şeyler var bir an önce gelsin istiyorumm bu arada belim çok ağrıyor kasıklarımda sende varmı böyle rahatsızlıklar
ee nerelerde bunlar,
internette falan örnek var mı?
o agrıda cok fenadır..
gecmıs olsun sanda:bbo:
onlara bakıcam sımdı bıde aksam aramayalım dıscı bakalım esımın bı doktoru var o musaıt olursa ona klınıgını actırcas
sositososito
dişiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:teselli:
daha önceki evim tam denize karşıydı birde 11. kat olduğundan deniz kokusu sürekli evimdeydioluyy çiğli havadar süper bir yerr denizde görüyordur şimdi senin evinn tepedeysenn
Kız varmıdır hakkaten acaba aileyle ilgisi? fisfisfis
Bizimkilerde öledir, hiç hissettmezler kimseye
Seneler önce Kaybolan kızkardeşimmisin yoksa sen kaydirigubbakcemile3
Duygusuz kankammm kaydirigubbakcemile5
HOPS SEVİŞMEYELİM BENSİZ
daha önceki evim tam denize karşıydı birde 11. kat olduğundan deniz kokusu sürekli evimdeydi
valla süperdi ama kirayı arttırınca ve aidatlar bir servete dönünce kaçtık
burdaki ara mahallede ama ev yeni çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?