• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bakayım bende gözüme çarpan olursa.bizim o taraflarda ev çok ama bilmiyorum tabii aradığınız özelliklere uyarmı?
hep sıfır bina bizim ordakiler.
kızım ve ben iyiyiz allaha şükür.bir yaramazlık yok

tamam canım aklında olsun 3+1 kaloriferli biraz yeni bina olsun yeter... birde giriş katı olsun istemiyoruz... biz cumartesi günü belki iki saat gezdik akşam üstü tedaş, adliye albayrak meydanı, bereketli etrafı o civarlardan istiyoruz....

agam uğramış kaçmış hemen
dötünde pireler uçuyodur şimdikaklinialirimsmile

Günaydııın
hava çok soğuk İstanbul'da Cumartesiden itibarende kar gelcekmiş pztsi gününe kadar buz tutarsa yollar işe nasıl gidicezbilmiyorumkismile

bırak ismi bebeğin cinsiyetini bile kesinleştiremedik.
öyle isimsiz duruyor bebeğim. zaten biz de isim beğenene kadar çocuk 10 yaşına girer.
[/QUOTE aslında erkek ismi bulmuştumüç hafta boyu bebişe erkek bu dendi ama sonra kıza dönünce cinsiyeti yeni isim yok

bırak ismi bebeğin cinsiyetini bile kesinleştiremedik.
öyle isimsiz duruyor bebeğim. zaten biz de isim beğenene kadar çocuk 10 yaşına girer.
[/QUOTE aslında erkek ismi bulmuştumüç hafta boyu bebişe erkek bu dendi ama sonra kıza dönünce cinsiyeti yeni isim yok

bizimkisi de aynı durumda kız olduğu kesin değil.erkekse zaten ismi hazır.

bizimkisi de aynı durumda kız olduğu kesin değil.erkekse zaten ismi hazır.
Bizimde erkekolsaydı hazırdı ama şimdi kızda olabilir dedi neyse inşallah yarın kesinleşecek.Kızlar yarın ayrıntılı ultrasona giricem bebişimiz daha net görücem:lepi:
çizmenin üzerine çorap geçirerek kaymamak için yerimseniben

aslında iyi fikir kocamda yok burda beni bıraksa metro durağına kadar artık annem bırakıcak yada çok kötü olursa gitmem işe:jeyyar:

Back
X