2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiyorumkismile ya napiimm gelme mi diycektimmeyvahedigeldismile

borcunu ödemeyen olursa tabıkıde hemen ararım seni kuzum merak etme sen..
faızlerı kırısırızaklinialirimsmile

evet
gelme de
olmazmıbilmiyorumkismile

yada temizlik yapıyom de
yardım etmemek için gelmez belkiim

arada dağıtıyoz biz pembemaviyle densss
:dance:
salla popoyu p.mavi

birinin kocasının kuzeni
birinin g.müdürü
töbe yaaa
alsanaalsanasmile

sen de kendne almıs olsaydın arkadasının hedıye ettıgını bana hedıye ederdın dimi..
tüh beee

bu sabah kar var ankarada...... saolsun belediye başkanımız belediyecilikten sadece havuz ve alt geçit yapmayı anladığı için ne bir kar kürüme aracı ne tuz var yollarda. ancak gelebildim işe...

arada dağıtıyoz biz pembemaviyle densss
:dance:
salla popoyu p.mavi

:teytey::teytey: ben sana elh diyim sen de bana pemb de kaydirigubbakcemile3

birinin kocasının kuzeni
birinin g.müdürü
töbe yaaa

herkes bi yere dağılıyor benim de yanımdaki arkadas yok müdür eğitimde sef ö.sonra toplantıya girecek yalnız kalacak bizim birimde

Canım ben doğma büyüme İzmirliyim. İzmirin ekonomisini çok iyi bilirim. Annem ben doğum yaptıktan sonra sürekli benim yanımda kalacak. İzmirdeki evimizi kiraya vermek istiyorda o yüzden sordum hangi semtte ve nekadara oturduklarını. Bizim evimiz üçkuyularda ve kaleriferli fikir olsun diye sormuştum.

güzel iş ama faizlerde makul olalım biraz
kac para lasım onu söleaklinialirimsmile

evet
gelme de
olmazmıbilmiyorumkismile

yada temizlik yapıyom de
yardım etmemek için gelmez belkiim

artık cok gec yavrumm..
dun msnde konustuk bende bıraz sıtem ettım.
nasıldıye sordu
bende nası olduda aklınıza geldım dedım o da yarın gelıcek sana falan dedı..
cok durmaz zaten esımle konusmuyolar aksama kalmaz

bu sabah kar var ankarada...... saolsun belediye başkanımız belediyecilikten sadece havuz ve alt geçit yapmayı anladığı için ne bir kar kürüme aracı ne tuz var yollarda. ancak gelebildim işe...

hoşgeldin kuzum..nerelerdesin bakiim sen..kayboldun ortadan..herşey yolunda mı?:ecrin_bebek:

hoşgeldin evet aynı şekilde vallaAAAAAAAA

hemşerime insaflı ol daem

benim ilk evim kapıcılı güvenlikli site içindeydi
400dü
şimdikide sıfır bina
buda 400

ben güneşime gıcık oluom ama o yuzden ınsaflı olamıycamaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Ben de peteklere asılan suluklardan kullanıyorum şimdilik, ama sanırım yeterince buhar yapmıyor, pek bir etkisi olmuyor

maşallahh canımmm

doğru ya iyi yapmışsın cnmmmm
eeeee ankarda yaşamanın farkı bu herhalde izmirden sonra bi garip geliyor bu şehirrrrr
bana kafamçokkarıştı

işte bendede tam tersi cnm ankaradan sonra izmir cok garıp gelıyr. hayata bak yaaaa

tamam cnm tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…