• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar folik asit kaç mg kullanıyorsunuz benimki 0.4 tü ama eşim eczaneden 5mg lık almış bu daha iyi diye. internette bu oranın fazla olduğunu okudum. doktora da soracağım bir ideal mg oranı vermemişti
Adi ne acaba. Bi folikasit vardı 4 e bölünüp içiliyordu o mu acaba

Kızlar boğazım acımaya başladı bugün sabah, öksürük de var 🥲 Ateşim çıkarsa diye çok geriliyorum. Doktorum ateş tehlikeli dedi. Ateş çıkınca iki adet Parol içmemi söylemişti bir aile hekimi, acaba gebelikte de iki tane içebilir miyiz öyle bir durumda? Yoksa bir tane yeterli olur mu?
Tuzlu gargara yap gün içinde 4-5 kez.

Kızlar selamlar herkese birkaç farklı konunun altına yazdım ama. Beta hcg değerlerim 6900 e kadar çıktı ama yavaşladı. Dün doktora gittim 6+2 sanıyordum makine 5+5 olarak ölçtü. Vajinal ultrasonla kalp atışını gördüm ama doktor yavaş dedi :( tahminim 70-75 civarı atim. Böyle bir şey yaşayan sonradan düzelen var mı?

kızlar folik asit kaç mg kullanıyorsunuz benimki 0.4 tü ama eşim eczaneden 5mg lık almış bu daha iyi diye. internette bu oranın fazla olduğunu okudum. doktora da soracağım bir ideal mg oranı vermemişti
Benimki 400mikrogram yeterli, fazlasının faydası yok; hatta fazlasını istemiyoruz demişti. Doktorunuza danışma şansınız varsa danışmadan kullanmayın isterseniz 🙏

Her iki gebeliğimde de kullandım bunda da kullanıyorum üst baldirinizin içi var ya ,baldirlarin birbirine sürtundugu kısımlar oralar en rahat yapılan yerler oralara yapabilirsiniz
Öyle mi. Ben sadece dış kısma yapılır sanıyordum. İçe de oluyor muymuş

Öyle mi. Ben sadece dış kısma yapılır sanıyordum. İçe de oluyor ben her iki gebeligim de de ve bu bebekte TE hep bu bölgeye yaptım şükürler olsun bir sorun olmadı ,çünkü en az canım orda yanıyor eczacim söylemişti sizde doktor,eve,eczacı hepsine sorun içinize sinmiyorsa kas altı yapılması gereken bir iğne ve o bölge hep kas

Back
X