2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kacıncı haftada olacak ası ve ayrıntılı ultrason benimkisi de demedi henüz bir dahaki kontrolüm de 20 şubatta yani 21+4 oluyorum o sırada
valla bir dahaki kontrolüm20+ 4 de dr ozaman dedi bana
seninki kesin kız. erkek olsa sere serpe yatardı. kızlar edepli oluyor.
benim de ayrıntılı ultrasonum 13 şubatta. sabırsızlıkla bekliyorum

aynısını ben eşime dedim bence bu kız erkek olsaydı siz gibi sere serpe sererdi kız bu saklıyor dedim
kayınvalidemmde aynısını eşime demiş :)

gözünü korkutmak istemem ama kızlar halaya cekermisss bizde hala yok ben de kayınvalideme benzeyecek diye cok korkuyorum bilmiyorumkismile

ahahaha çekmez korkma
bende bu tezi bildiğim için inşallah ona çekmez diyorum zaten eyvahedigeldismile
ama ben kaynanama benzemem o çok yüz vermiş. çocuğumdur severim ama bir yere kadar, kendi işini kendi yapmasını da öğrenecek.

aynısını ben eşime dedim bence bu kız erkek olsaydı siz gibi sere serpe sererdi kız bu saklıyor dedim

evet kızlar utangaç . bende 2. gittiğimde gördüm zorla, açmıyor bacakları sıpa

acrihim bende 13 subatda gitcem hatta randevumuda aldım saat 3 de gitcez minişle randevumuza:)

e siz kafanıza göremi gidip aşı oldunuz hiçbir doktor demedi miii ben doktor dedi siz de sağlık ocağına gidip aşı oldunuz sanıyorduuuumm akannehir

sabahta mevzusu geçti yawrum
benimde iki kuzenimle yaşıtız onlar doğurdu ordan biliyorum
hamile kaldılar hemen sağlık ocağından gebe kartı çıkardılar
ilk gidişinden itibaren onlar yönlendiriyo seni
unutup aşıya veya kontrole gitmesen bile
arayıp gel diyolar
takip ediyolar seni
hemen git en yakın sağlık ocağına

hangisini dedi doktor ayrıntılı ult.mu?

Durun bu tezi durdurun delikafadulden
Benmkinin bacaklar hep açıkkkkk kesin halasına çekti bu kız onunda bacaklar hep açık delikafadulden
seninki kesin kız. erkek olsa sere serpe yatardı. kızlar edepli oluyor.
benim de ayrıntılı ultrasonum 13 şubatta. sabırsızlıkla bekliyorum

Durun bu tezi durdurun delikafadulden
Benmkinin bacaklar hep açıkkkkk kesin halasına çekti bu kız onunda bacaklar hep açık delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:
halaya çekmesin bunlar yaaa. ben doğurucam halaya çekecek yok öyle yağma

canım ben eskileri okuyamıyorum eskileri bırak coğu konusmanızı kacırıyorum o sebeple sana 2.baskı yaptırdım kusuruma bakma.tm tatlım saol

Eeeee gidiyomuyuz masalcım?

pembik evet canım ayrıntılı ultrason için dedi

bende halasına benzesin istiyom cok güzel bir bayan birde agırbaşlı kimsenin kalbini kırmaz kızım olursa halaya oğlum olursa babaya benzesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…