inşallah miniklerime 3 yııl aradan sonra kavuşacağım inşallah tedaviyle oldu tatlım
kızlar biz geldik doktorumuzdan meleklerim gayet iyikızım 438 gr oğlum 430 gr çok mutluyum minişlerimi gördüm ya yalnız 3 kilo aldığım için gene kızdı doktorum ne yapsam kilomu kontrol edemiyorum geçen ay 1 saat yürüdüm bi de şimdi yürüyüş de yasak.pazartesi de şeker yüklemesi yapılacak yaptıran var mı
yaa burda gene kar başladı. gene buz tutacak her yer
evet canım burdada basladı soylemıslerdı zaten bugun aksam yagacagını
hadi ya bende havalar ısınacak sandım.
sen nerede oturuyorsun ?? ben yakacıktayım
kucukcekmece deyım canım.
ikimiz istanbul un bir ucundayız. delikafadulden
yaparım kuzuumm istedıgın levrek olsun..yap evet bana levrek yap
sempatiksalakcinni
20. haftadan sonra ılk dozu vurunman gerek canımdogru valla ne zamana kadar yaptırmam gerek ılkını
yaa burda gene kar başladı. gene buz tutacak her yer
kızlarrr 2 tane mart annesıde dogum yapmışşbilmiyorumkismile
yazık kız cocugaşimdi hamileliğin arkasına sığınıyon daha sonrada tekrarlanmasa barim :))):mymeka::roflol::roflol:
marya yıurum seni
yılın anası seçtim pikaçu
kocişin ısı cıkmıs cok calıısyo bu aralar yaaa..
bende acıktım yımek yıcemmmm...
marya gel bıde ben pataklıyım senialsanaalsanasmile
pembikmavi nbr kuzu
Günaydın herkese bende şuanda 20 hafta 4 günlük hamileyim pazartesi detaylı ultrasona girdim herşey yolundaymış:) . Ayrıca doktorum 22.hafta ile 24. hafta arasında şeker yüklemesi yapılması gerektiğini ve herhangi bir yaş ,kilo veya rahatsızlık olmaksızın herkese yapılması gerektiğini söyledi . Ayrıca tetanoz aşısını 20. haftada herhangi bir zamanda yaptırmamız gerektiğini söyledi özel hastanelerde ekstra ücret alıyorlarmış sağlık ocaklarında kampanya olduğundan için her gidene ücretsiz yapıyorlarmış ben daha gitmedim ama bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum .
Bebişlerimizle birlikte güzel günler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?