2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
archimim birkaç alıntıyı birden nasıl yapıyosun..ben yapamıyorum

Kız yerim ben bunları yaa maşallahhhhh :asigim:

cnm haklısn aslnda zorluyorm ama hep burda dıyorumya bulantılrım uzun surdu dıyee işte gaz yapıyor mıdeme oguryrm surklı kusyrm fln meyve yıyncede ama yınede sıkıyrm dısımı bebek ıcın herseye razıymbilmiyorumkismile

bende konuşmaya başlayınca artık tepki veriyor. zaten müzik de dinletmeye başladım.
çocuk dans ederek doğacak sempatiksalakcinni

ay yerim onları ben yaa..
ben de bugün ilk defa ayakta dururken kıpraştıgını hissettim..

ya bide kızlar hani şu bebişin kalbini dinlemeyi sağlayan, katdetmemizi fln sağlayan bi alet var ya fetal doppler diyolar ya da el doppleri.
ben cok pahalı diye almayı hiç düşünmemiştim.. 120-150 TL. flndı.
ama çok yakın bir arkadaşım 1 haftalıgına Amerikaya gitmişti
oradan 20 $ a bulmuş delikafadulden almışşş delikafadulden
bu aksam getirecek delikafadulden

aslnda zorla yapıyorm bunlrı ama o portakal suyu ozllıkle gaz yapıyor mıdeme

kızlar beni şimdiden doğum sonrası çalışıp çalışmayacağımın stresi kapladı. çalışmazsam nasıl olur?
çalışırsam nasıl olur ?

archimim birkaç alıntıyı birden nasıl yapıyosun..ben yapamıyorum

anlatayım. şimdi sağ altta HQ yazan yer var ya edit in yanında.
ilk alıntı yapacağım kişinin HQ tuşuna basıyorum , sonra alıntı yapacaksam gene HQ ya basıyorum. en son alıntı yapacağım kişinin mesajında HQ ya değil ALINTI YAP tuşuna basıyorum. böylelikle bütün alıntılar aynı cevaplama paneline geliyor.

kızlar beni şimdiden doğum sonrası çalışıp çalışmayacağımın stresi kapladı. çalışmazsam nasıl olur?
çalışırsam nasıl olur ?

çalısırsan guzel olur zor olur calısmazsnda guzel olur nasıl olcak bende bilmyrm aynı stres bendede var

hoşgeldiniz bayanlar.

ne şanslısın özge. yurtdışında daha ucuz bu ürünler.

Sende benm gibisin kafamçokkarıştı
Diyomki kendi kendme çalışırsam bebeğimin 2 oyuncağı olur, çalışmazsam1.. kaydirigubbakcemile3
çalışırsam nasıl olur ?

günaydın kızlarr..özge ne güzel yaaa kıskandım bilmiyorumkismile

Sende benm gibisin kafamçokkarıştı
Diyomki kendi kendme çalışırsam bebeğimin 2 oyuncağı olur, çalışmazsam1.. kaydirigubbakcemile3

cosmo çok basit bir örnekle özetlemişsin herşeyi ben de aynı sebeplerle çalışmayı düşünüyorum yoksa 3 yasına kadar kendim bakmayı sonra da kreşe vermeyi tercih ederdim ama 3 yılın sonunda dönebileceğim bir işim olmayacağından bunu yapamıyorum tabikii

günaydınn güzel anneler

çalışırsam nasıl olur ?

Maddi durumuna bağlı canım. Eğer sadece eşinin maaşıyla geçinebilecekseniz ki artık masrafınız 2 katına çıkyor çalışma bebeğinin büyüdüğünü kendin gözlemle.
Ama maddi durumunuz yeterli değilse çalışmak zorundaysan bebeğne bakacak güvenilir biriside varsa çalış derim.
Ben hiç istemiyordum çalışmak ama evim kira, borcumuz var şimdiden para biriktirsem de o yetmez bize hazıra dağlar dayanmaz o yüzden bebeğim 3 aylık olduktan sonra iş aramaya başlıcam bebeğimede annem bakacak.Allahtanki annem yakın.

tamam şeker deniycem.çok tşk.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…