- Konu Sahibi daemon
- #38.441
cnm pike takımını sadece 3 ay kullancan sonra üzerine bi battaniye falan gerekecek onun için en mantıklısı bence nevresim tkm çok sıcakta içine bişi koymadan kullan kış gelince yorgan koy içine baharda ince battaniye koyarsın içine.seneye yaza iyice küçük kalır o pike tkm seneyede kullanamazsın bebiş döndükçe atar üzerinden ufacık oluyolar bence iki tkm nevresim tkm en güzeli yaz gelincede uyku seti alınır sezon indiriminden (ammada cimri oldum hee )yaz bebeği olacak asıl öncelik pike takımlarında kızlarr
yatağın yanına konulacak olan yastıklarda kışlık tkm larda var genelde baktım şimdi yaza alırsın onuda nisan gibi falan indirime giriyolar ama ondan önce bebek güvenli yatış yastıkları varya onlardan alın kızlar ben onlardan aldım yan yatırıyosun bebiş dönüpte kusmuğunu aspire etmesin die çok işe yarayacağını düşünüyorumkızlar nevresim dediğiniz gibi sonrada alınır hatta ikitane streç çarşaf işimizi görür. Ama yatağın yanına konulacak koruyucular önemli. Onu önceden almak lazım. Ben e bebekte bi beiş beğendim cibinliği + iç yatağı+kenarlıkları ve nevresşm takımı herşey içinde 435 TL di. Bu şekilde bişey almak istiyorum ama kararsızım. Bulursam linkini atıcam birazdan
cnm ben cildiye dr una sordom seba med önerdi hatta onun yeni doğan yüz kremi vardı görmüştüm onuda sordum özellikle kullanabilirmiyim yada gerek varmı die güvenerek kullanabilirsin dedikızlar bişey sorcam.. bu bebek bakımı setleri konusunda bilgisi olan varmı?hangi marka en çok öneriliyor