2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz tarhana corbası menemen (elhamraa verdi bu öneriyi ben cok yorgundum diye)bi de cacık vardı yanında biz de her gün cacık içiosss bilmiyorumkismile

menemenmi nezmndr cnm cekıyor ama domateslerden kokuyrm ee kışlıkda hazırlamadm ben yokki:(

ohh yarasn ama bebişineee

metrobüs zammı
kız ne zammı olacak allah aşkına maaş zammı tabi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayol özel sektörmu kamumu onu soruyom bealsanaalsanasmile
söle söle kısss
ben erişte yaptım malesf :D kocamda yetndı onla:D

tavuk (isteyene kuş cızbız böğk)
k.fasulye
pilav
arpaşeh.çorba
sütlaç
çok öle aman aman bi menü diildi be yaw

Sende benm gibisin kafamçokkarıştı
Diyomki kendi kendme çalışırsam bebeğimin 2 oyuncağı olur, çalışmazsam1.. kaydirigubbakcemile3

kızlar net biraz yavaş işliyor. işlerde yoğun o nedenle aralıklı yazıyorum. bu konunun maddi ve manevi boyutu arasında sıkıştım kaldım.

ayol özel sektörmu kamumu onu soruyom bealsanaalsanasmile

tavuk (isteyene kuş cızbız böğk)
k.fasulye
pilav
arpaşeh.çorba
sütlaç
çok öle aman aman bi menü diildi be yaw

daaaaaaaaaaa nee olsunnn

biz tarhana corbası menemen (elhamraa verdi bu öneriyi ben cok yorgundum diye)bi de cacık vardı yanında biz de her gün cacık içiosss bilmiyorumkismile
yarasın cacık en güzeli

:roflol:AYYY YEDİNDE ONDANMI UYUDUN BÖLEEEEE
KUŞ UYKUMU YAPTI IĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ:roflol:
:roflol::roflol:
menemenmi nezmndr cnm cekıyor ama domateslerden kokuyrm ee kışlıkda hazırlamadm ben yokki:(
ama ben yiyorum hep domates zararlı mıdır ki

ohh yarasn ama bebişineee

ben de pek yemiyorum işte böyle kırk yılda bir anca..annemde domates var alayım ondan biraz böyle acil durumlar için hazır olsun

ELHAMRAAA KOMŞU GEZıNTıSıNE DALDINNN BENıM ŞU ÖRNEĞı TEYZENE GÖSTERMEYı UNUTTUN DEMııııı alsanaalsanasmile

Kuzu şu olayı bana altsana bende patrondan talep edim ssk mı aldığım maaşdan yatarsın uyuz herif

Cosmocuğum doğum izninde normal şartlarda sadece SGK'dan ücret alıyorsun. O da işvereninin bildirdiği brüt maaşın 2/3'i kadarını, o da iznin bitip işe başladıktan sonra. Bizim uyanık işverenler maalesef maaşımızı asgari ücret üzerinden gösteriyorlar. Eğer biraz insaflı biriyse, maaşın ile SGK'dan alacağın paranın arasındaki farkı öder. Ben bizimkine iki seçenek sunmuştum: Ya SGK'ya bana verdiği ücreti bildirsin, yani asgari ücret yerine ne alıyorsam onu göstersin, yada aradaki farkı versin. Bizimki de biraz insaflı çıktı, aradaki farkı ödemeyi kabul etti çok şükür. Ama maalesef bazı insafsız patronlar bu 2 seçeneğe de yanaşmıyor.

elhamra facebookda senin kzını ekledim..

ben de kızıma bir hotmail hesabı ve facebook hesabı açacam..
şöle adam gibi bi us resmi olsun onu koyacam hahaahhah

Back
X