2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bısey daha sorcam sızlere merak etmeyın baska sorum yok bugunluk ama.hastaneye gıttınız dr unuz yoooook.hastanedekı dıger dr a muayne oluyormusunuz bana bılgısayarımız ortak dedıler

sor anacıgım sorrr bilmedigimz seyleri birbirimize danısıcaz tabii.eger bebegimle ilgili önmli birseyse elbettekii muayene olurum..ama doktorum yoksa önmsiz birsey olsa bile yine olurdum cünkü eve gidince içim rahat etmze..sonucta ikiside aynı bölümün doktoruu en azından huzurlu olurum..sonra doktorum gelince yine ona giderr tekrar baktırırım

ateşli hatun:roflol:

kızlar bısey daha sorcam sızlere merak etmeyın baska sorum yok bugunluk ama.hastaneye gıttınız dr unuz yoooook.hastanedekı dıger dr a muayne oluyormusunuz bana bılgısayarımız ortak dedıler
canım ben özele gidiyorum o yüzden hep randevulu gittim
ama acil bi durumda drma ulaşamazsam başkasına kesin giderim.

y a sız bole soledıkce kotu hıssedıyorum ben cok kotu bırıyım

sanırım ben bı psıkologa gıtsem ıyı olcak.. en azından gece kabuslarımı engelese rahat bı gece gecırsem rahatlıycam belkı
gece kabuslarını bende görüyorum çok ..
dün gece oğluşum olmuştu kucağıma aldım kollar bacaklar boğum boğum öle tatlıydıkii

bende öyle yapıyorum..cünkü cocouk ve kocaa evimizin huzuru..bi insan evinde huzurlu olmadı mı hiçbir yerde huzurlu olmaaz..ev huzuru cok önmli...

hamileligimi ögrendikten sonra su zamna kadar hiç evde dogru düzgün bir iş yapmadım..yemegidee temizligide hep kocam yaptı..tabi bende onu tatlı dille gururlandırdım..bnm için cok degerli oldugunu onunla gurur duydugumu söyledim hep..iyiki onunla evlenmişim..bazen cok cadı olup kırıyorum onuu ama gönlünü alabilmekte cok önmli..kırılsada unutuyor sarılıyor..

aslında okadr önmliki bunlar..bir yuvanın huzuru...

ayy ben şimdi sizleri de kocalarınızı da çok merak ettim valla opuyorumnanaktan

ne güzel bizde de öle
gerçi her zaman ben erken yatsam koçiş beni yatağa götürürdü ama şimdide uykum gelince yatırıyo beni seviyo saçlarımı okşuyoo meleklerim diyo öle bazen saçlarımı okşarken o severken uyuyup kalıyorum bende

ya kızlaresasında esımle her an dıdısmıyorum. bana cok ıyı davrnıyor oncedende boyleydı zaten hep. sureklı yardım edıyor aksamları yerımden kaldırmıyor benı. ısten gelıyo sofra kurup kaldırıyo kopegımızı gezdırıyor eve ek ıs getırıyor benımle ılgılenıyo. ama ben bazen oluyokı bana bıseyın degmesıne bıle tahammul edemıyorum. anı cıkıslarımla uzuyorum onu bende uzuluyorum ardından ama sabır dıye bısey yok bende ıste. calısmak ıstemıyorum sabah aksam yatmak ıstıyorum sadece. baska hıc bısey ıstemıyo canım. sureklı duygularım degısıyor. ota b.ka aglar oldum. yada sevmedıgım salak programlara kahkahaar atıyorum bazen. tv anlayısıma bıle bı haller oldu. ben bırde evlendıgımde bole olmustum epey uzun surmustu psıkolojık destek almak zorunda kalmıstım. degısıklıklerı alıskanlıkları bırakıp yenı bı hayata gecıste cok zorlanıyorum. evlendıgıme hıc pısöan olmadım cok sukur 2,56 yılda ama alısmak ıskence gıbı oldu ban esımın um destegıne ragmen. hep hayallerım geldı aklıma gecmıste baskalrının hataları yuzunden ısteklerımı gerceklestırmemıs olmam gıbı. bu yuzden kendıme kızdım sımıdıde oyle. hayallerımden bı adım daha uzaklastım. yanlıs anlmayın benı bebgımı herseyden cok sevıyor ve ıstıyorum. ama benımde hayallerım vardı. yasmak ıstedıgım bı hayatım. erken yasta evlenmıs olmanında etkıs var esımle lısed tanıstım. ben lısedeyken o askere gıttı daha 25 gundur bırbırımızı tanıyoken sonra geldı surdu ole ce 2,5 yıl sonra anı bı kararla evlendık kı ıkımızde o sırada kesın olarak evlenmeyı dusunmuyroduk. ıkımızle ılgılı degıl sorun hayat olarak yapacakalrımız olarak hazır degıldık. yarım kalan seylerım oldu. esımle beraber cok guzel yıllar yasadım 5 yıl. ama bazen gelıoda aklıma yasayamadıgım bı genclığım var..

sıktım sızıde afedersınız.

valla benimki de öyle
kendini paralıyo
evi süpürüyo
bulaşık makinesini boşaltıyo kirlileri makinaya yerleştiriyo..
ben birtek yemek yapıyorum desem yeridir.
ona bile bazen yardım adiyo
canım benim yaa
akşamları ilk önce beni öpüyo sonra karnımı öpüyo
hiç kızmaz bagırmaz bana hiçbirşey için, ne istesem alır, yapar..
kocişim benim ben de iyiki evlenmişim..
nazar değmesin kocişlerimize 41,5 kere maaşallahhhh

ya kıslar bu gece kabusları belli bir süre olurmus..bende cok rüya görmeye basladım ya birini öldürüyorum ya biri bni öldürüyor..alsiyon filmleri gibi rüya görüyorum bakalım bu geceki bölümde kim kimi öldürecekkaydirigubbakcemile3

esmer esımlede tanıstı gecen hafta

aa sormadımda hıc komsum esmer ılk yorumlarını alayım. ne dusundun hakkımızda

bende aksi gibi hiç kabus görmüyorum
hala hamile olduğumu kabullenemedim belki de ondandır

vlla deamoncum senin de ne iyi bi eşin var..
artık yaşayamadıgın hayatı boşver..
sana bir bebiş veriyo adam, hayatının güzel değil süper olmasını sağlayan birşey o..
boşveeer geçmişi..
hem adamın ne sucu var..
bagırma öle adama kızma yazık yaw.. bak o da uğraşıyo didiniyo belli

ne sıkması canım benim zaman zaman olur böle ama sıkmamaya gayret et kendini
hepimizin belki hayattan farklı beklentileri yarım kalmışlıkları vardır önemli olan şu an
bunları eşimizle beraber yapabilmek onlarla mutlu olmayı öğrenebilmek
sağlıklıyız şükretmeliyiz paramız evimiz var kötü şartlarda değiliz bizi seven eşlerimiz var ve mutluluğumuz pekiştirmek için şimdide yavrularımız var daha ne olsun
herşey zamanla olur sıkma canını seni kimsenin üzmesine de izin verme..

bende aksi gibi hiç kabus görmüyorum
hala hamile olduğumu kabullenemedim belki de ondandır

ben dün gece rüyamda pragdaydım. tek başıma gitmişim. kociş nerde oğluş nerde demiyorum da, elimde bi fotoğraf makinası kendi fotoğrafımı kendi başıma nasıl çekerim diye düşünüyorum. megalomanlığa baksırnaşık şey. yanlış program izliyorsunuz bence, benimgibi ya maç ya da yumurcak tv izlerseniz, izlediğiniz enkeyifli şey gezi ve yemek kanalları olursa, kendinizi ya yemek yerken ya gezerken görüyorsunuz, hiç korkunç olmuyo, bilakis keyifl,:dance:

şekercim her seçim bir vazgeçiş aslında, hepimiz için aynı şey sözkonusu. bence vazgeçtiklerine takılıp kalıyorsun sen. ama onları hiç düşünme, önüne bak. tercihlerinin güzel yönlerini gör, keyfini çıkarmaya bak.gel sana bi sarılayım :1hug:

sacmalama ne sıkmasıı...seni düşündügümüz içinn sana yükleniyoruz...

biliyormusun yasadıklarının aynısını yasıyorum..meslek hayatımla iligili planlarımm varken cocouk cıktı piayasaya..ögrendigimde nasıl agladımı nasıl üzüldügümü anlatamam..ama bazenn yolumuza cıkan engellerin aslında engel degilll,bize azim hırs verip daha basarılı olmamızı sagladıgını sonradan anlıyoruzzz.sadece bu cümle bnm hayatımı degiştirdi..senin,hayatındaki yeniliklere alısma problemin var..ama bu cözülmeyecek sey degil..sadece sana zamn gerekiyor..bu zaman içierisindede kendini yıpratmak strese sokmaktan ötee duruma alısabileceginn kolaylıklar yapmalısınn..kendini yeniliklere hazırlamayı ögrenmelisin..sadece bu durumlar için degil hayatın boyunca karsılasabilecegin birsey bu..biliyorumki bunu asmayııı basaracaksın..

genc kızlık hayalleri iyi kariyer heveslerii inan cogumuzun hayalleriydiı..şimdi kalkıp bunun için kendimi üzmek yerine elimdekii sartlarlaa neler yapabilirim onu düşünüyorum onun için cabalıyorum.ilerlemek için cocouk engel degil ben bunu ögrendim emnim zamnla sende ögreneceksin

esmer esımlede tanıstı gecen hafta

aa sormadımda hıc komsum esmer ılk yorumlarını alayım. ne dusundun hakkımızda

kıs siz bizden habersizzz gizli gizli görüştünüz müüüüÇok üzgünüm çoook..hıh hiç kıskanmadım:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…