ben yeni oldugum icin biraz acemiyim kusura bakmayim ben gecen hafta doktora muayene oldm bebegin kalp atislarini falan gördüm 13 sene sonra yine hamile kalmak cok güzel bir duygu. cocuklarimiz,esim ve ben cok seviniyoruz.
ve azmın zaferııı..
kızlar netten zıraatcılerle tanıstım vee 2 aylık ıstegım sonunda oluyor. beyaz nektarinnn buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaslar ben yasim 33 evliyim 2 tane oglum var 15_13 yaslarin da suan 50 kiloyum 21 eylül son adetimi gördüm. sagolun arkadaslar
ahhhh ahhhhhhhhh bide sabah 6.15 de kalkmak olmasa...
belki bu kadar tembel olmam..
ama yok ya
düşündüm de
galiba o zaman da uyuya uyuya daha tembel olurum kaydirigubbakcemile3
kıs tubicik yat uyu ne işin vardı gecenin 4ünde..
ben de kocişim işe bıraktıgı için saat 7.22' den beri işyerindeyimm mafoldumben
günaydın özgecay canım sabah sabah dikildik gene işlere bizimkiler uyuyo sanırım ben dün doktordaydım fındık kurdumu gördüm ellerini oynatıodu kalbi güm güm 3 cm olmus benimki cok tatlıydı bir görsen allah kucamıza almayı nasip etsin ama dün doktorumla net olarak doğum zamanı konustuk dediki 19 mayısı atlatsak yeter sonra bebek gelio demektir dedi ben simdi anlamadım kafam karıstı bidaki görüşme bayram sonrası buarada sen ne alemde4sin bacım:hulya:a.s.
oooffff offffffffffffffffffffffbenide kociş bıraktı işe saat 7:12 geceden beri burdayım bende zemuszemus
ayy ellerini mi oynatıyordu yerim ben onu..
bende salı gitmiştim 8+1 ken..
daha küçük benimki tabi o kadar net görünmüyordu..
10+1 de gidecem bakalım bende o zaman daha net görürüm herhalde yawrumu
şimdiden onu görmeyi özlüyorum yaa çok tuhaf bir duygu gerçekten..
anaa 19 mayıs çok erken değil mi yaw.. :))
Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
valla bencede erken ama ben anlamadım doktorum öle dedi 19 mayısı atlattıkmı karralastırırız günü dedimayıs sonu felan heralde bende anlamadım 36-37 haftalarda felan oluo tahminime göre dedim ya anlamadsım bu arada senin minikde benimki gibi olcak ozmana cok seker oluolar varya allahım hyayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsinhihoyyyt
Gunaydın kızlar nabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?