lütfen efendim çok öenmli işler peşindeyiz
çalışma hayatından nasıl kaytarırız ona bakıyoruz delikafadulden
sırnaşık şey
arcihimmm ticerin cok güzel olmussskaydirigubbakcemile3
yahu sen istersen vermek zorundalarmış baksana.. 6 aya kadar ücretsiz vermelilermiş.. öle diyooo
yeni ticker yaptım
inşallah bu sorunsuz ilerler
en rahat benim işsizim evdeyim mutluyum :lepi:
benimde istifa edesim var valla :s
ama yapamam :s delikafadulden
kızlar benim de bu hafta ikinci adet zamanım.. pazartesiden beri faln.
bugün karnım belim ağrıyor..
adet döneminizde ağrıdı mı beliniz sizin de?
bebiş senin kocanın acılımla ne ilgisi var yahuu..görevi nekii
kızlar benim de bu hafta ikinci adet zamanım.. pazartesiden beri faln.
bugün karnım belim ağrıyor..
adet döneminizde ağrıdı mı beliniz sizin de?
benim de... arkama bakmadan gidesim var... sonra çocukları biraz büyütünce bi çocuk mağzası açasım var. bu arada her ay maaşımın 1,25 katı ev kredisi ödemem var. üstelik çalıştığım şirketten tüm ailşeme özel sağllık sigortam var. haftanın 5 günüsabah 8 akşam 17:30 çalıştığım, milletib arayıp da bulamadığı, rahat ama şerefsiz müdürler dolayısıyla huzursuz bir işim var.
Bu şartlarda ?ah istifa ederim var. üstelik bir de içerde 8 senelik tazminatım var:sinifsinif:
benim de... arkama bakmadan gidesim var... sonra çocukları biraz büyütünce bi çocuk mağzası açasım var. bu arada her ay maaşımın 1,25 katı ev kredisi ödemem var. üstelik çalıştığım şirketten tüm ailşeme özel sağllık sigortam var. haftanın 5 günüsabah 8 akşam 17:30 çalıştığım, milletib arayıp da bulamadığı, rahat ama şerefsiz müdürler dolayısıyla huzursuz bir işim var.
Bu şartlarda ?ah istifa ederim var. üstelik bir de içerde 8 senelik tazminatım var:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?