hadi hanımlar göbüşleriniz şişmeden en guzel gecelıklerınızı gıyın hemen:roflol:
ay kızlar bende sizden beterim iki gündür de tam iğrenç oldum çalışan biriyim işyerindekilerin bile dikkatini çekti bu halım ah ahhhhhh
yahu ben ya ben..
eskiden fönsüz işe gitmezdim, erkenden kalkıp o saçları düzleştirirdim..
hergün şıkıdım giyinirdim, etekler gömlekler böyle..
şimdi iseeeee..
sabah kalkıp dolabın karşısına geçip ne bulursam onu giyiyorum, saçlar arkadan toplu..
bööle gayet basit bi tip oldum bööle özensiz.. archimim ben de o orman kaşlarımı bugün işyerinde sıkıntıdan aldım kaydirigubbakcemile3
off offfffff
ayy topluca kuaföremi gitsek ne etsekkk bizi bir elden gecirsin:))))
içimdende hiç gelmiyokiiii of of
yahu ben ya ben..
eskiden fönsüz işe gitmezdim, erkenden kalkıp o saçları düzleştirirdim..
hergün şıkıdım giyinirdim, etekler gömlekler böyle..
şimdi iseeeee..
sabah kalkıp dolabın karşısına geçip ne bulursam onu giyiyorum, saçlar arkadan toplu..
bööle gayet basit bi tip oldum bööle özensiz.. archimim ben de o orman kaşlarımı bugün işyerinde sıkıntıdan aldım kaydirigubbakcemile3
off offfffff
ayy topluca kuaföremi gitsek ne etsekkk bizi bir elden gecirsin:))))
içimdende hiç gelmiyokiiii of of
Canlarim benim sakin beni yanlis anlamayin ama siz neden kendinizi bukadar saldiniz ki?
Yani eger kendinizi bukadar birakirsaniz psikologik olarak ta daha kotu olursunuz,
iyicene hasta moduna girersiniz, tabiki lafim yatmak zorunda olanlara degil.
Benim de cok migdem eksiyor ve bulaniyor 1.5 haftadir bende hemen hemen
hergun cikartiyorum ama kendimi de birakmadim.
Bu arada cok fazla istahim yok az yiyorum ve surekli cikartiyorum diye
kilo almamisimdir diye dusunurken bugun tartildigimda 2 kilo almis oldugumu gordum.
Canlarim benim sakin beni yanlis anlamayin ama siz neden kendinizi bukadar saldiniz ki?
Yani eger kendinizi bukadar birakirsaniz psikologik olarak ta daha kotu olursunuz,
kilo almamisimdir diye dusunurken bugun tartildigimda 2 kilo almis oldugumu gordum.
ben kendim almaya kalksam bozuyorum şeklini o yüzden elimi sürmedim
gidelim valla
hatta biri beni boynumdan tutsun ağda kazanına batırıp çıkarsın anca temizlenirim
ya bence de gitsek kuaföre ama orda vakit geçirmek de zaman kaybı geliyo bana evimde yatmak varken dimi ama kaydirigubbakcemile3
ahucum valla geçecek bal az kaldı 1-2 haftacık daha sabırr
şekerim kim isterki bakımsız olmayı elimizde değil yani ben kendi adıma konuşayım sabah ne zorluklarla kalkıyorum eve geldiğim gibi de kendimi yatağa atıyorum vallah gözüm hiç bişey görmüyor bir uykucuyum bir uykucuyum anlatamam:roflol:
al bendende okadr..bana agda kazanıda yetmezz
agda yanardagıı üstümde patlasada tenimin rengini görebilsemmmkaydirigubbakcemile3..kıldan kendimi gremiyomkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?