- Konu Sahibi daemon
- #41.481
alarmı 8.30 yerine 20.30a ayarlamışım :):mymeka:
kızlar ne zammı bu yaf banada annatınbizim zamlarda belli olmadı alsanaalsanasmile bekliyoruz merakla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alarmı 8.30 yerine 20.30a ayarlamışım :):mymeka:
kızlar ne zammı bu yaf banada annatınbizim zamlarda belli olmadı alsanaalsanasmile bekliyoruz merakla.
Ozge benim doktorum doppler ile kalbini dinletme konusunda biraz çekingen sanırım yaydığı sinyallerin zararı varmış, bu el dopplerlerinde yok mu öyle bir sakınca?
ultrason cihazından su anda dinlemek zararlı sanırım o sinyaller bebeğin işitme duyusu ile alakalı gelişimini etkiliyormuş ama gelişim tamamlanınca sorun olmuyor diye biliyorum ben de araştırmak sormak soruşturmak lazım canım haklısın
Of keşke ben de çalışmasan doğumdan sonra. Ama mesleğim öyle nankör ki, 3 ayda bile kimbilir neler değişir, bırakırsam ipin ucunu yakalayamam gibi geliyor. :çok üzgünüm:
paşa paşa işlere kızlaaaaaaarr tartışmak bile gereksiz bilmiyorumkismile
zeynep yüzde kaç zam aldın kız.. aklinialirimsmile
bizimkiler belli olmadı hala
gerçi dün öğrendiğim şok haberden sonra çok da umrumda değil sempatiksalakcinni
yani düşün bizim patronun böle bi prensibi varmış.Özge benim korktuğum senin başına gelmiş, ama Allah büyük, kızın kısmetiyle gelir. Ben gittim özellikle patronla görüştüm ya sigortamı brüt ücret üzerinden gösterin yada maaşımın kalanını verin dedim. Maaşımı tamamlayacağını söyledi. İnşallah son anda çark etmez.
alarmı 8.30 yerine 20.30a ayarlamışım :)
kızlar ne zammı bu yaf banada annatın
tatlım bu aydan sonra kemikleri sertleşmeye başlıyoya o zaman daha çok hissedeceksinbenim bebeğimde çok hissettiriyor kendini... dışarıdan bakıldığında da görülüyor artık ama çok dikkatli bakarsan seyrimeleri selmacığım seninki gibi çok değil yani... bizimki maşallah günün her zamanı kıpır kıpır bazen duruyor yarım saat falan tık yok o zaman uyuduğunu düşünüyorum... birde yemek yedikten hemen 5 dakika sonra kıpır kıpır... Allah'ım sağlık versin bebişlerimize gerçekten anlatılamaz şahane bir duygu.. Allah'ım herkese anne ve baba olmayı nasip etsin inşallah..... Bu arada geçen gün ben uyuyordum babamızda yanımda tv izliyordu tesadüfende kolu karnımdaymış kıpırtılarını hissetmiş bana sen uyurkende oynuyor kıpır kıpır diyor![]()
Ama bu seferde korkuyoropuyorumnanaktanevet canım sesleri duymaya ve tepki vermeye başladılar ama bazı alışkanlıklar anne karnında ediniliyo ya sen sesli konuşmayı yasaklamasan iyi edersin sonra doğduğundada her çıt seste uyanır delikafadulden
kızlar beni şimdiden doğum sonrası çalışıp çalışmayacağımın stresi kapladı. çalışmazsam nasıl olur?
çalışırsam nasıl olur ?
Özge benim korktuğum senin başına gelmiş, ama Allah büyük, kızın kısmetiyle gelir. Ben gittim özellikle patronla görüştüm ya sigortamı brüt ücret üzerinden gösterin yada maaşımın kalanını verin dedim. Maaşımı tamamlayacağını söyledi. İnşallah son anda çark etmez.
akannehir benimki hala bi halt hissetmiyo
bi kaç hafta sonra elini koymasınada gerek kalmıcak canım benimki şuan dışardan bakılınca bile görünüyo ay okadar güzel bi duyguki bak yaşayınca görüceksin. karnının bi tarafı şişiyo önce orda olduğunu hissediyosun sonra başlıyo vurmaya![]()
ay yerim onları ben yaa..
ben de bugün ilk defa ayakta dururken kıpraştıgını hissettim..
ya bide kızlar hani şu bebişin kalbini dinlemeyi sağlayan, katdetmemizi fln sağlayan bi alet var ya fetal doppler diyolar ya da el doppleri.
ben cok pahalı diye almayı hiç düşünmemiştim.. 120-150 TL. flndı.
ama çok yakın bir arkadaşım 1 haftalıgına Amerikaya gitmiştioradan 20 $ a bulmuş delikafadulden almışşş delikafadulden
bu aksam getirecek delikafadulden
ah evt tatlım aynen öyle o sebeple çalışıcaz mecburen valla
oohhh sefan olsun ii yapmışssın ne yedin akşam bakeeemm
bilmiyorumkismileben nebiçim uyumuşum ölebilmiyorumkismile
bana zam da yokmafoldumbenbizim zamlarda belli olmadı alsanaalsanasmile bekliyoruz merakla.
Özge benim korktuğum senin başına gelmiş, ama Allah büyük, kızın kısmetiyle gelir. Ben gittim özellikle patronla görüştüm ya sigortamı brüt ücret üzerinden gösterin yada maaşımın kalanını verin dedim. Maaşımı tamamlayacağını söyledi. İnşallah son anda çark etmez.
pişt bana da national geographic varsa ondan getirir misin??
ayy ne yüzsüzüm hemen söyledim sempatiksalakcinni
annatmıyım yaf buunnlar çemkirir şimdi bana
söle söle kısss
ben erişte yaptım malesfkocamda yetndı onla
![]()
kuş yemedim de banaaaaaaaaa bilmiyorumkismile
Ben kocişi geçtim kendim bile bişey hissetmiyom doğru düzgün özgecim. Bu gidişle ben doğum başlayınca hissetcem herhalde
Ben kendim hissedeyim dışardan gözle görülmemesinede razıyım valla
Bebiş sen bu alet küçük bişeyse buluşmaya getir bence.