2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cosmopoli nane limon kaynat iç iyi geliyormuş kızlar denedi dün

bende burdayım :lepi:
işlerim çok bu gün
ara ara bakıyorum öyle
komşu naber sessizsin bu gün

oy maşallah 15 annemiz burda herkese tünaydın kızlar bebişlerinizive ve sizi kokulu öpüyomopuyorumnanaktan

kızlar benim mide yanmam başladı 2-3 gündür
sevdiğim bir ablam sade sodaya limon sık iç iyi gelir dedi
denedim işe yaradı tavsiye ederim

bende isterim hemen bi doktora gitmek canim da ben almanyada yasiyorum burda böyle kafan esince gidemiyosunki doktora.. Az önce tel de görüstüm bi doktorla güldü kadin birsey olmaz merak etme, oh ne güzel miden bulanmiyo hamileligin tadini cikar dedi..laelaelaelaelae bende sasirdim.. bakalim allah büyüktür olacagi varsa olur ben bugün erken cikabilirsem gidicem baska bi doktora olmassa pazartesini beklerim napiyim. öpüyorum sizi

bende burdayım :lepi:
işlerim çok bu gün
ara ara bakıyorum öyle
komşu naber sessizsin bu gün

nolsun komsum bende fenalardayım evımı ıstıyorum yatagımı kumandayı ve sınırsız meyce yıyecek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmm...

hadi eve gıdelım..

bende yalnızım bugun ısyerınde patronlarımın babası rahtsızlanmıs cıktılar sabah hala gelmedıler galıba ben bu gıdısle ılk ıstıfa eden olcam..:bbo:

sanırım ilk ikili testi ben yaptırcam.haftaya cuma randevum.daha önce gidecek olan varmı?

kızlar netten bı zıraatcı buldum her turlu meyve tedarık edıyormus bakalım msnden konsuuyorumm

benım ıkılı testte 26 sında sanırım esmerın erkendı onumuzdekı hafta bası dıye hatırlıyorum

benim ikili test pazartesi ayın 16 sında
ama ben o gün 10+1 olucam erken değil mi ya

benim ikili test pazartesi ayın 16 sında
ama ben o gün 10+1 olucam erken değil mi ya

ya sankı benımkıde cok gec olucak nıe herkese bellı bı hafta ıcınde vermezlerkı..

ama benım ikılı test 12+6 da yapılcakmıs normal heralde 11 le 14 hafta arası olduguna gore..

ya sankı benımkıde cok gec olucak nıe herkese bellı bı hafta ıcınde vermezlerkı..

ama benım ikılı test 12+6 da yapılcakmıs normal heralde 11 le 14 hafta arası olduguna gore..

yok bacım senin normal zamanında
ama benim erken gibi gerçi bende geç döllenme varya
yoksa seninle aynı sata göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…