2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin yeni evin sana ve bebeğine uğur getirsin hayırla oturmalar :lepi:hihoyyyta.s.

hoşgeldin
benimde kanamam artık kahverengi.bugün biraz daha iyiyim ama.
sen hala yatıyorsun değil mi ??

hoşgeldin canım evin hayırlı olsun
geçen seni sordum nerelerde diye
arkadaşlar hatırlattı taşınacaktı diye
rahat mutlu sağlıklı ve huzurlu otur evinde ailenle bereber

eğer için rahat değilse 1 kereye mahsus farklı bir dktora git içini ferahlat korkma bebeğin yaşıyordur bende bazen bulanmayınca panık oluyorum öldü diye morelini yüksek tut ilk 3 ay inişli çıkışlı olucak :Saruboceq:

canim ilgilendigin icin cok tsk ederim. bakalim isten erken cikabilirsem baska bi doktora gideyim cok sagol canim benim...

kızlar aranızda ikili testi yapan kimse yok mu daha en erken kim yapacak bilen var mı sonuçları çok merak ediyorum benim cedde biliyorsunuz özürlü var tırsıyorum inşallah hepimizin bebişi sağlıklıdır

sanmur birşey olmaz korkma.. artık ileri haftalar zaten yavas yavaş geçecektir..
önceden de çok bulantın olmadıysa korkacak birşey yoktur zaten..

doktorun gelince yine gidersin istersen muayeneye

harkas kiraza eriğe aşerdi ben sarı havuca sabah akşam havuç yemeye başladım kociş sen mi tavşan sın yoksa bebiş mi diyo:ecrin_bebek:

kötü şeyler getirme aklına 10. haftadan sonra mide bulantıları pek çok gebede kalmıyor zaten. kaçıncı haftadasın?

canım merak etme hiç herkesin belirtileri değişiyo.mesele ben hiç kusmadım daha.midemde hiç bulanmıyo sayılır.sadece sabahları kahvaltıda biraz bulanıyo ama etkilemiyo beni.anneminde hiç bulanmamış ona benzemiş sanırım.her hamilenin midesi bulanacak ve kusacak diye bi şart yokki

13 kullanıcı gözüküyor ama piyasada kimse yok heeeyyyy huhhuuuuuuuuuuu

yoklama yapalım herkes parmak kaldırsın ben burdayım diyeklava:

Mehtapcım hoşgeldn bidenemmmmm
Yeni evin hayırlı olsun ağız tadıyla otur inşallah.
Bu bulantılar benide terketmedi kızlar dün geceden beri gene fenalardayımmm

bendeee...

sanmur bı doktora gıt ıcın rahatlasın canım senın doktorun olmasada bısey olmaz hemen bı ultrasonda bebısının pıtpıtlarına bak tamamdır.. özledın kesın bebısını ondandır hgiç telaslanıp bebısınıde uzme..

ben de öyle.. çok nadir çook hafif bulantım oluyor.. kusmam falan da olmadı hiç..
benim de annemin böyle çok rahat geçmiş, ben de ona benzemişim herhalde..

pardon kizlar kafa kalmadi ki bende 9 + 1 degil 8 + 2 hamileyim akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…