benim de... arkama bakmadan gidesim var... sonra çocukları biraz büyütünce bi çocuk mağzası açasım var. bu arada her ay maaşımın 1,25 katı ev kredisi ödemem var. üstelik çalıştığım şirketten tüm ailşeme özel sağllık sigortam var. haftanın 5 günüsabah 8 akşam 17:30 çalıştığım, milletib arayıp da bulamadığı, rahat ama şerefsiz müdürler dolayısıyla huzursuz bir işim var.
Bu şartlarda ?ah istifa ederim var. üstelik bir de içerde 8 senelik tazminatım var:sinifsinif:
aynı durumdayız
bizde ev kredisi ödüyoruz her ay. tek maaş malesef yetmiyor
ama minicik bebeğide bakıcıya bırakmak içime sinmiyor
ne yapacağım bilemiyorum
keşke piyango falan çıksa
piyango çıkarsa artık bizide görürsün demi:jeyyar:
ya kızlar anneleriniz , kayınvalideleriniz yokmu sizin bakıcaya bırakıyorsunuz
ya sen onlara ne bakıyorsun biz resmi tatillerde bile çalışıyoruz
kim takıyor ki özel sektörde işçi kanunu
annem uzakta kayınvalidem bakmaz
mecbur bakıcıya bırakacağım :1no2:
ya kızlar anneleriniz , kayınvalideleriniz yokmu sizin bakıcaya bırakıyorsunuz
bebiş sen psikoloğa gidecektin dimi
ilk doğumda ban da vermedi şerefsiz müdür. 3 ayı zor kopardım. benim şirket çiçek gibi. herkes her hakkını kullanıyor. Bneim müdür şerefsizin önde gideni. uçan tekme atmak istiyorum ona
oda kötü ya
ben kayınvalidemin hakkını yiyemem oğlişim 2,5 aylıkken
memeyi bıraktı emmedi velet bende bıraktım kaynananın kucağına işe gittim
çok emeği vardır oğlumun üzerinde hala 8,5 yaşında oğlum her yaz alır kendiyle götürür
memlekete 2 ay kalırlar orda işe gidiyorsun çocuk burda perişan oluyo diyo
merhaba kizlar. sizlere birsey danismak istiyorum. benim sali gününden beri mide bulantim kayboldu hic birseyim yok. evet aslinda sevinmem lazim belki ama ben korkuyorum bebegime birseymi oldu diye. bi yerde okumustum hamilelik belirtileri aniden kaybolursa bu bebegin öldügü anlamina geliyo diye mafoldumben allah korusun. doktorumda yokmus bu hafta. pazartesi gel bakalim dedi. cok korkuyorum ben ya.. bana bi akil verin rahatlatin beni kizlar nolur..
merhaba kizlar. sizlere birsey danismak istiyorum. benim sali gününden beri mide bulantim kayboldu hic birseyim yok. evet aslinda sevinmem lazim belki ama ben korkuyorum bebegime birseymi oldu diye. bi yerde okumustum hamilelik belirtileri aniden kaybolursa bu bebegin öldügü anlamina geliyo diye mafoldumben allah korusun. doktorumda yokmus bu hafta. pazartesi gel bakalim dedi. cok korkuyorum ben ya.. bana bi akil verin rahatlatin beni kizlar nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?