2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oyy oyy oyyy

aynı durumdayız
bizde ev kredisi ödüyoruz her ay. tek maaş malesef yetmiyor
ama minicik bebeğide bakıcıya bırakmak içime sinmiyor
ne yapacağım bilemiyorum
keşke piyango falan çıksa

piyango çıkarsa artık bizide görürsün demi:jeyyar:

ya kızlar anneleriniz , kayınvalideleriniz yokmu sizin bakıcaya bırakıyorsunuz

ya sen onlara ne bakıyorsun biz resmi tatillerde bile çalışıyoruz
kim takıyor ki özel sektörde işçi kanunu

ilk doğumda ban da vermedi şerefsiz müdür. 3 ayı zor kopardım. benim şirket çiçek gibi. herkes her hakkını kullanıyor. Bneim müdür şerefsizin önde gideni. uçan tekme atmak istiyorum ona

annem uzakta kayınvalidem bakmaz
mecbur bakıcıya bırakacağım :1no2:

oda kötü ya
ben kayınvalidemin hakkını yiyemem oğlişim 2,5 aylıkken
memeyi bıraktı emmedi velet bende bıraktım kaynananın kucağına işe gittim
çok emeği vardır oğlumun üzerinde hala 8,5 yaşında oğlum her yaz alır kendiyle götürür
memlekete 2 ay kalırlar orda işe gidiyorsun çocuk burda perişan oluyo diyo

bebiş sen psikoloğa gidecektin dimi

evet canım hem bebiş için hem benim için gidicektim birde dişçiye ama oda kaldı diş etlerim kanıyor ve şişiyor bakalım bi tek gidemiyorum hastaneye kocişe bağlıyım:enbuyukkk:

merhaba kizlar. sizlere birsey danismak istiyorum. benim sali gününden beri mide bulantim kayboldu hic birseyim yok. evet aslinda sevinmem lazim belki ama ben korkuyorum bebegime birseymi oldu diye. bi yerde okumustum hamilelik belirtileri aniden kaybolursa bu bebegin öldügü anlamina geliyo diye mafoldumben allah korusun. doktorumda yokmus bu hafta. pazartesi gel bakalim dedi. cok korkuyorum ben ya.. bana bi akil verin rahatlatin beni kizlar nolur..

ilk doğumda ban da vermedi şerefsiz müdür. 3 ayı zor kopardım. benim şirket çiçek gibi. herkes her hakkını kullanıyor. Bneim müdür şerefsizin önde gideni. uçan tekme atmak istiyorum ona

allahından bulsunne diyeyim. anne olmayı çok kolya birşey zannediyorlar

malesef benim öyle bir şansım olmadığından bakıcının kucağına vereceğim bebeğimi :gitme:
hele bir o zaman gelsinde kim öle kim kala.
bakalım ne olacak

beni annem de kayınvalidem de yakın.. hepimiz bakırköyde oturuyoruz..
ikisi de bakmaya hevesli Allahtan da, 1 hafta biri bakacak 1 hafta diğeri kaydirigubbakcemile3

çocuk biraz aptallaşacak hergün bakan başka birini görmekten ama olsun kaydirigubbakcemile3

canım kaç haftalıksın

korkma canım bende bulantı çok az oldu allah korusun birşey olsa benim bebeğe olurdu
herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok. moralini yüksek tut sen

canım kaç haftalıksın bende çok kötü bulantılarım ve çıkarmalarım vardı ama bu haftadan sonra gayet iyiyim sadece aç kalınca bulantım oluyor birde odadaki hava değişiminden bulanıyor umarım bebeğin ve sen sağlıklısındır bence sakin ol herşey umarım yolundadır rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

kızlar merhabalar...ben geldim..geçmişi henüz okumadım
yeni evime taşındık yerleştik çok şükür....internetim biraz önce bağlandı...
umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir....
benim 2 gün kanama oldu sonra kahverengiye döndük yine.....aynıyım yani...

kızlar şu yılbaşı çekilişine katılan yok mu ben katılıyorum

9 +1 hamileyim cok korkuyorum ne bileyim sanki birsey olmus gibi. zaten cok asiri midem bulanmadi benim aksamlara bulaniyodu daha cok. yemek yiyemiyordum bazen ama hic cikarmadim simdi birden kesilince panik yaptim. haa birde hamile kalinca cikolatadan tiksindim ama simdi acayip severek yiyorum yine.. öff anlamadim gitti. korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…