2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

paşa paşa işlere kızlaaaaaaarr tartışmak bile gereksiz bilmiyorumkismile

Dilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk klava: klava:

off napcazki ağır egzersiz de yapamayız off boşwer yan gel yat:lepi:[/QUOTE]

zeynep yüzde kaç zam aldın kız.. aklinialirimsmile
bizimkiler belli olmadı hala
gerçi dün öğrendiğim şok haberden sonra çok da umrumda değil
sempatiksalakcinni

kız bize %6 verdiler herkesın moralı bozukD:

yani düşün bizim patronun böle bi prensibi varmış.
genel mdür yardımcım bile alamamış kimse alamamış şimdiye kadar. çook uğraşanlar da olmu.. ama yok..
evet ben de öyle düşündüm bir çıkar yol bulunur.

tatlım bu aydan sonra kemikleri sertleşmeye başlıyoya o zaman daha çok hissedeceksin
evet canım sesleri duymaya ve tepki vermeye başladılar ama bazı alışkanlıklar anne karnında ediniliyo ya sen sesli konuşmayı yasaklamasan iyi edersin sonra doğduğundada her çıt seste uyanır delikafadulden
Ama bu seferde korkuyoropuyorumnanaktan
alışır alışır sese alıştırın bebeklerinizi sonra çok zorluk çekersiniz bi arkadaşım doğum yaptı ağustosta bi kızı oldu şimdi zilli tv sesinde bile uyumuyo üst kattan ufak bi ses gelse ağlıyo bide yatacağı oda loş ulucak illaki ışıktada yatmıyo zavallı arkadaşım çok zorluk çekiyo

Bu dönemler böyle güneşciğim herkesin her sölediği batıyor geniş olmaya çalışıcaz napalım bebeklerimizin sağlığı için bizim sağlığımız için.

[/QUOTE]

kızlar beni şimdiden doğum sonrası çalışıp çalışmayacağımın stresi kapladı. çalışmazsam nasıl olur?
çalışırsam nasıl olur ?

bunu bende çok düşündüm ve sonra çalışmaya karar verdim canım. elbette evde oturup çocuğunu büyütmeyi her kadın ister fakat eğer imkanlar elvermiyosa çalışman gerekiyo. çünkü şuanda 2 kişi çalışıyoruz ve gayet rahat geçiniyoruz fakat bebek doğduğunda artık 3 kişi olucaz hatta bebek bi yetişkinden daha masraflı olduğundan 4 kişide diyebiliriz e tek kişinin çalışmasıyla açok zorluk çekeriz. ve hep bebek kalmıycaklar büyüyüp okula da gidicekler konuşmaya başladıklarında bişeyler isteyecekler onların istediklerini alamamak çok kötü bi duygudur eminim. eğer işinden memnunsan bebeği bırakabileceğin biri varsa ve tek kişinin çalışmasıyla geçinemeyiz diyosan çalış. bu hem senin hemde bebeğinin geleceği için çok önemli çünkü. hep dikkat etmişimdir çevremdeki orta yaş kadınlara genelde hepsi keşke zamanında çalışsaydıkda emekli olsaydık diyolar. bebeğinin yanında olman kadar onun ve kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmende çok önemli çok çok iyi düşün ama duygusal olarak değil mantıklı düşün

Kuzu şu olayı bana altsana bende patrondan talep edim ssk mı aldığım maaşdan yatarsın uyuz herif

akannehir benimki hala bi halt hissetmiyo

Ben kocişi geçtim kendim bile bişey hissetmiyom doğru düzgün özgecim. Bu gidişle ben doğum başlayınca hissetcem herhalde

Ben kendim hissedeyim dışardan gözle görülmemesinede razıyım valla

Bebiş sen bu alet küçük bişeyse buluşmaya getir bence.

ben nebiçim uyumuşum ölebilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile
ne biçim uyumuşsun:dance:
bizim zamlarda belli olmadı alsanaalsanasmile bekliyoruz merakla.
bana zam da yokmafoldumben

çoğu kişinin maaşı brütten yatmıyor maalesef benimde asgari ücretten yatıyor ve kuş gibi bir para alıcaz 4 ay sonunda

sen de yakında hissedecen hissediyorum delikafadulden

küçük küçük resmini gördüm. graco nunmuş. getiririm buluşmaya tamam.. bu arada cafedekiler de kopar bize kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…