2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaarr sabah da sormuştum.göbeğimin resmini eklemek istiyorum ama nasıl eklicem bilmiyorum.
varmı bu konuda bana yardımcı olacak gönüllü?

Ayseyciğim özge yazmıştı, çok sık sorulduğu için ben de kopyalamıştım. Buyur canım

ImageShack® - Online Media Hosting
bu adrese resim yüklenecek, yüklerken resmi yeniden boyutlandır (640*480 yap)
yüklendikten sonra oradaki doğrudan link yazan yer kopyalanacak..

buraya gelinecek yani kk ya
mesaj yazdığımız yerde, yukarda küçük karede dağ güneş resmi var o tıklanacak
oraya adres yapıştırılıp
mesaj gönderilecek

kızlaarr sabah da sormuştum.göbeğimin resmini eklemek istiyorum ama nasıl eklicem bilmiyorum.
varmı bu konuda bana yardımcı olacak gönüllü?
canım öncelikle resminin boyunu ayarla sağa tıklayıp birlikte aç dediğinde microsof office picture manager i seç. Resim açılınca yukarda resmi düzenle yazar ona tıkla, sağda yeniden boyutlandır seçeneği çıkar ordan boyutu eğer çok büyükse 1000 nin altına ininceye kadar küçült örneğin:959x719

daha sonra bu siteye gir
ImageShack® - Online Media Hosting
Browse yazan yere tıkla resmini seçtikten sonra
şimdi yükle yazan yere tıkla
resmin yüklendikten sonra linkler çıkar
doğrudan link yazan yerdeki linki kopyala
istediğin konuya gidip mesaj yazdığımız yerin üstündeki butonlardan dağ güneş gibi olan bi simge var onu seçip kopyaladığın linki oraya yapıştır

te bukaa boshayallersmile

domates çorbası+yoğurtlu ıspanak+börek+salata....
mutlu oldum :)

domates çorbası+yoğurtlu ıspanak+börek+salata....
mutlu oldum :)

teşekkürler kızlar.hemen deniyeyim

hım bende takıp edymde gıdınce bu konuyu goruseymama benm doktor cok rahat bişi olmz dıyor herseye normal dıyr kansızlıktn faland ıyrlrdı ama daha oncede cok sık karsılstgım bi durum aslnda

Evet kansızlıkta yaparmış çarpıntı ben 2 gün önce kan sayımı yaptırmıştım normal çıktığı için takip et dediler son zamanlarda 3 ayrı doktora gidince hepsi farklı şeyler sölemeye başladı. Gerçi Tiroid hastalığım olduğunu hamile kaldıktan sonra öğrendim . ve o günden bu yana sürekli kontrol oluyrum.Den yinede bir süre günün aynı saatinde nabzını kontrol et ve gittiğinde doktoruna danış

slm kızlar, dün uzun uğraşlar sonunda net olarak görundu; kızım oluyorrrrr bayanssulusmile

herkes senın oğlun olacak dıye şartladıkları için acayip şaşırdım. ama anladım ki kız annesı olmak değişik bir mutlulukmuş. can yoldaşım evladım kızım gelıyor.

öle yapayım canm teşekkr ederım troidlerde bi sorn yok ztn baktrdıkonada

Maşallah

bende epidural dusunuyorum ama emın degılım henuz.
sezeryan olursa epıdural yaptırırım heralde.
catlarım len yoksa.. yada tembıhlerım bebgımı gostermeyın kımseye dıye

BENDE ÇATLARIM BENDE AYYYYY Bİ BEN BENCİL DEĞİLMİŞİM YA
BENİM 6AYDAN SONRA KAYNANAM BAKCAK AMA BEN ONDAN DA KISKANIRIM KUZUMU OFFFFFFFF OFFFFFFFF KIZLARRRRmafoldumben

hayırlı olsun cnmmmmm

kızzlaaar koydum göbüşümün resmini :dance:
alkisalkisalkis

hayırlı olsun :)

Kızın hayırlı olsun gülkurusu, daha cinsiyetini öğrenememiş arkadaşlar varsa aramızda ben hepsine "Kızınız olcak" diyorum. alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…