2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde yarın buşuyoruz daemon laaa

daeomoncum yaşın çok genç belki de bu yüzden sıkıntılısın ama bak ne güzel genç yaşta anne olacaksın
biz bekledik hayata atıldık da ne oldu gene aynı sıkıntıları yaşıyoruz. bende kendimi hiçbir zaman anneliğe hazır hissetmemiştim bu seneye kadar ama baktım zaman geçiyor.
şu an ki sıkıntıların hormonlarının değişmesi yüzünden , hepimiz aynı yollardan geçiyoruz malesef. ama sonunda büyük ödül bizleri bekliyor
az daha dişini sık hepsi geçeceka.s.

masalah bulusun bakalım bulusunnnnn ooh ne güzelll keyfiniz bol olsunn kıskanmıyorummm iştee:umursamaz:

kızlar destegınız ııcn tesekkur ederım. erınmeden hepınız okumussunuz yazdıklarımı..
dedıgınız gıbı zor olan degısıklıklere alısmak. bu bebegıde ısteyerek yaptık tabıkı. yanı erken evlenmısken bunun avantajını yasayım genc anne olayım dıye ozellıkle ıstedım. sıkdı cok heyecanlıyımda zaman nasıl gecıcıek dıye beklıyorum dusunuyorum.ç onun ıcın herseye razıyım. ancak hıssetıklerım farklı seyler. aman geldı ıste yıne benımkıler arada oluyo boyle ıste. huysuzun işte ben nolcak.aman bbegımde benım gıbı huysuz olup herseyden sıkayet etmez ınsallah. o zamn gunumu gorurum..

yarın ne zamn bulusuyoruz komsum ukla

kjeyifli gectimi barii bizsizz sormucaktımda neyse soriyim barii:dilcikar:

daeomoncum üzme kendini bu hormonların etksiyle hepimiz birsürü gelgitler yaşıyoruz kafaya takmamak lazım. Bende seningibi genç anne olmayı hayal ederdim hep ama kısmet değilmiş bebeğimle beraber büyürüm diye düşünürdum 30 da anne olmak kısmetmiş. Bak herkesin keşkeleri var hayatta önemli olan bunlara fazla takılmadan yaşadığımız durumun kıymetini bilmek ve hakkını vererek yaşamak. Hem bebek engel değil hiçbirşeye yapmak istediğin herşeyi yine yaparsın ama biraz gecikmeli olarak olur sadece hiçbirşey için geç değildir sakın unutma . Sevgiler

ayy bide yine bulusuyolar mıssss:umursamaz:

ben yarın seni düzeltirim kuşum
kaçta uyanırsak araşırız sen evden ben evden çıkarız ortada buluşuruz 100 adım zaten:roflol: sonrada kadıköye felan gideriz yada alışveriş merkezine felan bişeyler yeriz
alışveriş yaparız kendimize bebişimizee

kjeyifli gectimi barii bizsizz sormucaktımda neyse soriyim barii:dilcikar:
kıss yok biz ilk kez buluşcaz daemon la esmer buluştu iş yerleri yakın
bizimde evler aynı sokaktaymış :roflol:

masallah masallahlmaz::dilcikar:

daemon cuğum cicim eşini gördüğüm kadarıyla gerçekten anlayışlı biri

erken evliliği bende yaptım daha yirmi yaşına yeni girmştim
21 yaşında oğlum oldu gördün umut 'umu sen
peki değmezmi öyle bir çocuğa sahip olmaya
hayallerini bir kenara atmadın sadece erteledin
ben 21 yaşında anne oldum liseyi bitirdikten 10 sene sonra
üniversiteya başladım
hiçbir şey için zaman geçmiş değil sadece ertelenmiş unutma
bak ikinciyi bile yapıyorum mutluluğu evinde kocanla ve evladınla yaşa
enbüyük mutluluk evladının sana anne demesi göreceksin
rabbim hepinize yaşatsın bu güzellikleri

neysee bn bu kadar bulusmayııı kaldıramıcamm hıh gideyimm barii kıskanclıgımdan aman pardonn aclıgımdan bşiler yiyim bariii..size iyi bulusmalarr:umursamaz:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

neysee bn bu kadar bulusmayııı kaldıramıcamm hıh gideyimm barii kıskanclıgımdan aman pardonn aclıgımdan bşiler yiyim bariii..size iyi bulusmalarr:umursamaz:
Dalılılım valla öle deme kısss:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…