2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarrr..
beni sormussunuz..
evet ya yemek yedim sonra da su sorularla ilgileniyorum. adam gibi yazmam lazım ya uğraşıyorum biraz.
melmeacım hiç bilmiyorum ya bizde o tabakayla tutuyorlar mı biraz yoksa yıkıyorlar mı..
doktoruma da soramam ki zaten erkenden böle seyleri sormamı istemiyor.
eyvahedigeldismile

gülkurusu canım kızçen hayırlı olsun...
oohh kızlar amma arttı bu ay yaw :)

gülkurusu canım kızçen hayırlı olsun...
oohh kızlar amma arttı bu ay yaw :)

opuyorumnanaktan sagol canım.

birşey sorcam kızlar bebeklerın gelışımlerını yazan topıge gırdım maaşallah en ırı bebekler bızde galıba, bir çok aya baktım bızımkıler en ırılerı. gerçı benım bebeğeem sizinkiler kadar iri degıl mafoldumben boy 23 cm kılo 270 gr en zayıf benım galıba :gitme:

gülkurusu gözün aydın canım, hayırlı evlat olur inşallah

bu arada dün siparişini verdiğim bebişimin baskılı cicileri gelmiş
akşama getirecek eşim hihoyyyt

benim 17+4 te 200 gr dı ama dogru düzgün durmadığından boyunu ölçemedi dr en son da 1 ay falan olacak neredeyse 16 cm di simdi kaç oldu bilemiyorum ama sonucta doktor sana normal dediyse sorun yoktur canım kafana takma ayrıca da daha dur basındayız daha cok siserler yerimseniben

opuyorumnanaktan sagol canım. yarın cicilerın fotosunu beklıyoruz o zaman. aklinialirimsmile

ben de istiyoruuuuum onlardan çok sekerler dimiii ama isim konusu kesimleşse sipariş vericem de hala bir ismi yok kızımın
güle güle giysin bebeğin canım

efet doru soluyosn bızimkide kız olursa babacı olack dıoye sevınıyordu ama erkek miş bakalm buda anneci olur diye umuyrdm ama yok buda babaya tepki veriyor

doktor normal dedi. netten baktıgımda da normal çıkıo ama kıyaslayınca zayıf kaldı yavrucegızım benim. bol pekmez yıyım bari. boshayallersmile

efet doru soluyosn bızimkide kız olursa babacı olack dıoye sevınıyordu ama erkek miş bakalm buda anneci olur diye umuyrdm ama yok buda babaya tepki veriyor

üzülme canım bütün evlatlar enınde sonunda doğru yolu bulup anneci oluyor. sureklı kavga ettıgım annemin bir gun sesını duymasam mahvolurum. zaman alıyor ama oluyor opuyorumnanaktan

üzülme canım bütün evlatlar enınde sonunda doğru yolu bulup anneci oluyor. sureklı kavga ettıgım annemin bir gun sesını duymasam mahvolurum. zaman alıyor ama oluyor opuyorumnanaktan

efet haklısın cnm aynen bendeeeolumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan sagol canım. yarın cicilerın fotosunu beklıyoruz o zaman. aklinialirimsmile

aslında hepsini toplu koyarım diyordum ama annemdekileri şu ara alamam zaten
tamam akşama yada yarın eklerim opuyorumnanaktan

ben de istiyoruuuuum onlardan çok sekerler dimiii ama isim konusu kesimleşse sipariş vericem de hala bir ismi yok kızımın
güle güle giysin bebeğin canım

dün siparişleri hazırlarken bizim isimde belli değildi, ama şuana kadar bir tek Berili beğenmiştik, Beril olarakhazırlayıp eşime yolladım,
istersen ismi kesinleşene kadar bekleyelim, sonra o kısmını değiştiririz dedim
oda hayır yolluyalım dedi ve kesinleşmiş oldu a.s

YOK TATLIM BENİMKİDE ZAYIF SANIRIM 19 HAFTANIN İLK GÜNÜNDE 207 GRDI mafoldumben

nasıl ya yıkanmıyor benim bildiğim yıkıyolar yani siliyolar
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…