Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar folik asit kaç mg kullanıyorsunuz benimki 0.4 tü ama eşim eczaneden 5mg lık almış bu daha iyi diye. internette bu oranın fazla olduğunu okudum. doktora da soracağım bir ideal mg oranı vermemişti
Kızlar boğazım acımaya başladı bugün sabah, öksürük de var Ateşim çıkarsa diye çok geriliyorum. Doktorum ateş tehlikeli dedi. Ateş çıkınca iki adet Parol içmemi söylemişti bir aile hekimi, acaba gebelikte de iki tane içebilir miyiz öyle bir durumda? Yoksa bir tane yeterli olur mu?
Kızlar selamlar herkese birkaç farklı konunun altına yazdım ama. Beta hcg değerlerim 6900 e kadar çıktı ama yavaşladı. Dün doktora gittim 6+2 sanıyordum makine 5+5 olarak ölçtü. Vajinal ultrasonla kalp atışını gördüm ama doktor yavaş dedi tahminim 70-75 civarı atim. Böyle bir şey yaşayan sonradan düzelen var mı?
Her iki gebeliğimde de kullandım bunda da kullanıyorum üst baldirinizin içi var ya ,baldirlarin birbirine sürtundugu kısımlar oralar en rahat yapılan yerler oralara yapabilirsiniz
kızlar folik asit kaç mg kullanıyorsunuz benimki 0.4 tü ama eşim eczaneden 5mg lık almış bu daha iyi diye. internette bu oranın fazla olduğunu okudum. doktora da soracağım bir ideal mg oranı vermemişti
Her iki gebeliğimde de kullandım bunda da kullanıyorum üst baldirinizin içi var ya ,baldirlarin birbirine sürtundugu kısımlar oralar en rahat yapılan yerler oralara yapabilirsiniz
Öyle mi. Ben sadece dış kısma yapılır sanıyordum. İçe de oluyor ben her iki gebeligim de de ve bu bebekte TE hep bu bölgeye yaptım şükürler olsun bir sorun olmadı ,çünkü en az canım orda yanıyor eczacim söylemişti sizde doktor,eve,eczacı hepsine sorun içinize sinmiyorsa kas altı yapılması gereken bir iğne ve o bölge hep kas