D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #40.561
ben sana bı levrek yapıyımda balık görsün gözünnyok tatları ayıt ediyorum
nedense öbür balıkları yemek hiçç zevk vermiyo
olar mı kıs hıc oyle sey her balık farklıdırHadi yaa, benim demek ki denizle alakalı damak zevkim yok, hepsi ayıymış gibi geliyor
semizotunu evt yogurtla yapıyorum ben de ama cacık baska bişey yahuu salatalıkla özdeşleşmiş bi kere tutmuyor yerini baska bişey
ben sana bı levrek yapıyımda balık görsün gözünn
olar mı kıs hıc oyle sey her balık farklıdır
ee orası oyle tabı.
ben salatalık cacıgınıda cok sulandırmam bol nanelı off offf
ıyı aksamlar hanımlar tetanoz asısı oldunuzmu ben olmadım dr gerek yok burda butun aletler sterıl edılıyor olmasanda olur dedı.nedersınız olımmı sonucta son karar bızım dımı dr her ne kadar soylesede.
hmm denemek lazım meze olarak CADIARZUBizim tarafta turşu salatalıkla süzme yoğurdu karıştırırlar, üzerine de ceviz ufalarlar. Oooof canım çekti, süper oluyor ama tabii meze olarak.
Bizim tarafta turşu salatalıkla süzme yoğurdu karıştırırlar, üzerine de ceviz ufalarlar. Oooof canım çekti, süper oluyor ama tabii meze olarak.
canım yınede ne olur ne olmaz.
netıcede hamılelıkte 2 kere olup 6 ay sonra tkerar oluyosun en son 1 yıl sonra ve hayatının sonun akadar sneı koruyor.
hem nerden bılebılırsınkı ne kadar sterıl.
bebgını ve kendını garantıye almalısın ıdye dusunuyorum..
yada olakı allah korusun son anda baska bı hastaneye gıtmen gerektı o zman ıcın rahat etmıycek
kocıs bastı benı sızlerle kacıyorum ben ılerleyen saatlerde gelırım gorusuruzzz
kızlar biz geldik doktorumuzdan meleklerim gayet iyikızım 438 gr oğlum 430 gr çok mutluyum minişlerimi gördüm ya yalnız 3 kilo aldığım için gene kızdı doktorum ne yapsam kilomu kontrol edemiyorum geçen ay 1 saat yürüdüm bi de şimdi yürüyüş de yasak.pazartesi de şeker yüklemesi yapılacak yaptıran var mı
kızlar biz geldik doktorumuzdan meleklerim gayet iyikızım 438 gr oğlum 430 gr çok mutluyum minişlerimi gördüm ya yalnız 3 kilo aldığım için gene kızdı doktorum ne yapsam kilomu kontrol edemiyorum geçen ay 1 saat yürüdüm bi de şimdi yürüyüş de yasak.pazartesi de şeker yüklemesi yapılacak yaptıran var mı
senin de az kalmış meleğini görmene.bu ayda galiba canım bana pazartesi hastaneye gel yapalım dedi ben de kimseden duymadım ama ilk ben yaptırcam galiba paylaşırım pazartesi ayrıntılarıcok ıyı canım ne guzel gormussun meleklerını ben coook ozledım bebegımı yaaaa.onumuzdekı hafta kontrolumuz artık ozlemım hat safhaya ulastı.seker yuklemesı bu haftalardamı yapılıyorkı bıldıgım sımdı herkeste tetanoz asısı stresı var ama seker yuklemesı duymadım kımseden henuz.
senin de az kalmış meleğini görmene.bu ayda galiba canım bana pazartesi hastaneye gel yapalım dedi ben de kimseden duymadım ama ilk ben yaptırcam galiba paylaşırım pazartesi ayrıntıları
inşallah miniklerime 3 yııl aradan sonra kavuşacağım inşallah tedaviyle oldu tatlımtamam canım yaptır bakalım ıns seker cıkmaz banada kesın yapar dr um cunkı ben kıloluyum.senın ıkızler normal yoldanmı oldu canım ne guzel bır tasla ıkı kus.ıyısın valla.massallah sıze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?