2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hergün ağlıyorum açlıktan canımın bişey istememesinden bıktım bıktım bıktım

ay kızlar bende sizden beterim iki gündür de tam iğrenç oldum çalışan biriyim işyerindekilerin bile dikkatini çekti bu halım ah ahhhhhh

ay kızlar bende sizden beterim iki gündür de tam iğrenç oldum çalışan biriyim işyerindekilerin bile dikkatini çekti bu halım ah ahhhhhh

yahu ben ya ben..
eskiden fönsüz işe gitmezdim, erkenden kalkıp o saçları düzleştirirdim..
hergün şıkıdım giyinirdim, etekler gömlekler böyle..
şimdi iseeeee..
sabah kalkıp dolabın karşısına geçip ne bulursam onu giyiyorum, saçlar arkadan toplu..
bööle gayet basit bi tip oldum bööle özensiz.. archimim ben de o orman kaşlarımı bugün işyerinde sıkıntıdan aldım kaydirigubbakcemile3
off offfffff

ayy topluca kuaföremi gitsek ne etsekkk bizi bir elden gecirsin:))))

içimdende hiç gelmiyokiiii of of

ıyı aksamlar hanımlar nasılsınız saydıgınız butun o durumlar bendede var bugun ılk kez acım dıye agladım canım hıc bır sey ıstemıyor bu seferde aclıktan mıdem bulanıyor dolap sankı bombos gelıyor bana onumu yesem ııı bunumu yesem ııı yapıyorum ne olacak bu halım bılmem cooook zormus coooook:1no2::a015:

ben kendim almaya kalksam bozuyorum şeklini o yüzden elimi sürmedim

ayy topluca kuaföremi gitsek ne etsekkk bizi bir elden gecirsin:))))

içimdende hiç gelmiyokiiii of of

gidelim valla
hatta biri beni boynumdan tutsun ağda kazanına batırıp çıkarsın anca temizlenirim

Canlarim benim sakin beni yanlis anlamayin ama siz neden kendinizi bukadar saldiniz ki?
Yani eger kendinizi bukadar birakirsaniz psikologik olarak ta daha kotu olursunuz,
iyicene hasta moduna girersiniz, tabiki lafim yatmak zorunda olanlara degil.
Benim de cok migdem eksiyor ve bulaniyor 1.5 haftadir bende hemen hemen
hergun cikartiyorum ama kendimi de birakmadim.

Bu arada cok fazla istahim yok az yiyorum ve surekli cikartiyorum diye
kilo almamisimdir diye dusunurken bugun tartildigimda 2 kilo almis oldugumu gordum.

ay kızlar süperiz ya hahahahaha

ya bence de gitsek kuaföre ama orda vakit geçirmek de zaman kaybı geliyo bana evimde yatmak varken dimi ama kaydirigubbakcemile3

ahucum valla geçecek bal az kaldı 1-2 haftacık daha sabırr

utandım şimdi :kedi:
zaten yata yata psikolojim bozuldu.evden de çıkamayınca hepten dağıttım kendimi

şekerim kim isterki bakımsız olmayı elimizde değil yani ben kendi adıma konuşayım sabah ne zorluklarla kalkıyorum eve geldiğim gibi de kendimi yatağa atıyorum vallah gözüm hiç bişey görmüyor bir uykucuyum bir uykucuyum anlatamam:roflol:

ben kendim almaya kalksam bozuyorum şeklini o yüzden elimi sürmedim

gidelim valla
hatta biri beni boynumdan tutsun ağda kazanına batırıp çıkarsın anca temizlenirim

al bendende okadr..bana agda kazanıda yetmezz

agda yanardagıı üstümde patlasada tenimin rengini görebilsemmmkaydirigubbakcemile3..kıldan kendimi gremiyomkaydirigubbakcemile3

sesnii kusummm hem kusup hem kasımı alabilmek gibi bir yenetegim yokkk gülüm suan sadece kusabilyorummkaydirigubbakcemile3 bigün digerinide basarıcaz işallahkaydirigubbakcemile3

valla sensicim benim bulantım fln bi sıkıntım yok zaten kendimi bırakmam için.. iştahım da acık saat başı midem kazınıyo açlıga dayanamıyorum artık..
benim salmamın nedeni halsizlik maalesef..
işe gitmek istemiyorum
sadece evde yatmak istiyorum
işe gidiyor olmak zaten psikolojimi son derece bozan birşey..
o nedenle de ne giyinmek ne süslenmek hiiç birşey yapmak istemiyorum
24 saat uykusu olur mu insanın yaa

ya bence de gitsek kuaföre ama orda vakit geçirmek de zaman kaybı geliyo bana evimde yatmak varken dimi ama kaydirigubbakcemile3

ahucum valla geçecek bal az kaldı 1-2 haftacık daha sabırr

ayy ıns canım yaa valla mahvoldum resmen :çok üzgünüm:

Canim benim bilerek veya isteyerek demedim ki zaten,
sadece insan biraz kendini zorlamali, birakmamali kendini.
Sirf hamilesin diye tamamen o psikologiye girme kendini zorla
sabah bi yarim saat fazla ayir kendine o yarim saat uykusuzluktan da olmezsin dimi.
Hem goruceksin ki makyajini sacini basini yaptikdan sonra psikologik olarak ta
kendini daha iyi hissedeceksin bundan eminim diger turlu daha cok hasta psikologisinde olursun.
Neyse canimin ici benimkisi sadece size karsi sevgimden tavsiye idi
yoksa isteyen salsin isteyen baksin kendine benim icin onemi yok.

kıslar bnm kaslarımı artık cımbızda almazzz biri bana kerpeten bulsunnnkaydirigubbakcemile3

al bendende okadr..bana agda kazanıda yetmezz

agda yanardagıı üstümde patlasada tenimin rengini görebilsemmmkaydirigubbakcemile3..kıldan kendimi gremiyomkaydirigubbakcemile3

ayyy tuba koptummmm :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…