Günaydın herkese bende şuanda 20 hafta 4 günlük hamileyim pazartesi detaylı ultrasona girdim herşey yolundaymış:) . Ayrıca doktorum 22.hafta ile 24. hafta arasında şeker yüklemesi yapılması gerektiğini ve herhangi bir yaş ,kilo veya rahatsızlık olmaksızın herkese yapılması gerektiğini söyledi . Ayrıca tetanoz aşısını 20. haftada herhangi bir zamanda yaptırmamız gerektiğini söyledi özel hastanelerde ekstra ücret alıyorlarmış sağlık ocaklarında kampanya olduğundan için her gidene ücretsiz yapıyorlarmış ben daha gitmedim ama bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum .
Bebişlerimizle birlikte güzel günler :)
günaydınn..
ooo bu sabah senlenmıs bılem bu kadar..
melmea bı kere gorunen yerıne vurdum bıle cıkmayıver sende bıkac günkaydirigubbakcemile3
cosmo sen sorsaydın kıs doktoruna
Merhaba; hoşgeldin aramızaaa... Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebişine. Cinsiyeti nedir?:ecrin_bebek:
Günaydın kızlar
mexelinamislina hoşgeldin aramıza.
günaydınn..
ooo bu sabah senlenmıs bılem bu kadar..
melmea bı kere gorunen yerıne vurdum bıle cıkmayıver sende bıkac günkaydirigubbakcemile3
cosmo sen sorsaydın kıs doktoruna
günaydın daemon, beni rüyanda mı gördün? Anlamadım yazdığını?
hatlar karıstı bendekafamçokkarıştıgünaydın daemon, beni rüyanda mı gördün? Anlamadım yazdığını?
Melmeacım Daemon henüz uyku sersemi dün beni pataklamıştı ama şimdi kimi patakladığını bilemedi mirmirmirmir
laelaelaelaelae
gunaydın hosgeldın aramzıa.Günaydın :) hoşbulduk ...
Ayh Daemonum zaten popoma batan ağrımı da sormayı unuttum :mymeka: kınıyorum kendimi :mymeka:
Kızımı ultrasonda görünce herşeyi unutuyom :asigim:
Bi ara kaçıcam işyerinden gidip sorucam randevu almadan araya karışıcam sempatiksalakcinni
hatlar karıstı bendekafamçokkarıştı
he yaa seni pataklamıstım ben
ama allah söletti gel kız melmea senide patakliimmm..alsanaalsanasmile
hatlar karıstı bendekafamçokkarıştı
he yaa seni pataklamıstım ben
ama allah söletti gel kız melmea senide patakliimmm..alsanaalsanasmile
Kızım beni affetmedi biliyomusun. Bana ceza olarak da kreşe 1 ay gitmeyecekmiş. Ben ona bakacakmışım. Hay velet. Böyle cezaya can kurban dedim birazdan gidip kreşle konuşcam 1 ay kızımla tatil yapcazzzzalkisalkisalkis:dance::sm_cool::teytey:
yaaa hep sen mı ona ceza verıcen aferim kızına ne guzel ceza vermıs sana..Kızım beni affetmedi biliyomusun. Bana ceza olarak da kreşe 1 ay gitmeyecekmiş. Ben ona bakacakmışım. Hay velet. Böyle cezaya can kurban dedim birazdan gidip kreşle konuşcam 1 ay kızımla tatil yapcazzzzalkisalkisalkis:dance::sm_cool::teytey:
naniknanikherkese günaydın
gunaydın hosgeldın aramzıa.
ılk sayfada lıstemız var bılgılerını verde oglusunla sneıde ekleyeyeımm
seni de pataklıycam gell kısalsanaalsanasmile
Canım rüyanda kime kızdın böyle, uyanır uyanmaz patpatlar başladı? Anlat bize canikom rahatlarsın.
Vaaay, yeni veletler böyle oluyor demek ki, parmağında oynatacak sanki bizi bu son modeller kaydirigubbakcemile2
Kaçalım
gunaydın hosgeldın aramzıa.
ılk sayfada lıstemız var bılgılerını verde oglusunla sneıde ekleyeyeımm
Günaydın Hoşbulduk :)
özelden mesaj atayım dedim ama yeni üye olduğum için mesaj izin vermiyo .
nick mexelinamislina
son sat 06.09.2009
yaş 30
cinsiyet erkek
isim EGE
bir de benim sizlere bir sorum olacak her mesajdan sonra çıkan gerisayımları nasıl eklediniz ben bir türlü beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?