kızlar bısey daha sorcam sızlere merak etmeyın baska sorum yok bugunluk ama.hastaneye gıttınız dr unuz yoooook.hastanedekı dıger dr a muayne oluyormusunuz bana bılgısayarımız ortak dedıler
ateşli hatun:roflol:alemsın tubicikim ya
ben bu sabah bı uyandım ıc camasırlarım kalmsım hemen naptın baa dıye cıkıstım. bızımkıde vallahı ben yapmadım gece kendın cıkardın bı anda dedı.. nıyeyse:asigim:
canım ben özele gidiyorum o yüzden hep randevulu gittimkızlar bısey daha sorcam sızlere merak etmeyın baska sorum yok bugunluk ama.hastaneye gıttınız dr unuz yoooook.hastanedekı dıger dr a muayne oluyormusunuz bana bılgısayarımız ortak dedıler
gece kabuslarını bende görüyorum çok ..y a sız bole soledıkce kotu hıssedıyorum ben cok kotu bırıyım
sanırım ben bı psıkologa gıtsem ıyı olcak.. en azından gece kabuslarımı engelese rahat bı gece gecırsem rahatlıycam belkı
canım bence psikolog gerekli değil dir belki onu sonra denersin de.. şu etapta bence kendini kocanın sevgisine ver, ondan destek al.. sonuçta bu çocugu tek başımıza yapmadık, onların sayesinde yaptık.. onlar ve bizim parçalarımızdan olusan bir bebiş içimizde büyüyor..
ben hamiş kaldıktan sonra kocama daha bir sarıldım böyle.
eskiden bende az çektirmezdim naz naz üstüne..
ama şimdi akşam fln görür görmez üstüne atlıyorum. gece yatarken hep sarılıyorum.
hergün mutlaka kocacım seni çok seviyorum diye mail atıyorum arkasından babacım ben de seni seviyorum diye mail atıyorum..
kocanda huzuru bulmaya calış bence..
ne güzel bizde de ölecanım bence psikolog gerekli değil dir belki onu sonra denersin de.. şu etapta bence kendini kocanın sevgisine ver, ondan destek al.. sonuçta bu çocugu tek başımıza yapmadık, onların sayesinde yaptık.. onlar ve bizim parçalarımızdan olusan bir bebiş içimizde büyüyor..
ben hamiş kaldıktan sonra kocama daha bir sarıldım böyle.
eskiden bende az çektirmezdim naz naz üstüne..
ama şimdi akşam fln görür görmez üstüne atlıyorum. gece yatarken hep sarılıyorum.
hergün mutlaka kocacım seni çok seviyorum diye mail atıyorum arkasından babacım ben de seni seviyorum diye mail atıyorum..
kocanda huzuru bulmaya calış bence..
bende öyle yapıyorum..cünkü cocouk ve kocaa evimizin huzuru..bi insan evinde huzurlu olmadı mı hiçbir yerde huzurlu olmaaz..ev huzuru cok önmli...
hamileligimi ögrendikten sonra su zamna kadar hiç evde dogru düzgün bir iş yapmadım..yemegidee temizligide hep kocam yaptı..tabi bende onu tatlı dille gururlandırdım..bnm için cok degerli oldugunu onunla gurur duydugumu söyledim hep..iyiki onunla evlenmişim..bazen cok cadı olup kırıyorum onuu ama gönlünü alabilmekte cok önmli..kırılsada unutuyor sarılıyor..
aslında okadr önmliki bunlar..bir yuvanın huzuru...
ya kıslar bu gece kabusları belli bir süre olurmus..bende cok rüya görmeye basladım ya birini öldürüyorum ya biri bni öldürüyor..alsiyon filmleri gibi rüya görüyorum bakalım bu geceki bölümde kim kimi öldürecekkaydirigubbakcemile3
ya kızlaresasında esımle her an dıdısmıyorum. bana cok ıyı davrnıyor oncedende boyleydı zaten hep. sureklı yardım edıyor aksamları yerımden kaldırmıyor benı. ısten gelıyo sofra kurup kaldırıyo kopegımızı gezdırıyor eve ek ıs getırıyor benımle ılgılenıyo. ama ben bazen oluyokı bana bıseyın degmesıne bıle tahammul edemıyorum. anı cıkıslarımla uzuyorum onu bende uzuluyorum ardından ama sabır dıye bısey yok bende ıste. calısmak ıstemıyorum sabah aksam yatmak ıstıyorum sadece. baska hıc bısey ıstemıyo canım. sureklı duygularım degısıyor. ota b.ka aglar oldum. yada sevmedıgım salak programlara kahkahaar atıyorum bazen. tv anlayısıma bıle bı haller oldu. ben bırde evlendıgımde bole olmustum epey uzun surmustu psıkolojık destek almak zorunda kalmıstım. degısıklıklerı alıskanlıkları bırakıp yenı bı hayata gecıste cok zorlanıyorum. evlendıgıme hıc pısöan olmadım cok sukur 2,56 yılda ama alısmak ıskence gıbı oldu ban esımın um destegıne ragmen. hep hayallerım geldı aklıma gecmıste baskalrının hataları yuzunden ısteklerımı gerceklestırmemıs olmam gıbı. bu yuzden kendıme kızdım sımıdıde oyle. hayallerımden bı adım daha uzaklastım. yanlıs anlmayın benı bebgımı herseyden cok sevıyor ve ıstıyorum. ama benımde hayallerım vardı. yasmak ıstedıgım bı hayatım. erken yasta evlenmıs olmanında etkıs var esımle lısed tanıstım. ben lısedeyken o askere gıttı daha 25 gundur bırbırımızı tanıyoken sonra geldı surdu ole ce 2,5 yıl sonra anı bı kararla evlendık kı ıkımızde o sırada kesın olarak evlenmeyı dusunmuyroduk. ıkımızle ılgılı degıl sorun hayat olarak yapacakalrımız olarak hazır degıldık. yarım kalan seylerım oldu. esımle beraber cok guzel yıllar yasadım 5 yıl. ama bazen gelıoda aklıma yasayamadıgım bı genclığım var..
sıktım sızıde afedersınız.
bende aksi gibi hiç kabus görmüyorum
hala hamile olduğumu kabullenemedim belki de ondandır
ya kızlaresasında esımle her an dıdısmıyorum. bana cok ıyı davrnıyor oncedende boyleydı zaten hep. sureklı yardım edıyor aksamları yerımden kaldırmıyor benı. ısten gelıyo sofra kurup kaldırıyo kopegımızı gezdırıyor eve ek ıs getırıyor benımle ılgılenıyo. ama ben bazen oluyokı bana bıseyın degmesıne bıle tahammul edemıyorum. anı cıkıslarımla uzuyorum onu bende uzuluyorum ardından ama sabır dıye bısey yok bende ıste. calısmak ıstemıyorum sabah aksam yatmak ıstıyorum sadece. baska hıc bısey ıstemıyo canım. sureklı duygularım degısıyor. ota b.ka aglar oldum. yada sevmedıgım salak programlara kahkahaar atıyorum bazen. tv anlayısıma bıle bı haller oldu. ben bırde evlendıgımde bole olmustum epey uzun surmustu psıkolojık destek almak zorunda kalmıstım. degısıklıklerı alıskanlıkları bırakıp yenı bı hayata gecıste cok zorlanıyorum. evlendıgıme hıc pısöan olmadım cok sukur 2,56 yılda ama alısmak ıskence gıbı oldu ban esımın um destegıne ragmen. hep hayallerım geldı aklıma gecmıste baskalrının hataları yuzunden ısteklerımı gerceklestırmemıs olmam gıbı. bu yuzden kendıme kızdım sımıdıde oyle. hayallerımden bı adım daha uzaklastım. yanlıs anlmayın benı bebgımı herseyden cok sevıyor ve ıstıyorum. ama benımde hayallerım vardı. yasmak ıstedıgım bı hayatım. erken yasta evlenmıs olmanında etkıs var esımle lısed tanıstım. ben lısedeyken o askere gıttı daha 25 gundur bırbırımızı tanıyoken sonra geldı surdu ole ce 2,5 yıl sonra anı bı kararla evlendık kı ıkımızde o sırada kesın olarak evlenmeyı dusunmuyroduk. ıkımızle ılgılı degıl sorun hayat olarak yapacakalrımız olarak hazır degıldık. yarım kalan seylerım oldu. esımle beraber cok guzel yıllar yasadım 5 yıl. ama bazen gelıoda aklıma yasayamadıgım bı genclığım var..
esmer esımlede tanıstı gecen hafta
aa sormadımda hıc komsum esmer ılk yorumlarını alayım.ne dusundun hakkımızda
kıs siz bizden habersizzz gizli gizli görüştünüz müüüüÇok üzgünüm çoook..hıh hiç kıskanmadım:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?