ben de hiç kıskanmıyorum
kızlar destegınız ııcn tesekkur ederım. erınmeden hepınız okumussunuz yazdıklarımı..
dedıgınız gıbı zor olan degısıklıklere alısmak. bu bebegıde ısteyerek yaptık tabıkı. yanı erken evlenmısken bunun avantajını yasayım genc anne olayım dıye ozellıkle ıstedım. sıkdı cok heyecanlıyımda zaman nasıl gecıcıek dıye beklıyorum dusunuyorum.ç onun ıcın herseye razıyım. ancak hıssetıklerım farklı seyler. aman geldı ıste yıne benımkıler arada oluyo boyle ıste. huysuzun işte ben nolcak.aman bbegımde benım gıbı huysuz olup herseyden sıkayet etmez ınsallah. o zamn gunumu gorurum..
yarın ne zamn bulusuyoruz komsum ukla
kıss yok biz ilk kez buluşcaz daemon la esmer buluştu iş yerleri yakınkjeyifli gectimi barii bizsizz sormucaktımda neyse soriyim barii:dilcikar:
ben yarın seni düzeltirim kuşum
kaçta uyanırsak araşırız sen evden ben evden çıkarız ortada buluşuruz 100 adım zaten:roflol: sonrada kadıköye felan gideriz yada alışveriş merkezine felan bişeyler yeriz
alışveriş yaparız kendimize bebişimizee
bende 2 dk sonra incem yemeğeeacıktım,cokacimcoook sizi yemeden gideym bare yemeee
gel kıs sende tubişşşmasallah masallahlmaz::dilcikar:
daemon cuğum cicim eşini gördüğüm kadarıyla gerçekten anlayışlı biri
erken evliliği bende yaptım daha yirmi yaşına yeni girmştim
21 yaşında oğlum oldu gördün umut 'umu sen
peki değmezmi öyle bir çocuğa sahip olmaya
hayallerini bir kenara atmadın sadece erteledin
ben 21 yaşında anne oldum liseyi bitirdikten 10 sene sonra
üniversiteya başladım
hiçbir şey için zaman geçmiş değil sadece ertelenmiş unutma
bak ikinciyi bile yapıyorum mutluluğu evinde kocanla ve evladınla yaşa
enbüyük mutluluk evladının sana anne demesi göreceksin
rabbim hepinize yaşatsın bu güzellikleri
Dalılılım valla öle deme kısss:CüvCüv:neysee bn bu kadar bulusmayııı kaldıramıcamm hıh gideyimm barii kıskanclıgımdan aman pardonn aclıgımdan bşiler yiyim bariii..size iyi bulusmalarr:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?