2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar egzersiz yapıyomusunuz peki?
o da neee yatacak yer arıyorum sürekli metroda yürüyen merdivenleri bile önceden yürüyerek çıkardım şimdi hayatta adımımı atmıyorum nasılsa yürüyor o beni çıkarsın
kıskanma canım
benimkinden dinlersin sen de bilmiyorumkismile
bende dinleyebilir miyimbilmiyorumkismile

cosmo çok basit bir örnekle özetlemişsin herşeyi ben de aynı sebeplerle çalışmayı düşünüyorum yoksa 3 yasına kadar kendim bakmayı sonra da kreşe vermeyi tercih ederdim ama 3 yılın sonunda dönebileceğim bir işim olmayacağından bunu yapamıyorum tabikii

3 yıln sonnda gelcem 30 yasına arada vermiş olcam benı almazlarkı hıc bir işyerı ztn sımdıden genc bılgıler taze hatunlrn peşndelr

Dimi kuzu 3 sene sonra yaşım 33 olucak mesela, iş bulmam zor olabilr, evde oturmaya alışmış olabilrim.. daha bi sürü şey. Annem beni ve diğer kardeşlerimi de çalışarak büüytmüş napalım.. Bebeklerimiz için herşeye katlanıcaz yine boshayallersmile

cosmo çok basit bir örnekle özetlemişsin herşeyi ben de aynı sebeplerle çalışmayı düşünüyorum yoksa 3 yasına kadar kendim bakmayı sonra da kreşe vermeyi tercih ederdim ama 3 yılın sonunda dönebileceğim bir işim olmayacağından bunu yapamıyorum tabikii

Günaydın kızlar söyle bir gördüğüm kadarıyla doğum sonrası çalışma olayı konuşuluyor. Eşiminde benimde bugün zamlarımız belli oluyor benimki oldu eşiminki olmadı henüz ama sanırım eşim bugün sinirlenir istifa edebilir (gerçi haklı ama ben endişeliyim) bu nedenle birkez daha anladımki benim doğumdan sonra işi bırakmama imkan yok :(

o da neee yatacak yer arıyorum sürekli metroda yürüyen merdivenleri bile önceden yürüyerek çıkardım şimdi hayatta adımımı atmıyorum nasılsa yürüyor o beni çıkarsın

tamam olur bilmiyorumkismile

:roflol: :roflol: Kız başlamak lazım öle deme hihoyyyt

zeynep yüzde kaç zam aldın kız.. aklinialirimsmile
bizimkiler belli olmadı hala
gerçi dün öğrendiğim şok haberden sonra çok da umrumda değil
sempatiksalakcinni

ben nebiçim uyumuşum ölebilmiyorumkismile

sempatiksalakcinni

bizim zamlarda belli olmadı alsanaalsanasmile bekliyoruz merakla.

evet ya ne kadar fark var.. burda 120-150 Tl.
orada 30-40 TL. yani inanılır gibi değil

Ozge benim doktorum doppler ile kalbini dinletme konusunda biraz çekingen sanırım yaydığı sinyallerin zararı varmış, bu el dopplerlerinde yok mu öyle bir sakınca?

Dimi kuzu 3 sene sonra yaşım 33 olucak mesela, iş bulmam zor olabilr, evde oturmaya alışmış olabilrim.. daha bi sürü şey. Annem beni ve diğer kardeşlerimi de çalışarak büüytmüş napalım.. Bebeklerimiz için herşeye katlanıcaz yine boshayallersmile

Of keşke ben de çalışmasam doğumdan sonra. Ama mesleğim öyle nankör ki, 3 ayda bile kimbilir neler değişir, bırakırsam ipin ucunu yakalayamam gibi geliyor. :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar söyle bir gördüğüm kadarıyla doğum sonrası çalışma olayı konuşuluyor. Eşiminde benimde bugün zamlarımız belli oluyor benimki oldu eşiminki olmadı henüz ama sanırım eşim bugün sinirlenir istifa edebilir (gerçi haklı ama ben endişeliyim) bu nedenle birkez daha anladımki benim doğumdan sonra işi bırakmama imkan yok :(

valla bu devirde zor be güzelim işi bırakmak cocuk için eskiden olsa belki ama su anda hersey cok daha zorlaştı.
zeynepçiimmm buluşmaya gelirken sizlere hediye olarak birer dergi getiricem istedimki ilgi alanlarınıza uygun olsun..e bebekle ilgili olsa hepsi süper olur ama maalesef bebek dergisi elimde ancak 3 tane falan olabilecek.o sebeple bana sürekli takip ettiğin bir dergi varsa ya da tercih ettiğin bir kategori yazarsan sevinirim.yayınlar cıkıyor o sebeple ben de ayırıyorum gelenlerden ondan erkenden soruyorum böyle size yerimseniben

Fevri davranmasın iş bulup öyle çıksa bari canım 4 ay napıcaksınız maaşsız.

:roflol: :roflol: Kız başlamak lazım öle deme hihoyyyt

off napcazki ağır egzersiz de yapamayız off boşwer yan gel yat:lepi:

Ozge benim doktorum doppler ile kalbini dinletme konusunda biraz çekingen sanırım yaydığı sinyallerin zararı varmış, bu el dopplerlerinde yok mu öyle bir sakınca?

Of keşke ben de çalışmasan doğumdan sonra. Ama mesleğim öyle nankör ki, 3 ayda bile kimbilir neler değişir, bırakırsam ipin ucunu yakalayamam gibi geliyor. :çok üzgünüm:
yokmuş canım...ben de sordum öörendim.. bu öle sinyalle calışan bişi değil zaten o kdr kuvvetli değil. steteskopun daha gelişmişi tarzında delikafadulden

sempatiksalakcinni

Özge benim korktuğum senin başına gelmiş, ama Allah büyük, kızın kısmetiyle gelir. Ben gittim özellikle patronla görüştüm ya sigortamı brüt ücret üzerinden gösterin yada maaşımın kalanını verin dedim. Maaşımı tamamlayacağını söyledi. İnşallah son anda çark etmez.

valla bu devirde zor be güzelim işi bırakmak cocuk için eskiden olsa belki ama su anda hersey cok daha zorlaştı.
zeynepçiimmm buluşmaya gelirken sizlere hediye olarak birer dergi getiricem istedimki ilgi alanlarınıza uygun olsun..e bebekle ilgili olsa hepsi süper olur ama maalesef bebek dergisi elimde ancak 3 tane falan olabilecek.o sebeple bana sürekli takip ettiğin bir dergi varsa ya da tercih ettiğin bir kategori yazarsan sevinirim.yayınlar cıkıyor o sebeple ben de ayırıyorum gelenlerden ondan erkenden soruyorum böyle size yerimseniben

pişt bana da national geographic varsa ondan getirir misin??
ayy ne yüzsüzüm hemen söyledim sempatiksalakcinni

Back
X