2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözünaydın canım artık odasını pembiş pembiş süsleyebilirsiniiiiiiiz

canım muaynehanesine gidecek olursan haber ver. Bu arada benim arkadaşımın abisi iki bebeğinide doğumdan sonra yıkatmadı (kendisi doktor) o madde cilde çok yararlıymış sadece hafaifce silmişlerdi bebeklerini o meddeyi cildin kendisinin emmesini beklemişlerdi. Artık birçok hastanede öyle yapıyor sanırım hafifce siliyorlar çok fazla yıkamıyorlar. zamanı gelince bende sorucam doktoruma hangisi daha iyi diye

Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben sana kızın olacak demiştim

hayırlı uğurlu olsun canım bizimkide gösterir inşallah artık kendini miniğim opuyorumnanaktan

İyiyim canım, hamilelik kuruntusu yapıyorum. Sana facebooktan istek gönderdim canım.

Özge nerde acaba ya? Onların hastanede yeni doğan bebekleri yıkıyorlar mı acaba? Merak ettim.

mailde gördüm ama açıp bakamadım aksam artık evden canım yerimseniben özge en son açım diye gelmişti bi ara cıkıcam ropörtaj sorularını cvplıcam diyordu belki yemekten gelince de onlara dalmıştır

Acaba o maddeden azcık kenara ayırsak daha sonra kullanılmaz mı? Düşünsene hiçbir katkı maddesi yok. Pişiğe falan birebir gelir bence.

E baksana, saklayanlar arasında erke çıktığını ben görmedim sanki. Hepsi kız çıktı. bayanssulusmile

o da doğru haklısın canım kızlar edepli olduklarından kolay göstermiyorlar bizimkisi de gecenkinde saklamıştı kendini ama bu sefer tamamen açmış bacaklarını akannehir kaydirigubbakcemile3 ben bile gördüm yaniii kaydirigubbakcemile3

banada erkek lehine dedi doktor tam açmadı bacaklarını ama bakalım daha çok var randevum 15indeakannehir

Artık annesini babasını tanımış, sizi görünce ha bakın artık diyor.

Bizimki sanırım çok edepsiz olacak, daha 12. haftada yaymıştı bacaklarını.

Bir de dün akşam bişey fark ettim, eve gittikten sonra hiç hareket etmedi, saat 10 gibi eşim geldi, konuşmaya başladı, bizimki hareketlendi. Olabilir mi acaba böyle bişey? Bu akşam bi daha denicem.

ya kızlar
alakasız olacak ama..
sevgililer gününde napcaksınızzz..

olabılır yaa bende dun baktm benmkı cok harektlı dııl koly koly hısstmem
dun esım biara elını koydu kıpır kıpır kıprdandı esım baya cekmedı sanırm ogluşum bana kus ben pek dınlemyrm sesını dıye babasına cılve yaptııı :) bende şaşrdm ama

hayırlı olsun cnmmmmm

hayırlı olsun :)

Kızın hayırlı olsun gülkurusu, daha cinsiyetini öğrenememiş arkadaşlar varsa aramızda ben hepsine "Kızınız olcak" diyorum. alkisalkisalkis

gözünaydın canım artık odasını pembiş pembiş süsleyebilirsiniiiiiiiz

Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben sana kızın olacak demiştim

hayırlı uğurlu olsun canım bizimkide gösterir inşallah artık kendini miniğim opuyorumnanaktan

:1hug: sagolun canım arkadaşlarım benim. gerçekten muallakta kalmak çok zor birşeymş. bu zamana kadar sabrettım. sonunda tahmınler dogru çıktı kız çıktı. 1 saat boyunca 2 dr ugraştı. kaç tane çikolata yedım yurudum asla açmadı. artık pes edıyorlardı tam dönerken gözuktu en sonunda. bekleyen arkadaşlarıma ALLAH sabır versın çunku beklemek gerçekten çok zor.:teselli:

20.haftadan itibaren dış sesleri duyabiliyorlar diye biliyorum sizinkisi erken baslamış olabilir babası gelince mutluluktan kıpırdamaya baslıyor demek kaydirigubbakcemile3 bizimkisi su anda sadece nutellaya tepki veriyor kaydirigubbakcemile3

valla olabılır canım. benim eşimin agzı kulaklarında kızı olacak dıye. evde benı bekleyen iki tane aşık kadın olacak dıyor. birbirinizi kıskanın beni sevgıye bogun dıye şımarıyo şimdıden. ama şu gerçek kı kızlar babalarına aşık oluyor. ben tepesınden ınmezdım babamın.

Hadi yaa, yerim ben onu, nutellacı Masal.

ya kızlar
alakasız olacak ama..
sevgililer gününde napcaksınızzz..

o ne ki akannehir kaydirigubbakcemile3 gecen sene abanttaydık esimle ve süper geçmişti inanılmaz güzeldii..ama bu sene dizimi kırcam evde oturcam özel bişey de yapmak gelmiyor içimden hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…