ayy cnm cok gecmıs olsunn..
pekı tam olarak tedavısı bıtmedımı.
yanı kırılmadna oncekı halıne donmuyor mu kuyruk sokumu kırıgıkafamçokkarıştı
evet evet zoom lu doğurcak dae sempatiksalakcinni
saol canım..aslında yerine kaynıyor ama kaslar gevşediği zaman yada çok zorladığın zaman ağrıyor..yani hiç bi zaman kırılmadan önceki haline dönmüyor..doktor şu an onunla ilgili hiçbişey yapamayız, kırmıyaydın dedikaydirigubbakcemile3
:roflol:yaaaa tam bir kabiliyet düşmanıyım dün eve giderken yüncüye uğradım bi sürü yün aldım renk renk yeleklik ve patiklik, bi patik öreyim dedim elime yüzüme bulaştırdım
neden beceremiyorum benbilmiyorumkismile:sinifsinif:
evet canım dae de açıklamış. rahmim kalp şeklinde.. içinde bir girinti var o nedenle bebek diğer tarafa pek gidemiyor. tek tarafı kullanıyor..
ikiz üçüz bebek mantıgı.. yeri dar yani biraz bebişin. ama doktor sorun olmaz dedi.
sezaryen de kesin değil.
bazen bu durumda normal doğum zor olabiliyor dedi. onu son aylarda anlarız dedi. bakalım
yok benim kuyruğum hala dik sempatiksalakcinni
belli olmaz canım belki doğuma kadar geçer ağrın . şimdiden doğumunu düşünüpde moralini bozma
çok romantikimdiranladım seker sorun yok o zaman doktor öyle diyorsa romantik seniiiiiiikaydirigubbakcemile3
aynen işte öyle bir şeyyy bıde grıbıde atamadm daha bogazım yara halde hep ılacta kullanamıyrm gece su da ıcemıyrm kurlktan acıyorama işte odayı sogutyrmus ıyı deılmş dıye duymus esım burda mutlaka tecrubesı olan vardır yaaaaa
umarım sorun cıkmaz.
ama belkıde o kırılmayla ılgıolı degıldır agrın.
benımde cok sık agrıyor kuyrugumkaydirigubbakcemile3
ya kızlar benim de küçükken kuyruk sokumum kırılmıştı. şu günlerde çok ağrımaya başladı. doktor normal doğum yapamayabilirsin dedi banada.. başka benim gibi kuyruğu(!) kırık olan varmı?bilmiyorumkismile
ben de normal doğurmak istiyorum yaa.. :ecrin_bebek:
karar verdim normal olursa da sezaryen olursa da epiduralli olacak.
geçen bi abla var onla konustuk kesinlikle epiduralli ol dedi.
bakalım hayırlısı olsun, o günler gelsin de
bak görürsün ikinizide kesiceklerrraklinialirimsmilenerdesin sennnnalsanaalsanasmile
ya benı nıe kescekler yaaa ben canlı canlı dogurcam ıste catır catır zoom bılem yapıcaklar dimi ösgee
coştuk gıkaydirigubbakcemile3ne bu lemmm:roflol:
borc veriim miaklinialirimsmile[/QUOTE
heheh saol cnm yaaaaa düşünmen yeterliii işte gönül zenginliği olsn yeter:) dimi
yaaaa tam bir kabiliyet düşmanıyım dün eve giderken yüncüye uğradım bi sürü yün aldım renk renk yeleklik ve patiklik, bi patik öreyim dedim elime yüzüme bulaştırdım
neden beceremiyorum benbilmiyorumkismile:sinifsinif:
borc veriim miaklinialirimsmile[/QUOTE
heheh saol cnm yaaaaa düşünmen yeterliii işte gönül zenginliği olsn yeter:) dimi
daeee benden aldığın paraları öle dağıtma demedimmi ben sana
sonra bi daha isticen bendenalsanaalsanasmile
ben de normal doğurmak istiyorum yaa.. :ecrin_bebek:
karar verdim normal olursa da sezaryen olursa da epiduralli olacak.
geçen bi abla var onla konustuk kesinlikle epiduralli ol dedi.
bakalım hayırlısı olsun, o günler gelsin de
kestirmiycek işte:umursamaz:kuyruğunumu kırdılarbilmiyorumkismile
aynen bende öle
hangisi olursa olsun epiduralli olcak
bak görürsün ikinizide kesiceklerrraklinialirimsmile
coştuk gıkaydirigubbakcemile3
ben ruyamda bebişimi gördüm
soğukta üşücek diye
yunlu kazak parcalarıyla onu örtmeye calısıyodum
sabah ağladım annem bana güldümafoldumben
ne gonul zengınlıgı kısımmm..heheh saol cnm yaaaaa düşünmen yeterliii işte gönül zenginliği olsn yeter:) dimi
canım buhar mekinesinden bahsediyorsun sanırım. İki fonksiyonluları var soğuk buhar ve sıcak buhar veren. Bu nedenle odayı soğutma gibi bir durum söz konusu değil. Ayrıca Soğuk buhar verende öyle ahım şahım bir soğukluk sağlamıyor sadece odayı nemli tutuyor. Zaten bebek odaları için tasarlanmış olanlarından alırsan bi problem olmaz. Bebekler için gerekli ben aldım bebişimin odasına.Sende şimdiden al kendi odanda kullan bence
daeee benden aldığın paraları öle dağıtma demedimmi ben sana
sonra bi daha isticen bendenalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?