2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay cok ıyıymıs..
bı gıdıp bakmak lazımmm

bizimde sevgılıler gunumuz 1 mayıs:lepi:
esımınde dogum gunu 8 hazıran o da zaten bılerek denk getırdı böle=))

sen kocamla aynı gunmu dogdun kısss gel öpücemmŞeniz[/QUOTE]

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

benm kocam cımrı helede sımdı bebek olackyaaa daha bı sıkı olduuuu
bide böle gunlere gerk yok bnm ıcın ehrgun sevgılıler gunu yalanını sıkıyor bana para gıtmesn dıye ehuhehehehehehe napaym bnmkıde aşk ıdare edyrm onu

anaa bizim de 18 haziran birbirimizi ilk kez gördüğümüz gün kaydirigubbakcemile3 18 haziran 2005 bizim için de özel bir gündür canım.esimin doğumgünü 16haziran o da 16sında doğsun istiyor
18 haziran 2006 bizimde, zaten ekimde de nişanlanmıştıkkaydirigubbakcemile3

ay cok ıyıymıs..
bı gıdıp bakmak lazımmm

bizimde sevgılıler gunumuz 1 mayıs:lepi:
esımınde dogum gunu 8 hazıran o da zaten bılerek denk getırdı böle=))

sen kocamla aynı gunmu dogdun kısss gel öpücemmŞeniz[/QUOTE]

uyudunmu kıs nerdesiiinnnkaydirigubbakcemile

bizim 17 haziran 2007ah ahhh ne günlerdi bee bayanssulusmile..doğum günüm 8 haziran,eşimin doğum günü 28 mayıs bakalım bebek o tarihlerden birini yakalar inşallah :)

bizimde 8.06.06 de tanışmıştık 18.06.06 dede sevgili olduk kaydirigubbakcemile3 28.10 da da nişanlandık eşim doğum günü 8. ayda, bizde 8.ayda evlendik 8 li bişeylerde kızım doğsun :)))

Heee kız annesi olmak şöyle ii, böyle ii dediniz, alın şimdi erkek annelerinin kalbini dimi?

akannehir ama benim oğluşum olacak olsaydı da aynı şeyleri dicektiiim 2.si için dedim demin zaten her anneye bir kız insallah diyee yerimseniben önce hayırlısı ama kız evlat daha yakın oluyor anneye o acıdan dedim canım benim yoksa evlat evlattır alabildim mi gönlünü bilmiyorumkismile

bizimde 8.06.06 de tanışmıştık 18.06.06 dede sevgili olduk kaydirigubbakcemile3 28.10 da da nişanlandık eşim doğum günü 8. ayda, bizde 8.ayda evlendik 8 li bişeylerde kızım doğsun :)))

benimde herşeyim haziran ve mayıs ayında bebişimde haziranda doğacak...yoğun geçen 2 ayım :):) demek haziran annelerinin hepsi yaz sevgilisi olmuş

Şaka şaka alınır mıyım hiç, benim oğlum doğsun da büyünce sizin kızları alır. Şeniz

ama suyuna git sende biraz didişmeyin o verir başlık parası değilde züt parası teklif et bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

haaa süttt parasıı olur olurrrr du bakalm solumm

şu habere bakın kızlar ya..

Hendek İlçesi'ndeki Parkshop Dinlenme Tesisleri'nde dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan Zonguldak'a giden yolcu otobüsünde bulunan A.T., mola veren otobüsten inip tuvalete gitti. Burada kendi başına doğum yapan A.T., dünyaya getirdiği kız bebeğini tuvaletteki çöp tenekesine attı. Genç kız sonra tekrar otobüse binip yerine oturdu. Bu sürede yarım saatlik mola süresi biten otobüs ise Zonguldak'a doğru hareket etti.
Tuvaletteki çöp kutusundan ağlama sesi geldiğini duyan tesis görevlileri, kapağı açtıklarında yeni doğmuş bebekle karşılaşıp şoke oldu. Bebek önce Hendek Devlet Hastanesi'ne, oradan da Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi'ne götürüldü. Bebeğin omuzundaki köprücük kemiğinde kırık olduğu, bunun yanı sıra vücudunda morluklar bulunduğu belirlendi. Ancak bebeğin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Olayla ilgili bilgilendirilen jandarma ekipleri, o sırada mola veren otobüsü belirleyerek, görevlilerin de bu otobüsteki bir genç kızın uzun süre tuvalette kaldığını söylemesi üzerine harekete geçti. Jandarma otobüsü Kaynaşlı yakınlarında durdurdu. Burada yapılan kontrolde otobüsteki diğer yolcularla da konuşularak, rahatsız halde olduğu söylenen A.T.'nin bebeği attığı tesbit edildi. Yeni doğum yapmış olması nedeniyle kanaması da olan genç kız, gözaltına alındıktan sonra Hendek Devlet Hastanesi'ne götürüldü

Ben haberlerde izlemiştim bunu kanım donmuştu resmen nasıl olabiliyo dedim bide hiçbişey olmamış gibi geri binmiş otobüse

evt dün de konusulmustu bu haber hakkında inanılır gibi değil insanın aklı almıyor nasıl o kadar kısa sürede doğurmus hamile olduğu anlaşılmıyor muymuş ve nasıl kıyıp bırakabilmiş ay bilemiyorum hersey çığrından çıktı sinir oluyorum su evlilik dışı hamile kalıp da sapıtanlara.yapmayın kardesim yapıyorsanız da bi çaresine bakın.korunun.eskiden daha bilinçsizdi gençler ama simdi genel olarak diyorum herseyden haberleri var bu haltı yiyorsunuz madem korunmasını da bilin yazık değilmi simdi o günahsız bebeğe klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…