2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olur olurrr kendimden biliyorum halsizlikten gözlerimi acmak bile büyük bir lütüfmus gibi geliyor

benimde ilk bebeğim
eşimle şimdiden pazarlığa başladım benden başka çocuk isteme diye tabi doğsunlar bütün sıkıntıları unuturuz ama bana çok zor geldi bu hamilelik
allah karnımdaki bebeğe uzun ömürler versin

ayy su durumda içimizde en bakımlısı sensi galibaaaaa :jeyyar:tüm göslerimiz üzerinde sensiiikaydirigubbakcemile3

canım benim sana kızmıyorum ki haklısın bitanem ama işte tembelim :roflol:

hahahaahhahahahah :roflol:

eee ne anacıgım yalan mı söyliyimmm bende gıllı gaciyimm bnmkilerrr tamirat aletleriyle anca alınıyoo tenime kök salmıslarr arcinin tropikk ormanları üzerimde kurulmussskaydirigubbakcemile3

şekerlerim ben artık çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın yine aynı saatte burda bulaşalım sakın randevuyu kaçırmayın karışmam ona göre
hepsinize kocaman öpücükler aaaaaaaa göbişlere de kondurun

sesnii kusummm hem kusup hem kasımı alabilmek gibi bir yenetegim yokkk gülüm suan sadece kusabilyorummkaydirigubbakcemile3 bigün digerinide basarıcaz işallahkaydirigubbakcemile3

Anacim sen gunun 24 saati kusuyorsun galiba, Allah sabir versin. :roflol:
Canim kasini almak en fazla 15 dk sonra o kaslar sana en az 2 hafta gider.
Inan bende sabah kalkiyorum acilisimi wc'de yapiyorum.
Sonra cikiyorum az rahatladim derken yine wc'e zor yetisiyorum birdaha cikartiyorum.
Aksamlari desen bulantidan hicbirseyden keyf alamiyor gibiyim ama daima sukrediyorum
bulantilarima bile sukrediyorum hele burada bebislerini kaybeden arkadaslari gorunce. senağlama
Allahima cok sukur ins saglikli sihatli olsun bebeklerimiz bu dusunce bu dayanilmaz bulantiyi
kusmayi, diger tonlarca sikayetimizi bile dayanilir hale getiriyor gercekten.

Benim de sikayetlerim oluyor ama oturup sikayetlerimi dusunmuyor,
kafamda buyutmuyorum sadece o sikayetlerim var psikologisine girmiyorum.

Biraz da kendi doktorumuz olmamiz gerekiyor, kendi psikologumuz olmamiz gerekiyor.

Canlarim inanin ben sizlere sadece moral vermek istedim yani niyetim sizi yargilamak degil
psikologik destek vermek istedim, kirdiysam kusura bakmayin. :1hug:

valla kıslar bnde ikinci cocugu düşünmüyorumm onuda kocam dogursun hep bn mi dogurcamzemuszemus

ahhhh ahhhhhhhhh bide sabah 6.15 de kalkmak olmasa...
belki bu kadar tembel olmam..
ama yok ya
düşündüm de
galiba o zaman da uyuya uyuya daha tembel olurum kaydirigubbakcemile3

yok canım estağfurullah ne kırması sen doğru diyosun da
bizde kendimize bakacak hal kalmamış
koca karı gibi kendimizden geçmişiz
şunu anladım evde durmak beni daha çok hasta ediyor
yarın az da olsa dışarı çıkacağım bir hava alayım da kendime geleyim

ayy misafir geldi
ben biraz kaçıyom
off poffffff
öpüyo hepinizi tembel kuşlarım benimmm kaydirigubbakcemile3

yok sensicim niye kırılalımm sadece biraz tembelizzz..sen bizden daha iyisin tabiki söyliceksin burda hepimiz birbirimize destek olucazz morel vericez canımkokoşummm:)))))

özge berfin ikinizide öpüyorum canlarımmm dikkat edin kendinizee

bende kaçar kızlar
başım döndü yatayım azıcık
yazıları çift görmeye başladım sarhoş gibi
hepinize iyi geceler

ayy bende cıkayıım uykum geldiii hadi baş baş kıslarrr

ya kızlar benımde kas bıyık bacak ne dersen berbat durumdayım bı agdfa yanardagı patlaması lazım hepımıze bırden..

kocacığım bosıycak benı..

ya benım kocişe dedımkı sankı hamıle olan sensın ne alıngansın dedım o da keske mumkun olsa bbegı senın karnından kendı karnıma naklettırırım gorursun gununu dedi. kocişle bız cok yıcez bırbırımızı..

Son düzenleyen: Moderatör:
.......Hayirli aksamlar arkadaslar ben almanya dan katiliyorum bende insallah haziran annesi olacagim beni kabul ederseniniz cok memnun olrum!!

.......Hayirli aksamlar arkadaslar ben almanya dan katiliyorum bende insallah haziran annesi olacagim beni kabul ederseniniz cok memnun olrum!!

kabul etmek ne demk canım seve seve hosgeldınn.. yalnız haberın olsun hazıran annelerı olarak bız bıraz fala sorunluyuz sen ne alemdesın.. bu arada ılk sayfada lıstemız var bılgılerınıverırsen senıde ekleyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…