2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözün aydın canım..her annenin bi kızı olmalı bencebayanssulusmile

önce hayırlısı tabi ama ben de sana katılıyorum her anneye bir kız insallah diyorum anne-kız olmak gibisi yok bence de[/QUOTE]

gözün aydın cnm,sonunda gösterdi demek kendini :)

bayanssulusmile :hulya: :lepi: hihoyyyt :teytey: :sm_cool: sagolun canlarım. ben şimdılık kaçtım kızlar. bu arada mothercarede ındırım var. 7 li zıbınlar 25 tl. renklerıde bir harıka bilginiz olsun. bir de yenidoğan setlerı çok guzel. erkekler için olanları daha bı guzel erkek analarının dıkkatine...

anaa bizim de 18 haziran birbirimizi ilk kez gördüğümüz gün kaydirigubbakcemile3 18 haziran 2005 bizim için de özel bir gündür canım.esimin doğumgünü 16haziran o da 16sında doğsun istiyor

anaa bizim de 18 haziran birbirimizi ilk kez gördüğümüz gün kaydirigubbakcemile3 18 haziran 2005 bizim için de özel bir gündür canım.esimin doğumgünü 16haziran o da 16sında doğsun istiyor

bizim 17 haziran 2007ah ahhh ne günlerdi bee bayanssulusmile..doğum günüm 8 haziran,eşimin doğum günü 28 mayıs bakalım bebek o tarihlerden birini yakalar inşallah :)

Teyzeleriiiiiiiiiii oğluşuma bakınnnnnnn :asigim: aşkım benim yaa elleriyle yüzünü kapatmışş yan dönmüş yatıoo
Annesi Kurban olur onu yaradanaaaaaaaaaa :asigim:

Son düzenleme:

cnm bende aynen senin gibi içime bi türlü kız ismi sindiremedim..bulda bi tane bende onu koyim :)

o ne ki akannehir kaydirigubbakcemile3 gecen sene abanttaydık esimle ve süper geçmişti inanılmaz güzeldii..ama bu sene dizimi kırcam evde oturcam özel bişey de yapmak gelmiyor içimden hiç

hiçbişi:):)olumunekankayizsmile
len niye kimse kutlamıyo :bbo:
aslında abanta filan iki günlük tatil fena olmaz bu sene yapamicağımız tatilin yerine de geçer ama ordudan oraya gitmek masraf şimdi..bu zamanda masrafı başka şeylere yapcaz mecbur..

bizimki de 14 ocak ve aynı şekilde benim için evlendiğimiz günden bile daha önemli ama 14 şubat aynı zamanda bana evlenme teklif ettiği gün..
bikaç bişey buldum ama..
neyse ben düşünim biraz daha a.s

akannehir kg suna bazı ultrason cihazlarında bakılmıyor diye biliyorum boyu da biraz ölçmek sorun oluyor büyüdükleri için sebepler bunlar olabilir hani ölçerim ama çok doğru olmaz dedi doktor.biraz kıvrık duruyordu bebişim benim mesela ondan ölçemedi ama bir dahakinde kıvrık falan ölçtürücem yine de.bunları bilmek en doğal hakkımız.su anda ztn kg almaya basladıklarından gr olarak ölçüleri bizim için cok daha mühim tatlım sen de doktoruna sor mutlaka

önce hayırlısı tabi ama ben de sana katılıyorum her anneye bir kız insallah diyorum anne-kız olmak gibisi yok bence de

bayanssulusmile :hulya: :lepi: hihoyyyt :teytey: :sm_cool: sagolun canlarım. ben şimdılık kaçtım kızlar. bu arada mothercarede ındırım var. 7 li zıbınlar 25 tl. renklerıde bir harıka bilginiz olsun. bir de yenidoğan setlerı çok guzel. erkekler için olanları daha bı guzel erkek analarının dıkkatine...[/QUOTE]
ay cok ıyıymıs..
bı gıdıp bakmak lazımmm

bizimde sevgılıler gunumuz 1 mayıs:lepi:
esımınde dogum gunu 8 hazıran o da zaten bılerek denk getırdı böle=))

bizim 17 haziran 2007ah ahhh ne günlerdi bee bayanssulusmile..doğum günüm 8 haziran,eşimin doğum günü 28 mayıs bakalım bebek o tarihlerden birini yakalar inşallah :)
sen kocamla aynı gunmu dogdun kısss gel öpücemmŞeniz

ay maşallahh..kocaman olmuşş...darısı gerçek resimlerine :)
inşallah canımm opuyorumnanaktan
kaç haftalık canım oğluşun?

benim hesaplarıma qöre 22 haftalık
ama doktorun hesaplarına qöre 23 haftalık canım
yani bebişin qelişimi 1 hafta önden qidio :asigim:
annesinin aşkı o aşkıı :asigim:

bene abanta gitmek istiyorum yaa günübirlikde olsa o gün çok güzel olur orası

akannehir SEVGİLİLER GÜNÜNDE mi geçen sene ben ordaydım inanılmaz güzeldi ama bence bu halde o yola cıkma derim canım benim..ne yürüyüşler yaptık tepe bayır demeden yerler de diz boyu karlar oluyor tamam cok eğlenceli amaaa gidersen de dikkatli ol coookk

benim de aynı gidiyordu bu son sefer 2 gün öne geçmiş gelişimi ikisine de

Heee kız annesi olmak şöyle ii, böyle ii dediniz, alın şimdi erkek annelerinin kalbini dimi?

yavss ben alcam handeden iyisinimi bulcam ama sut annesı taktı banaaaaa
ama suyuna git sende biraz didişmeyin o verir başlık parası değilde züt parası teklif et bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…