kızlar merhabalar...ben geldim..geçmişi henüz okumadım
yeni evime taşındık yerleştik çok şükür....internetim biraz önce bağlandı...
umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir....
benim 2 gün kanama oldu sonra kahverengiye döndük yine.....aynıyım yani...
9 +1 hamileyim cok korkuyorum ne bileyim sanki birsey olmus gibi. zaten cok asiri midem bulanmadi benim aksamlara bulaniyodu daha cok. yemek yiyemiyordum bazen ama hic cikarmadim simdi birden kesilince panik yaptim. haa birde hamile kalinca cikolatadan tiksindim ama simdi acayip severek yiyorum yine.. öff anlamadim gitti. korkuyorum ya
kızlar şu yılbaşı çekilişine katılan yok mu ben katılıyorum
merhaba kizlar. sizlere birsey danismak istiyorum. benim sali gününden beri mide bulantim kayboldu hic birseyim yok. evet aslinda sevinmem lazim belki ama ben korkuyorum bebegime birseymi oldu diye. bi yerde okumustum hamilelik belirtileri aniden kaybolursa bu bebegin öldügü anlamina geliyo diye mafoldumben allah korusun. doktorumda yokmus bu hafta. pazartesi gel bakalim dedi. cok korkuyorum ben ya.. bana bi akil verin rahatlatin beni kizlar nolur..
Ben burdayım
canım merak etme hiç herkesin belirtileri değişiyo.mesele ben hiç kusmadım daha.midemde hiç bulanmıyo sayılır.sadece sabahları kahvaltıda biraz bulanıyo ama etkilemiyo beni.anneminde hiç bulanmamış ona benzemiş sanırım.her hamilenin midesi bulanacak ve kusacak diye bi şart yokki
9 +1 hamileyim cok korkuyorum ne bileyim sanki birsey olmus gibi. zaten cok asiri midem bulanmadi benim aksamlara bulaniyodu daha cok. yemek yiyemiyordum bazen ama hic cikarmadim simdi birden kesilince panik yaptim. haa birde hamile kalinca cikolatadan tiksindim ama simdi acayip severek yiyorum yine.. öff anlamadim gitti. korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?