2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah miniklerime 3 yııl aradan sonra kavuşacağım inşallah tedaviyle oldu tatlım

olsun canım sonuc onemlı ne guzel ıste ıkı tane.bıde bırı kız bırı erkek saglıkla gelsınler ıns.bakması bıraz zor olur masrafı fılan agır olur ama herseye deger.sımdıden cok guzel bır duygu oldugunu hıssedıyorum hele bıde kucagımıza alınca dusunmesı bıle mutlu etmeye yetıyor.

oyy maşallah kocaman etmişsin kuzuları
ne güzel bir kız bir erkek. allah gönlüne göre vermiş.

kızlarrr 2 tane mart annesıde dogum yapmışşbilmiyorumkismile

akannehir inanmıyorum hiç belli olmuyor işte bu işler hakkımızda hayırlısı olsun insallah...soyle bi bakayım dedim neyse kızlar ben gidip yatayım artım iyi geceleeeeeeerrr

yine kar başladı yarın evden kafamı çıkartırım diyordum
yine yattı sanırım

yazık kız cocuga şimdi hamileliğin arkasına sığınıyon daha sonrada tekrarlanmasa barim :))):mymeka::roflol::roflol:

Ya ben de ondan korkuyom da o zaman da gece boyunca beşik sallamştım deyiveririm :dance:

marya yıurum seni
yılın anası seçtim pikaçu

Hahaha teşekkürler cnm. Layık olabildiysem ne mutlu bana..
kocişin ısı cıkmıs cok calıısyo bu aralar yaaa..
bende acıktım yımek yıcemmmm...

marya gel bıde ben pataklıyım senialsanaalsanasmile

pembikmavi nbr kuzu

Ay görünmeyen yerlerime vur bak insan içine çıkamıcam.... :kedi:

Yaaa hemi de biri üçüzmüş alkisalkisalkis

Günaydın herkese bende şuanda 20 hafta 4 günlük hamileyim pazartesi detaylı ultrasona girdim herşey yolundaymış:) . Ayrıca doktorum 22.hafta ile 24. hafta arasında şeker yüklemesi yapılması gerektiğini ve herhangi bir yaş ,kilo veya rahatsızlık olmaksızın herkese yapılması gerektiğini söyledi . Ayrıca tetanoz aşısını 20. haftada herhangi bir zamanda yaptırmamız gerektiğini söyledi özel hastanelerde ekstra ücret alıyorlarmış sağlık ocaklarında kampanya olduğundan için her gidene ücretsiz yapıyorlarmış ben daha gitmedim ama bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum .

Bebişlerimizle birlikte güzel günler :)

Merhaba; hoşgeldin aramızaaa... Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebişine. Cinsiyeti nedir?:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…