2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yeni oldugum icin biraz acemiyim kusura bakmayim ben gecen hafta doktora muayene oldm bebegin kalp atislarini falan gördüm 13 sene sonra yine hamile kalmak cok güzel bir duygu. cocuklarimiz,esim ve ben cok seviniyoruz.

canım hoşgeldn aramıza allah tamamına erdrsn inş. hepimizi...
ben yeni oldugum icin biraz acemiyim kusura bakmayim ben gecen hafta doktora muayene oldm bebegin kalp atislarini falan gördüm 13 sene sonra yine hamile kalmak cok güzel bir duygu. cocuklarimiz,esim ve ben cok seviniyoruz.

arkadaslar ben yasim 33 evliyim 2 tane oglum var 15_13 yaslarin da suan 50 kiloyum 21 eylül son adetimi gördüm. sagolun arkadaslar

cümleten hayirli geceler hepiniz ALLAHA emanet olun beni kabul ettiginiz icin cok cok tskler...

arkadaslar bnm uykumm kactı..gecenin 3 ünde ayaklandım şimdi bilmşiyorum saat kac...off kimsede yokk kalkın anacıgım yataktan..

kıs tubicik yat uyu ne işin vardı gecenin 4ünde..
ben de kocişim işe bıraktıgı için saat 7.22' den beri işyerindeyimm mafoldumben

ahhhh ahhhhhhhhh bide sabah 6.15 de kalkmak olmasa...
belki bu kadar tembel olmam..
ama yok ya
düşündüm de
galiba o zaman da uyuya uyuya daha tembel olurum kaydirigubbakcemile3

günaydın özgecay canım sabah sabah dikildik gene işlere bizimkiler uyuyo sanırım ben dün doktordaydım fındık kurdumu gördüm ellerini oynatıodu kalbi güm güm 3 cm olmus benimki cok tatlıydı bir görsen allah kucamıza almayı nasip etsin ama dün doktorumla net olarak doğum zamanı konustuk dediki 19 mayısı atlatsak yeter sonra bebek gelio demektir dedi ben simdi anlamadım kafam karıstı bidaki görüşme bayram sonrası buarada sen ne alemde4sin bacım:hulya:a.s.

ayy ellerini mi oynatıyordu yerim ben onu..
bende salı gitmiştim 8+1 ken..
daha küçük benimki tabi o kadar net görünmüyordu..
10+1 de gidecem bakalım bende o zaman daha net görürüm herhalde yawrumu
şimdiden onu görmeyi özlüyorum yaa çok tuhaf bir duygu gerçekten..
anaa 19 mayıs çok erken değil mi yaw.. :))
Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.

valla bencede erken ama ben anlamadım doktorum öle dedi 19 mayısı atlattıkmı karralastırırız günü dedimayıs sonu felan heralde bende anlamadım 36-37 haftalarda felan oluo tahminime göre dedim ya anlamadsım bu arada senin minikde benimki gibi olcak ozmana cok seker oluolar varya allahım hyayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsinhihoyyyt

günaydın kızlar ya dün gece acayip çok öğürdüm yatarken korktum sonra bebişim zarar görmüşmüdür acaba?
sabah uyandım ne bulantım var ne tiksinmem ? bebeğim iyimidir acaba? akşam 20:00 da dr da randevum var gerçi dr a gideceğim ama yinede tedirginim şimdi midem ekşiyor acaba psikolojikmi ya, bi günde belirti kaybolurmu acaba ? yada sabah mı böyleyim acep? off kafayı yiycem :sinifsinif:
lekelenme yada kanamam yok ..

günaydın herkeslere.hayırlı cumalar.
ukla canım merak etme,bişi olmamıştır inşallah.belki de geçiyodur artık bulantıların.ne güzel bugün görcekmişsin de bebişini.ben de çok özledim yaaa bebeğimi,ama daha bir hafta var benim görmeme.

amiiiinnnn inşallahhh canım valla..

ayyy şimdi wc den geldim yanlış alarmmış ölüyodum çıkartıyordum az daha .

kızlar ya bebeğime bişeymi oldu psikolojisi çok kötü yemin ederim ödüm koptu bulansa bi türlü bulanmasa bi türlü, ama o iyi olacaksa ben öğürmeyede bulanmasına da razıyım. öldüm valla ne oldu dedim birden bire gitti öğürmeler diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…