daemon içim paralandı haaaaaaaaa bunalıma soktun beniiiiiiiiiiimafoldumben
senin hala belli olmadı mı satdaşım
yok be kuzum 16 haftalıkken gitmiştim bizim sıpa büyümüşte bagdaş kurmayı öğrenmiş acmadı bacakları 13 subattda ayrıntılı ultasonum var ozaman kesin belli olur dedi dr bizde sabırsızlıkla 13 subatı bakliyoz teyzesi
yok be kuzum 16 haftalıkken gitmiştim bizim sıpa büyümüşte bagdaş kurmayı öğrenmiş acmadı bacakları 13 subattda ayrıntılı ultasonum var ozaman kesin belli olur dedi dr bizde sabırsızlıkla 13 subatı bakliyoz teyzesi
akannehir ama benim oğluşum olacak olsaydı da aynı şeyleri dicektiiim 2.si için dedim demin zaten her anneye bir kız insallah diyee yerimseniben önce hayırlısı ama kız evlat daha yakın oluyor anneye o acıdan dedim canım benim yoksa evlat evlattır alabildim mi gönlünü bilmiyorumkismile
Benim Dr da mı bi acayiplik var ?
NE ayrıntılı ultrason istedi, nede aşı ol dedi
Gidip tokatlasammı acaba
Benim Dr da mı bi acayiplik var ?
NE ayrıntılı ultrason istedi, nede aşı ol dedi
Gidip tokatlasammı acaba
bende bende kendiminkini tokatlıcam
çünkü aşı olmam gerektiği hakkında bişey demedi offfffff
aramakta istemiyommmm zırt pırtttttt
bence de her anneye bir kız lazım ( kızım olacak ya ondan böyle diyorum :jeyyar:)
ama bende bir görümce var bu tezinin tam tersi. erkekten beterdir. annesine bir hayrı yok.
allahım bebeğim inşallah halasına çekmez.
canikooommm :1hug:ööözgeee:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?